Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Centrum Techniki Laserowej CTL URSUS Opinia

IP: *.play-internet.pl 25.07.12, 17:16
    Rzetelny, uczciwy pracodawca. Umowy jasne i przejrzyste, wszystko dokładnie ustalane jest już na etapie podpisywania umowy. Nie pamiętam miesiąca żeby wynagrodzenie nie było wypłacone terminowo.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kuba Re: Centrum Techniki Laserowej CTL ursus opinia IP: 195.184.82.* 26.07.12, 20:28
        Nie polecam jako pierwszą pracę, na wstępie duże wymagania od konstruktorów, chyba że na staż bo naprawdę dużo można się nauczyć, dodatkowo warto dla samego wpisu w CV, firma bardzo utytułowania i rozpoznawalna na rynku.
        • Gość: Ewelina Re: Centrum Techniki Laserowej CTL ursus opinia IP: *.centertel.pl 27.07.12, 06:19
          Jak w firmie z urlopami, dniami wolnymi. Muszę czasem z dzieckiem w domu siedzieć i teraz pytanie czy są elastyczni
          • Gość: Ona Re: Centrum Techniki Laserowej CTL ursus opinia IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.12, 15:36
            Ewelino sprawa wygląda tak że, firmie zależy na efekcie, można się dogadać że jednego dnia zostaniesz dłużej i zrobisz co trzeba a innego dnia się wcześniej urwiesz. Natomiast wszystko wymaga zgody szefa, tak więc musisz się liczyć że jak trafisz na zły chumor to różnie bywa, mi do tej pory udawało się wszystko dobrze załatwić i dogadać, jak robisz swoje i dobrze wszystko robisz to można się dogadać.
            • Gość: Raff Re: Centrum Techniki Laserowej CTL ursus opinia IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 08:04
              Atmosfera miła i przyjazna, a co według mnie najważniejsze pracownicy traktowani są równo, nie ma żadnych układów itp. Ważne jest to co umiesz i jak się starasz. Terminowość i jakość.
              • Gość: Kotka Re: Centrum Techniki Laserowej CTL ursus opinia IP: 195.184.83.* 02.08.12, 19:46
                Mi się tam fajnie pracowało. Nie oszukują, są wypłacalni. Teraz musiałam się przeprowadzić więc z powodu uciążliwego i długiego dojazdu musiałam poszukać pracy bliżej nowego mieszkania, ale niezdecydowanym polecam. Firma przyjazna pracownikowi
                • Gość: Luka Re: Centrum Techniki Laserowej CTL ursus opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 12:07
                  Miałem okazję współpracować z Profesorem i jestem zadowolony z tej współpracy. Jest On autorytetem o renomie światowej w laserach, szanowny przez środowisko medyczne i techniczne. Jest to firma z dużym doświadczeniem w tej branży a właściciel jest osoba uczciwą i dobrze traktującą swoich pracowników, co sprzyja też dobrej atmosferze w pracy
                • Gość: Szkoda_czasu Re: Centrum Techniki Laserowej CTL ursus opinia IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.14, 16:11
                  Pani Renatko, Pani Izabelo musicie bardziej wiarygodnie układać te pozytywne opinie, ponieważ brzmią zbyt formułowo... Ja wiem, że profesor traktuje panie jak... wiadomo co ale nie dajcie się tak poniżać. W firmie nie wypłaca się nikomu wynagrodzenia zgodnego z umiejętnościami. Pracowałem po nocach bo było pilne a teraz nie mam ani grosza. Właściciel nie ma za grosz szacunku do ludzi.
      • Gość: Adam Re: Centrum Techniki Laserowej CTL URSUS opinia IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.12, 19:01
        Uważam z perspektywy długoletniego już pracownika, że warunki pracy w firmie są bardzo dobre. W paru miejscach już pracowałem i mam porównanie, poza tym słucham znajomych i ich opowieści o pracodawcach więc wiem co pisze. Co do warunków finansowych, których niektórzy się czepiają to według mnie są adekwatne do indywidualnych umiejętności i osiągnięć każdego pracownika. Jak się dobrze pracuje to się zarabia
        • Gość: Tonieporozumienie Re: Centrum Techniki Laserowej CTL URSUS opinia IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.14, 16:06
          Pani Renatko, Pani Izabelo musicie bardziej wiarygodnie układać te pozytywne opinie, ponieważ brzmią zbyt formułowo... Ja wiem, że profesor traktuje panie jak... wiadomo co ale nie dajcie się tak poniżać. W firmie nie wypłaca się nikomu wynagrodzenia zgodnego z umiejętnościami. Pracowałem po nocach bo było pilne a teraz nie mam ani grosza. Właściciel nie ma za grosz szacunku do ludzi.
      • Gość: Mao Re: Centrum Techniki Laserowej CTL URSUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 21:52
        > Rzetelny, uczciwy pracodawca. Umowy jasne i przejrzyste, wszystko dokładnie ust
        > alane jest już na etapie podpisywania umowy. Nie pamiętam miesiąca żeby wynagro
        > dzenie nie było wypłacone terminowo.

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taaaak a świstak siedzi i składa te lasery lol
      • Gość: Paweł rzetelność CTL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.13, 11:29
        Chyba jesteś opity
      • Gość: ufo [...] IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.13, 01:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: nowa prawica Re: Kompletna porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 07:15
          Bo w pracy się pracuje a nie popija herbatki jak w jakimś urzędzie!
          • Gość: żal.pl Re: Kompletna porazka IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.13, 12:06
            skoro człowiek nie zasługuje na głupią herbatę to na co tak naprawde? O_o
      • Gość: weyw Re: centrum techniki laserowej ctl ursus opinia IP: *.play-internet.pl 11.02.14, 12:08
        byłem, widziałem i to co tutaj piszesz jest nieprawdą. zresztą każdy kto nie ucieknie od razu po rozmowie rekrutacyjnej dobitnie się o tym przekona. Orwell na zywo.
        • Gość: gość Re: centrum techniki laserowej ctl ursus opinia IP: *.120.225.195.static.bait.pl 20.07.14, 21:38
          Boże Święty, to ta 'firma' wciąż istnieje? Naprawdę trzeba być 'desperatem' albo 'poszukiwaczem przygód' aby tam pracować... jam był ten typ drugi. W ciągu 4 miesięcy 'przewaliły' się tam tabuny ludzi a co bardziej ułożeni odeszli stamtąd. Jedyny normalny patent to 'dzieło', ale bez przekazywania dokumentacji z wykonanej pracy... popatrz pan sobie na monitorze co przekażę po wypłaceniu należności. To 'po wypłaceniu należności' jest warunkiem brzegowym do przekazania przedmiotu umowy. W innym przypadku 'gucio' dostaniecie i nie dajcie się nabrać na obiecanki. Żadnej dokumentacji w formie elektronicznej (a tym bardziej papierowej) przekazywać nie radzę, trafi pod audyt nieistniejącej Komisji a następnie do archiwum, w którym takich prac jest już sporrrro. ...widziałem!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka