Gość: Tirinti IP: *.acn.waw.pl 27.08.12, 21:37 Apple wie, że bez Jobsa nie uda im się wcisnąć lemingom więcej badziewia. Teraz będązarabiaćokradając innych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walislaw_konski Jobs obiecał mu pracę, Apple go zwolnił. Jest p... 27.08.12, 21:42 A ma to na piśmie? Bo jak nie ma, to trochę trudno będzie zweryfikować, czy mówi prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vilain Re: Jobs obiecał mu pracę, Apple go zwolnił. Jest IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.12, 07:29 Chociaż czasami trudno to uznać za słuszne, w USA słowo droższe od pieniędzy. Umowa ustna, czy uścisk dłoni przy transakcji jest ważniejszy od podpisu na jakomś papierku. Inaczej skąd brałyby się procesy o niedotrzymanie obietnicy małżeństwa? Wyobraża sobie ktoś sytuację: ...wyjdź za mnie, a ona: ...daj mi to na piśmie??? Odpowiedz Link Zgłoś
gogo2012 Goodrich, Goodrich... 27.08.12, 21:47 mnie to kiedyś Waldek P. obiecał królowanie nad bankiem wszystkich banków ale to było podzas zakrapianego spotkania i nie mam tego na piśmie... Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Zdarza wam się myśleć? 27.08.12, 22:04 "Gwarancję wiecznego zatrudnienia miał otrzymać od niego podczas osobistego spotkania w 2005 r." Czyli - jeśli nie napisaliście wbrew faktom bredni - facet powinien umrzeć, zmartwychwstać i w zaświatach z Jobsem omówić zadania na najbliższą wieczność... ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parsom A mnie Wałęsa obiecał 100 mln IP: *.ip.netia.com.pl 27.08.12, 22:10 Chyba czas na proces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagakomo Jobs obiecał mu pracę, Apple go zwolnił. Jest p... IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.12, 22:29 Jeżeli będzie oskarżał firmę o niewypłacenie zysków z akcji lub samych akcji, które utracił wraz z pracą, to będzie to łatwo udowodnić - ma na pewno jakąś dokumentację na ten temat, a jeżeli nawet nie, to jest takowa w centrali firmy. A zyski z akcji jeszcze łatwiej sprawdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko Jobs obiecał mu pracę, Apple go zwolnił. Jest p... 27.08.12, 22:48 Wayne Goodrich, jeden z pracowników największej firmy na świecie. Został zwolniony. I co z tego? Wiadomosc sprzed tygodnia, nie macie o czym pisać, tylko takimi bzdetami się zajmujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Dozywotnia posade? I co on by tam robil caly czas? 27.08.12, 22:54 Niepotrzebny - do widzenia slepa gienia. Odpowiedz Link Zgłoś