Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co na to wszystko najwyższe stołki z Avonu?

IP: *.gdynia.mm.pl 23.06.04, 18:58
    czy nikt z przełożonych dywizyjnej, pod którą podlegała Katarzyna Świdzińska
    i także pozostałe zwolnione panie nie interesował się praktykami stosowanymi
    przez DKS? A moze miały one przyzwolenie bądź nawet zalecenie "z góry" (np.
    od regionalnych dyrektorek sprzedaży), by właśnie w ten sposób postępować i
    takie techniki stosować? Dlaczego wszyscy milczą? Dlaczego nikt z Zarządu
    Avonu nie ma odwagi wystąpić publicznie i powiedzieć kilka słów? Może panie
    Aldona Sobierajewicz i Beata Trybus miałyby coś do powiedzenia? Może
    chciałyby zaistnieć na krajowej scenie? W końcu tak lubią błyszczeć i być na
    świeczniku? Może to szansa na ich pięć minut?

Zawiedziona Firmą dla Kobiet była OKS - obecnie Koordynatorka
    Obserwuj wątek
      • 1szylider Re: co na to wszystko najwyższe stołki z Avonu? 25.06.04, 19:42

Witam!

Ja czytam, to masz wiele do powiedzenia...

Napisz na naszym forum.

Serdecznie zapraszam.

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
        Pozdrawiam i zapraszam!
        • Gość: Jacek Re: co na to wszystko najwyższe stołki z Avonu? IP: *.zielman.pl 25.06.04, 23:38
          Tak tak - pędź natychmiast na jego obiektywne forum o mLMie. On tylko czeka na
          takich którzy mu powtórują w czepianiu się Avonu. Jest z Oryflejma więc nie ma
          co się dziwić. Tylko spróbuj się mu sprzeciwić, natychmiast Cię opluje,
          zbeszta, wyzwie od głupców, postraszy prokuratorem i na koniec zabanuje. To
          jego forum to śmiech an sali - rozmawia sam ze sobą (drugi jego nick to
          ignorant) - nie ma nikogo kto by pisał tam góra miesiąc, jest na nim adminem i
          ma zero tolerancji. Ostatnio znalazł temat "kopać Avon" i przez kilka dni
          dopisał tam ponad 100 wpisów - oczywiście aby podnieść forum w rankingu.
          Czasami tam wpadam i mam niezłą bekę z jego głupoty.
          • 1szylider Re: co na to wszystko najwyższe stołki z Avonu? 26.06.04, 02:24
            Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Tak tak - pędź natychmiast na jego obiektywne forum o mLMie. On tylko czeka
            na
            > takich którzy mu powtórują w czepianiu się Avonu. Jest z Oryflejma więc nie
            ma
            > co się dziwić. Tylko spróbuj się mu sprzeciwić, natychmiast Cię opluje,
            > zbeszta, wyzwie od głupców, postraszy prokuratorem i na koniec zabanuje. To
            > jego forum to śmiech an sali - rozmawia sam ze sobą (drugi jego nick to
            > ignorant) - nie ma nikogo kto by pisał tam góra miesiąc, jest na nim adminem
            i
            > ma zero tolerancji. Ostatnio znalazł temat "kopać Avon" i przez kilka dni
            > dopisał tam ponad 100 wpisów - oczywiście aby podnieść forum w rankingu.
            > Czasami tam wpadam i mam niezłą bekę z jego głupoty.

Witam!

Widać, że na fora przychodzą równiez niepożądani. Pewnie i Ciebie musialem
            zabanować podobnie jak kilku innych głupców i spamerów. Cieszę się, że udalo mi
            sie Ciebie wyeliminować...

Pozdrawiam i zapraszam!
            • Gość: Jacek Re: co na to wszystko najwyższe stołki z Avonu? IP: *.zielman.pl 27.06.04, 01:10
              Jakoś kiepsko mnie zabanowałeś skoro czytam czasami bez przeszkód to forum.
              Zreszta skąd wiesz jakie mam IP skoro sie tam nie wpisuje. Jeśli jesteś takim
              fachowcem to podpowiedz biednemu studentowi jaki mam sobie wybrać MLM. Mam
              jeszcze rok studiów i zamierzam moze w lipcu może w sierpniu rozpocząć
              dzialanie w jakimś MLMie, abym po zakończeniu studiów nie musiał iść do jakiejś
              głupiej pracy za marne grosze. Uważasz że jest to możliwe abym w ciągu roku
              doszedł do zarobku powiedzmy 3000 zł w MLMie? Nawet taki "głupek i spamer" (cyt
              z Twojego wpisu) jak ja? Podpowiedz mi z jaką firmą MLM się zwiazać? Podaj
              argumenty dlaczego akurat z tą firmą. Śledzę różne fora o MLMie (nie tylko
              polskie ale i niemiecko- i anglojęzyczne) i naprawdę trudno mi się zdecydować a
              czas nagli. Jeden argument który odrzucę to przynależnosć do PSSB - według mnie
              PSSB jest to firma powstała w celu ściągania haraczy od firm które
              zakwalifikowała do swoich szeregów - czytałem ich statut, zobowiązania i jest
              to typowe blebleble - nic nie robią co obiecują - tak jak SLD.
              • 1szylider Od końca czyli forum i PSSB 27.06.04, 02:12

> Jakoś kiepsko mnie zabanowałeś skoro czytam czasami bez przeszkód to forum.
                > Zreszta skąd wiesz jakie mam IP skoro sie tam nie wpisuje. Jeśli jesteś takim
                > fachowcem to podpowiedz biednemu studentowi jaki mam sobie wybrać MLM. Mam
                > jeszcze rok studiów i zamierzam moze w lipcu może w sierpniu rozpocząć
                > dzialanie w jakimś MLMie, abym po zakończeniu studiów nie musiał iść do
                jakiejś
                >
                > głupiej pracy za marne grosze. Uważasz że jest to możliwe abym w ciągu roku
                > doszedł do zarobku powiedzmy 3000 zł w MLMie? Nawet taki "głupek i spamer"
                (cyt
                >
                > z Twojego wpisu) jak ja? Podpowiedz mi z jaką firmą MLM się zwiazać? Podaj
                > argumenty dlaczego akurat z tą firmą. Śledzę różne fora o MLMie (nie tylko
                > polskie ale i niemiecko- i anglojęzyczne) i naprawdę trudno mi się zdecydować
                a
                >
                > czas nagli. Jeden argument który odrzucę to przynależnosć do PSSB - według
                mnie
                >
                > PSSB jest to firma powstała w celu ściągania haraczy od firm które
                > zakwalifikowała do swoich szeregów - czytałem ich statut, zobowiązania i jest
                > to typowe blebleble - nic nie robią co obiecują - tak jak SLD.

Witam!

Może nie zbanowalem Ciebie, ale twoją wypowiedź skojarzylem z pewnym
                Uczestnikiem ktorego zabanowałem, ale nawet gdybys toi był Ty, to wiedz, ze ja
                się nie obrażam i nie zywie urazy, ale nad dyskusją na forum musze jakoś
                panować:))))
                Jest to forum w kategorii zamknięte, więc czytac może każdy a pisać do wpisaniu
                na liste przez zalożyciela, wkrótce bedzie otwarte, czekam tylko na nowe
                narzędzia techniczne.

Ale teraz do porady czyli ad rem!

Zacznę od końca: PSSB jest federacja firm nie konsultantów, stąd relatywnie
                malo wiedzy wsrod konsultatow, ale powiem Ci, ze bada dzialanośc firm sprzedaży
                beposredniej i nie chodzi tu o skladke, gdyz tak bogtata firma jak Zepter nie
                zostala przyjęta, a jednak potrzebowala ona prestiżu DSA, inna to nieslawna
                galaxy club. Natomiast kandydatem jest Mary Kay.Bywały równiez polskie firmy
                jak idea25 oraz pewna elektroniczna chyba nawet jednoosobowa. Zatem Twój
                argument o sciganiu characzu raczej nie daje się dluzej utrzymać.

Pozdrawiam i zapraszam!
                gg 172 85 85
              • 1szylider A teraz porada! 27.06.04, 02:37

> Jakoś kiepsko mnie zabanowałeś skoro czytam czasami bez przeszkód to forum.
                > Zreszta skąd wiesz jakie mam IP skoro sie tam nie wpisuje. Jeśli jesteś takim
                > fachowcem to podpowiedz biednemu studentowi jaki mam sobie wybrać MLM. Mam
                > jeszcze rok studiów i zamierzam moze w lipcu może w sierpniu rozpocząć
                > dzialanie w jakimś MLMie, abym po zakończeniu studiów nie musiał iść do
                jakiejś
                >
                > głupiej pracy za marne grosze. Uważasz że jest to możliwe abym w ciągu roku
                > doszedł do zarobku powiedzmy 3000 zł w MLMie? Nawet taki "głupek i spamer"
                (cyt
                >
                > z Twojego wpisu) jak ja? Podpowiedz mi z jaką firmą MLM się zwiazać? Podaj
                > argumenty dlaczego akurat z tą firmą. Śledzę różne fora o MLMie (nie tylko
                > polskie ale i niemiecko- i anglojęzyczne) i naprawdę trudno mi się zdecydować
                a
                >
                > czas nagli. Jeden argument który odrzucę to przynależnosć do PSSB - według
                mnie
                >
                > PSSB jest to firma powstała w celu ściągania haraczy od firm które
                > zakwalifikowała do swoich szeregów - czytałem ich statut, zobowiązania i jest
                > to typowe blebleble - nic nie robią co obiecują - tak jak SLD.

Witam!

Oczywiście wybieramy spośród dużych i stabilnych firm:

1 Avon? odpada, bo tam nie możesz liczyć na stabilne dochody, pozatem tam za
                Ciebie decydują inni, a Ty chcesz być panem siebie no i moga Cię zwolnić

2. Amway: firma jedna z najlepszych, ale biznes trudny, raczej Amway musi pare
                lat popracować nad podniesieniem swojego wizerunku i wydac na to miliony $,
                pozatem produkty po wygórowanych cenach i raczej w opakowaniach i cenach dla
                Usańca, Kanadola...

3. Herbalife; bardzo dobra, ale wysoka cena wpisowego, pozatem produkt
                exkluzywny, nie każdemu sprzedasz, może na zachodzie tak, ale nie w Polsce...

4. Mary Kay podobno świetne produkty, ale drogie, brak zaplecza ani
                wypromowanej na rynku marki, brak tradycji w Polsce, wysokie wpisowe, wysoki
                limit na upust

5.AMC świetne garnki, ale czy chcesz caly czas ganiac z garnkami?
                Biznmes wymagający duzego zamozaparcia i cięzkiej pracy.

POZOSTAJE ORIFLAME!
                a teraz atuty oriflame:

1 MLM więc nie musisz ciagle pracować, możesz dorobic się pozycji rentiera, gdy
                wszykoleni przez Ciebie liderzy nie tylko utzymują, ale nawet nadal rozwijają
                Twój biznes, możesz wtedy zając się np nędznie platna kariere naukowa, hobby
                itp.

Co na się składa?

a. zdecydowanie najlepszy plan wynagradzania ( zbliżony do amwayowskiego, ale
                ulepszony), który pozwala na latwe i elastyczne planowanie kariery.
                b. powszechnie znany i szanowany, dobrze sprzedający się produkt
                c. przystępne ceny
                d. zdecydowanie najlepsza wsród firm MLM i sb logistyka; dostawy na adres
                domowy nawet na drugi dzień, zamowienia rownież przez net
                e. doskonały plan dzialań międzynarodowych, lepszy nawet od amwayowskiego!
                f. niska cena wpisowego wynosząca 19zł
                g. KREDYT czyli opóźniona płatnośc
                h. świetnie opracowany system szkoleń: produktowe i marketingowe
                i. cala plejada wybitnie doświadczonych liderów z Anną Pęską- Formelą na czele!
                j. największa stabilnośc biznesu wsród firm sb

gdy poświecisz ok 2 godz dziennie to w ciągu roku z calą pewnościa będziesz
                zarabial więcej niż te zalozone przez Ciebie 3000zl/mc.

To moge Ci zagwarantowac, bo takie wyniki, a nawet lepsze osiągałem z moimi
                podopiecznymi.

W ciagu roku Dyrektor Klubu to wynik dobry, ale wcale nie jakiś wyczyn...

Zatem zapraszam do wspólpracy!

Pisz do mnie na priva!

Pozdrawiam i zapraszam!
                gg 172 85 85
                • Gość: Jacek Co to za porada??????? IP: *.zielman.pl 13.07.04, 01:46
                  Witam po przerwie. Musiałem sie dokopać (choc się zastanawiałem czy nie zrobić
                  nowego tematu). Coś widzę że kolega jest kiepsko zorientowany w MLMie w Polsce
                  skoro dał mi wybór tylko wsród 6 firm, z czego jedna to żaden MLM (mówię o
                  Avonie), reszta to jakieś zabytki. A gdzie Nu Skin, Alveo, Carion, Innoflex,
                  California Fitness, ATW, For Mor, Vision, Tahitian Noni, Earn Weekly, EMG, Fit
                  Line, Neways, Forewerliving, Usana, Tupperware, Melaluca, Mary Kay, Dr Nona,
                  Nahrin, Harmony World Club itp???
                  Miałem nadzieję że jako admin forum MLM na "gazecie" masz jakieś większe
                  rozeznanie i mi serio poradzisz ale się niestety zawiodłem.
                  Interesuje mnie firma która jest nowa na naszym rynku (góra 3 - 4 lata
                  działalności), z jakimiś konkretnymi produktami i planem marketingowym W ŻADNYM
                  PRZYPADKU NIE AMWAYOPODOBNYM (czyli nie opartym na różnicach procentowych). W
                  planach Amwayopodobnych zbyt małe pieniądze się zarabia w stosunku do wkładu
                  pracy (szczególnie jak się ma jedną "nogę"). Nie wiem czy masz jakiekolwiek
                  pojęcie na temat takich firm gdyz jak zauważyłem na twoim forum nie "wychylasz
                  się" poza PSSB.
                  A głównym powodem dla którego wg Ciebie powinienem wejść do Oriflame jest "Bo
                  Ty tam jesteś!!!!!!!!!!!!!!"??? Niestety dla mnie to zbyt mało, a jeśli system
                  edukacyjny Oriflame doprowadza do takiego "wyprania mózgu" jaki Ty
                  reprezentujesz na swoim forum to ja bardzo dziękuję ale nie chcę stracić swoich
                  obecnych kumpli a w szczególności swojego rozumu. Poza tym nie widziałem
                  jeszcze żadnego mężczyzny w sklepie kosmetycznym (a jeśli są to max 1%) więc
                  płci też nie chcę zmieniać.
                  • Gość: Jacek A pod kogo? IP: *.zielman.pl 13.07.04, 02:01
                    A jak jeszcze powiesz mi że mam się wpisać pod Ciebie to już zupełnie zrozumiem
                    Twoją "poradę":) Przecież lepszego od Ciebie to nie znajdę - jasne?
                    • avokado1 Różowy interes 13.07.04, 14:33
                      Do obrzygania,te różowiutkie kolorki oriflajmu.A le co tam wszystko można by
                      znieść,ale szylidera vel ignoranta vel hanyski nie da się nijak znieść.Oszołom
                      to mało powiedziane.Guru,przewodnik duchowy,nauczyciel ,pan i władca.Zadufany w
                      sobie mierniak.Sławy mu się chce,.A to całe pssb to ściema,bzdura i guzik warta
                      organizacja skoro trzyma takiego typa ,który sam nie przestrzega zasad o jakich
                      wciąż wypisuje.Oczernia wszystkie firmy na różnych forach ,choć w edłu zasad
                      pssb podobno robić tego nie wolno.No ale cóż wyrobił sobie szylider ,ignorant
                      czy jak mu tam takie zdanie o samym sobie,że jest pośmiewiskiem wszystkich
                      poważnych ludzi biznesu MLM.
                      Najlepszą pożywkę miał ostatnio oczywiście z Avonem.i ł to
                      skrzętnie,poświęcając chyba całe noce na pisaniu sam do siebie postów na swoim
                      paskudnym forum,które zresztą nie jest do dyskusji bo wszystkich adwersarzy
                      banuje.Tragedia panie hanysko ,wielonickowy cłowieczku.A teraz sobie ulżyj i
                      napisz stek kłamstw i obelg jakimi zazwyczaj obrzucasz każdego kto ci się nie
                      podporządkuje.No do roboty.
                  • no1teresa Re: Co to za porada??????? 13.07.04, 13:20
                    Jacku, mam propozycje. Odezwij sie do mnie na priv, a jak jestes z Warszawy to
                    mozemy sie spotkac.
                  • mediator5 Re: Co to za porada??????? 18.10.04, 16:22
                    Jest firma w systemie MLM działająca od roku na polskim rynku. I nawet jest to
                    Polska firma a nie import. Produkt jest zaspokojeniem wielu potrzeb
                    potencjalnych klientów. Plan marketingowy dobry - nie powiem bardzo dobry ale
                    ścieżka kariery jest prosta i dostępna dla każdego.
                    Chcesz wiedzieć więcej to napisz mediator5@op.pl lub spotkajmy się na GG4053611
              • Gość: Piotrek Re: co na to wszystko najwyższe stołki z Avonu? IP: *.byd.elnet.pl 18.10.04, 22:53
                Aby zarabiać w MLM 3000zł/mc po ciągu roku musiałbyś być naprawdę
                the best. To raczej działalność obliczona na dłuższy termin ale
                wówczas możliwe są nawet większe dochody . W każdym razie powodzenia.
                Jakbyś chciał to wejdż na vebso.pl. Zaloguj się w części dla
                gościa w rubryce użytkownik bartnick. Jeśli by cię to zainteresowało
                napisz bartnick@vebso.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka