jazza.nova 26.06.04, 18:48 Kochani, W poniedzialek zaczynam. Towarzystwo obcokrajowcow i ja jedna Polka. To ogromne wyzwanie i nie ukrywam, ze dopadl mnie stres. Prosze o porady, uwagi - co robic, by poszlo w miare gladko. Z gory dziekuje Jazza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olka Re: PIERWSZY DZIEN W PRACY - POMOCY IP: 80.51.220.* 26.06.04, 20:12 Jazza! Ja w poniedzialek tez zaczynam, tyle tylko ze kolejna prace. Stres mnie rowniez zaczyna dopadac ale chyba taka jest kolej rzeczy. Kiedy kilka miesiecy temu szlam po raz pierwszy do pracy myslalam ze mi serce wyskoczy - tak mi pikalo! Zastosowalam stary jak swiat manewr: usmiechalam sie do nowo poznawanych wspolpracownikow a oni rownie serdecznie mi odpowiadali. Mozna do tego dodac niezobowiazujace rozmowy o pogodzie itp. a powinno byc dobrze. Powodzenia zycze tobie i sobie w poniedzialek - w pierwszy dzien w pracy!! Olka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: PIERWSZY DZIEN W PRACY - POMOCY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 20:57 po pierwsze umyj sie, umyj zeby - tyle na poczatek wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcokrajowiec Re: PIERWSZY DZIEN W PRACY - POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 21:11 i profilaktycznie niech weźmie prezerwatywy Odpowiedz Link Zgłoś
jazza.nova Re: PIERWSZY DZIEN W PRACY - POMOCY 26.06.04, 21:28 DOBRE!!!! ;-))))) WSZYSTKIE PORADY WZIELAM SOBIE DO SERCA i TOREBKI Pozdr. b. serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś