Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ei Global opinie - praca biurowa

IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.12, 22:17
    Czy ktoś z Was miał okazję współpracy z firmą Ei Global? W chwili obecnej szukają pracowników i oferują 2200 + 6 tys. premii! Coś mi tu nie pasuje i niezbyt fajnie wygląda. Czyżby kolejna instytucja tupu Amber Gold itp? W ogłoszeniach nie ma podanych wymagań tylko same achy i ochy jacy to są wspaniali i jakie szanse rozwoju i awansu... Nie wymagają nawet doświadczenia.
    A jak to wszystko wygląda w rzeczywistości?
    Obserwuj wątek
      • Gość: dorota Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 00:18
        Ja nie miałam okazji współpracować z tą firmą ale dzwoniłam do nich w sprawie ukazania się ogłoszenia. Owszem jest tam 2200 zł + premia (ale nie widzę 6 tys. premii, www.praca.egospodarka.pl). Poza tym oferta jest głównie skierowana do osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Firma ta otrzymała pieniądze unijne. W pierwszym tygodniu września będą ew. zapraszać na rozmowę kwalifikacyjną.
      • snajper55 Re: Ei Global opinie - praca biurowa 30.08.12, 00:29
        Gość portalu: abc napisał(a):

> Czy ktoś z Was miał okazję współpracy z firmą Ei Global? W chwili obecnej szuka
        > ją pracowników i oferują 2200 + 6 tys. premii! Coś mi tu nie pasuje i niezbyt f
        > ajnie wygląda.

Dlaczego? Za mała premia? Wystarczy, gdy sprzedasz 600 chińskich odkurzaczy w miesiącu (po 8.300 PLN) i masz te 6 tys premii. A cóż to jest 600 odkurzaczy dla dobrego domokrążcy?

S.
        • Gość: abc Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.12, 07:59
          www.njobs.pl/oferta-pracy-pracownik-biurowy-z-orzeczeniem-a65ed6e0d32639f7f54d83e8391df4c3.html
          Np w tym ogłoszeniu jest mowa o 6tys. premii (i nie tylko w tych w to kilku widziałam)
          Dorota i czego się dowiedziałaś przez telefon? Idziesz na rozmowę?
          Mi się ta praca kojarzy z telemarketingiem niby biurowa, a wydzwaniasz i szukasz chętnych na ich produkty. Im więcej sprzedaż tym pewnie masz większą szansę na tą premię. A może się mylę?
          • Gość: dorota Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 11:40
            Być może masz rację. Ja dopiero złożyłam swoje CV i czekam na zaproszenie na rozmowę. Przez telefon udzielono mi odpowiedzi, że praca polegałaby na pomocy w funkcjonowaniu biura (coś w tym rodzaju). Firma zajmuje się finansami i też mnie to niepokoi, że być może będzie do obowiązków należało również zdobywanie klientów na ich produkty (po co pracownikowi biurowemu komórka służbowa).
            Ale CV warto złożyć a na rozmowie wszystkiego się dowiedzieć.
            Na stronie firmy EI GLOBAL "aktualne oferty pracy" nie ma takiego ogłoszenia. Jest specjalista ds. personalnych i sp.ds. sprzedazy czy marketingu. Ale jak mi powiedziano otrzymali fundusze w ostatniej chwili i nie było czasu. Trochę dziwne. Bo ogłoszenie ukazuje się w gazetach i na innych stronach internetowych, więc równie dobrze powinno znaleźć się na ich stronie. Jak możesz to zadzwoń do działu HR 71/7230158 dowiedz się co i jak i napisz.
            • Gość: abc Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.12, 12:11
              Nie mogę się tam dodzwonić cały czas zajęte. Teraz zauważyłam w tym ogłoszeniu, że do pracownika biurowego niezbędne narzędzia pracy to też samochód. Myślę, że skoro służbowa komórka, samochód to praca będzie się wiązała też ze sprzedażą ich produktów. Umawiasz się telefonicznie z klientami i potem do nich dojeżdżasz. Im więcej sprzedasz tym wyższa prowizja.
              Dziwne, że w żadnym ogłoszeniu nie podają swoich wymagań prócz orzecznictwa o grupie i wspominają, że nie liczy się doświadczenie. No i mało tego do tej pensji i prowizji prywatna opieka medyczna i bogaty pakiet socjalny (gdzieś widziałam w ogłoszeniu kartę benefit)
              A Ty masz orzeczenie? Jak czegoś się dowiesz albo będziesz po rozmowie daj znać.
              • Gość: :| Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 17:09
                i jak coś już wiadomo ?
                • Gość: ja Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.12, 15:56
                  i jak tam bylo ???? widze ze juz ciszaaaa
                  • Gość: abc Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.12, 13:02
                    Dorota byłaś może na rozmowie w ei global? Widzę, że dalej ostro się ogłaszają w gazetach ogłoszenia w tabelce na różowym tle chyba aby bardziej się rzucało ogłoszenie w oczy i wołają z niego, że praca dla każdego niepełnosprawnego na etat! Spotkałam też ogł, że możliwy u nich jest staż ze środków unijnych.
                    Dajcie znać jak coś wiecie.
              • Gość: Zuzza Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.13, 20:12
                MASAKRA jeśli w to wierzycie. orzeczenie?Z góry wiadomo, że to firemka żerująca na tanich pracownikach.żadnych wymagań, biorą każdego, część zostanie, część się wykruszy.
                A ile im się tam napędzi klientów, to akurat styknie pic na wodę z "normami".
      • Gość: rrr... Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.vectranet.pl 18.09.12, 22:13
        Witam, podstawa jest 1400 netto plus premie. Jestem po szkoleniu i na dniach mam zacząć pracę. Szkolenie jest dodatkowo płatne, tak jak by się było już w pracy, dają darmowe zakwaterowanie. Na razie całkiem fajnie, zobaczymy co będzie dalej. Co do telefonów, to owszem trzeba dzwonić, ale żeby ewentualnie poinformować klienta o czymś i odbierać telefony od nowych, którzy chcą się umówić na spotkanie. Podoba mi się podejście do klienta, bo korzystają z usług firmy osoby z bardzo kiepską sytuacją kredytową i każdemu starają się pomóc. Są też w niektórych miejscowościach dodatkowo doradcy mobilni, aczkolwiek u mnie tego nie ma wcale, więc nie mogę nic powiedzieć w tej kwestii. Pozdrawiam
        • Gość: Lukasz Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.12, 22:19
          1400 zł netto + premia. Premia- od czego zalezy ???
          Od i do ktorej pracujesz ????
          czy masz umow o prace czy zlecenie ???
        • Gość: abc Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.12, 13:39
          I jak tam praca i warunki po szkoleniu? Na jakim stanowisku pracujesz? Pracownik biurowy?
          Czy praca pracownika biurowego polega na spotykaniu się z klientami, umawianiu się z nimi i potem na udzieleniu pożyczki/kredytu i potem "opieka" nad klientem?
          Od czego zależy premia i jaki jest koszt szkolenia (jakie?) czy opłata za szkolenie jest później zwracana? Pozdrawiam.
          • snajper55 Re: Ei Global opinie - praca biurowa 24.09.12, 18:37
            Gość portalu: abc napisał(a):

> I jak tam praca i warunki po szkoleniu? Na jakim stanowisku pracujesz? Pracowni
            > k biurowy?
            > Czy praca pracownika biurowego polega na spotykaniu się z klientami, umawianiu
            > się z nimi i potem na udzieleniu pożyczki/kredytu i potem "opieka" nad klientem?

"Opieka"? Masz na myśli pilnowanie aby w terminie raty spłacał? Przypominanie, wymuszanie, straszenie? Kurde, broń mnie Panie Boże przed takimi "opiekunami".

S.
            • vag-auto Re: Ei Global opinie - praca biurowa 04.11.12, 07:50
              To tam jest pikuś, dość łatwo można ich spławić. Otwórz knajpę w centrum Warszawy, a poznasz prawdziwych "opiekunów klienta"!
              • snajper55 Re: Ei Global opinie - praca biurowa 04.11.12, 12:22
                vag-auto napisał:

> To tam jest pikuś, dość łatwo można ich spławić. Otwórz knajpę w centrum Warsza
                > wy, a poznasz prawdziwych "opiekunów klienta"!

Też racja. :D

S.
                • Gość: nuta Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.12, 09:37
                  Jest tak - nie ma planu, podziału na grupy, itd. Pewnie jutro. 1.050, to kwota do podziału na 2 m-ce ! Tyle wiem, czyli nic nowego. Nikt się nie kontaktował, a miał.(hau?) nie wiem co robić, mam coraz więcej wątpliwości !
                • Gość: arci Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.11.12, 21:20
                  Więc coś wam napisze bo przed chwilą dowiedziałem się że jest parabankiem :/ nie powiem mili ludzie dali mi umowę,którą zawiozłem na pośredniak oczywiście z jednej strony cieszą się że ludzie znajdą pracę ale z drugiej strony co oni mówili że współpracują z PUP to jest nie prawda.Gdy ostatnio byłem na spotkaniu z doradcą zawodowym,czekając na niego (nią) to słyszałem awanturę i była nie przyjemna :/ A sam doradca że pomógł mi w paru kwestiach to sam powiedział że pracuje do 17.11.12 bo pracuje na umowę-zlecenie,najlepsze było jak dała mi kartkę z portalami z pracą,bo powiedziałem że nie mogę prowadzić samochodu itd.A dzisiaj byłem na ul.Solskiej i szukałem tego numeru co podali w mailu? I nie znalazłem bo nigdzie nie było napisane że jest szkolenie czy filia firmy? Ludzie którzy tam mieszkają robili oczy i nie słyszeli o tym :/ I teraz jak tam pojadę,to znowu trzeba będzie latać i szukać tego numeru wśród i innych firm,domów prywatnych.Podobno wykupili czy wynajęli biurowiec nie daleko tam,czy to prawda to nie wiem?
        • snajper55 Re: Ei Global opinie - praca biurowa 24.09.12, 18:33
          Gość portalu: rrr... napisał(a):

> Podoba mi się podejście do klienta, bo korzystają z usług firmy osoby z
          > bardzo kiepską sytuacją kredytową i każdemu starają się pomóc.

Pomóc??? Toż oni od tych biednych ludzi kasę chcą wyciągnąć! Udzielanie pożyczek to zarabianie na tych, którzy pieniędzy potrzebują. Ładna mi pomoc. :(

S.
          • Gość: natalia Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.10.12, 19:34
            i co? na czym faktycznie polega praca pracownika biurowego? w poniedzialek ide na rozmowe do nich
            • Gość: natalia Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.10.12, 17:05
              oni pierw zamiast pracy proponuja wziecie udzialu w projkecie unijnym, ktory trwa 4 miesiace i sa to szkolenia, ale placa w tym czasie stypendium szkoleniowe w wysokosci 1500 zl.
              Potem ewentualnie proponuj zatrudnienie albo nie.
            • Gość: Arek Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 31.10.12, 12:17
              Więc byłem tam na rozmowie,przyniosłem dokumenty jakie chcieli czyli CV,orzeczenie o niepełnosprawności i statut osoby bezrobotnej.Nie dawno byłem tam drugi raz i żebym przyszedł że trzeba podpisać umowę,i tak jak kobieta prosiła to przyszedłem dała mi 3 umowy do podpisania i formularz by wypełnić swoje dane itd. Umowy podpisałem,formularz wypełniłem i powiedziała że to tyle,nie dostałem tych dwóch umów,bo jedna dla mnie a druga na pośredniak.Jedynie dowiedziałem się że oni współpracują z urzędem i wszystkie świadczenia oni biorą na siebie,tylko jak będę na pośredniaku to bym nic nie mówił o tym.I teraz zaczynają się schody na pośredniaku jak powiedziałem to na mnie oczy zrobili,że nie dostarczyłem umowy,pośrednik dzwonił 3 razy i tylko odrzucało,a do tego czekam na maila z rozkładem zajęć i do tej pory nic nie dostałem,a od 5.11.12 zaczyna się szkolenie.Nie wiem czy to będzie na pl.Solidarności czy przy pl.Dominikańskim? o której mają być zajęcia itd. Mój znajomy powiedział że wszystko wygląda jak Amber Gold czy OLT Expres,bo chodzi im bardziej na wyciągnięcie kasy z funduszu Kapitału Ludzkiego
              • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 02.11.12, 10:33
                Tez jestem w takiej sytuacji co Arek , choć maila otrzymałam że 5 listopada wyślą mi harmonogram zajęć i mam czekać na telefon od doradcy zawodowego ,który będzie sie umawiał na spotkania indywidualne z każdym z uczestników.Nie powiem że jestem bardzo zawiedziona ,gdyż z tego co mi napisali to szkolenia odbędą sie dopiero 19 listopada ,nie tego oczekiwałam i im dłuzej czekam tym bardziej się obawiam czy to była dobra decyzja ???Gdybym wiedziała że tak będzie napewno bym szukała sobie innej pracy.Jeśli ktoś jeszcze jest w takiej sytuacji jak my to proszę bardzo o wasze opinie i co o tym sądzicie???
                • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.12, 10:46
                  Też jestem w takiej sytuacji co Arek i mama. Myślę, że źle zrobiłam godząc się na to szkolenie, co chwilę zmieniają terminy i nie wiadomo na czym będzie tak naprawdę polegało to szkolenie.
                  Umowy nawet nie dostałam a podpisałam dwa egzemplarze.
                  • Gość: nuta Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.12, 11:10
                    Czyli na chwilę obecną nic nie wiadomo?! A tzw. stypendium w takcie szkolenia? -istnieje? -ile? i -od kiedy? Ktoś wie? Co to jest skoro nikt nic nie wie. Ja mam w poniedziałek IŚĆ! po plan. Zadzwoniono do mnie, ponieważ, gdzieś zapodział się mój mail, który był na jednej kartce z nr.tel., cv. czyli 05.11.2012, coś się dowiem. Podpisałam umowę w bięgu, w 10min, na korytarzu,.... jednym słowem - dziwne..to,to- NUTA
                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.12, 15:22
                      Niby szkolenie jest płatne 1050zł do podziału na dwa miesiące. Wcześniej w gazecie było napisane, że szkolenie będzie wynosiło 900zł za miesiąc. Teraz ciągle coś zmieniają, jedna wielka niewiadoma.
                      • Gość: nuta Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.12, 17:19
                        Jak to na 2 m-ce!? Czy ktoś to ukończył? I może wie. Na ulotkach, w ogłoszeniach nie ma mowy o 1050 na 2 m-ce. to mogłoby oznaczać staż -1500...,czy napewno na m-c?
                        • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 03.11.12, 20:28
                          Najgorsze jest to czekanie nie wiadomo w sumie na co...Mi powiedzieli że 1050 brutto za miesiąc szkolenia,a na stażu 1500 brutto co miesiąc,także widzę że każdemu co innego gadają.No nic miejmy nadzieję że wszystko pójdzie po dobrej myśli a ja czekam na ten plan zajęć i zobaczymy co dalej z tego wyjdzie...nuta jak będziesz tam w poniedziałek w biurze i jakbyś się dowiedziała czegoś nowego to daj nam tu znać:)
                          • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.12, 21:24
                            Natomiast mi powiedziano, że 1050zł za dwa miesiące szkolenia.
                            Wie ktoś na czym dokładnie będzie polegało to szkolenie? Nie mam zamiaru bawić się w akwizycję na telefon
                          • Gość: nuta Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.12, 21:34
                            Jasna sprawa! dam znać. Dziwne było dla mnie, że podpisywałam umowę na korytarzu, niemal w biegu. Do kńca nie wiedząc co podpisuję. Bez wyjaśnień i informacji. Dlatego po przyjściu do domu, weszłam na ich stronę z ulotki i wczytywałam się w regulamin projektu....i niewiele się dowiedziałam. coraz więcej wątpliwości, niejasności i pytań. Pozostało czekać.
                            • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.12, 22:38
                              Czy ktoś z Was dostał kopię umowy dla siebie? Czy można zerwać umowę gdybym się rozmyśliła co do szkolenia? czy będzie mi grozić jakaś kara pieniężna?
                              • snajper55 Re: Ei Global opinie - praca biurowa 03.11.12, 23:40
                                Gość portalu: Angie napisał(a):

> Czy ktoś z Was dostał kopię umowy dla siebie? Czy można zerwać umowę gdybym się
                                > rozmyśliła co do szkolenia? czy będzie mi grozić jakaś kara pieniężna?

Teraz pytasz??? Boże... :(

S.
                                • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.12, 00:21
                                  Co do zerwania umowy to powiedzieli, ze jak im przedstawię umowę o pracę z innej firmy to mogę zrezygnować nie ponosząc żadnej odpowiedzialności, ale ile w tym prawdy to się okaże w praniu.
                                • Gość: nuta Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.12, 11:14
                                  Obie umowy, tj orginał i kopię podpisaną, ma biuro. Z datą 05.11.2012., kopię powinni dać. Z tego co czytałam w regulaminie projektu, mamy prawo do odstąpienia od umowy 3dni. potem podstawą, bez kosztów konsekwencji, jest umowa o pracę.(jakaś) Rzecz w tym, że dziwny weekend, brak normalnego rozpoczęcia, brak konkretnych informacji itd zrobiło swoje...
                                  • Gość: Cyna Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.12, 10:41
                                    Jestem w takiej samej sytuacji co WY? Też jestem ciekaw co z tego projektu będzie. Czy to nie jest tak, że biorą 100 osób bezrobotnych z orzeczeniem, szkolą, dają staż a potem zatrudniają tylko tych najlepszych. Nawet by to logicznie wyglądało. Najbardziej obawiam się, że to będzie jakiś wałek. No nic. Poczekajmy cierpliwie, jest dopiero godz. 11:00.

Pozdrawiam
                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 05.11.12, 11:06
                                      Ostatnio maila otrzymałam o godz.15,także mam nadzieję,że do tej pory coś się odezwą....czekam
                                      • Gość: Cyna Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.12, 12:22
                                        Zaczyna coś się dziać, bo zadzwoniła do mnie bardzo miła pani i umówiła się na spotkanie. Ale maila z harmonogramem nie mam.
                                        • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 05.11.12, 12:26
                                          Do mnie też zadzwoniła pani i jestem umówiona jutro na rozmowę z doradcą zawodowym...
                                          • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.12, 13:42
                                            Do mnie jeszcze nikt nie zadzwonił, ani nie dostałam harmonogramu zajęć.
                                            Wiecie może gdzie to szkolenie będzie się odbywać?
                                            • Gość: nuta Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.12, 14:44
                                              Do mnie też nikt nie dzwonił ! Ja dzwoniłam. Wciąż nie mogą znalezć mojego mail-a... Po harmonogram mam się zgłosić jutro. Jeden doradca ma, ponoć 26 osób. W grupach ma być ok.10, ale jeszcze NAS NIE PODZIELILI....
                                              • Gość: abc Staż z Work Service = ei global? IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.12, 14:55
                                                Tak czytam i sobie myślę czy ten cały projekt nie jest powiązany z tym co można spotkać na różnych stronach, że szukają os. niepełnosprawnych na staż z work service?
                                                Z tego co widzę kwoty się zgadzają najpierw szkolenie, potem staż. Tylko wiecie jakie to będzie szkolenie? I też tam jest spotkanie z doradcą liczy się kolejność zgłoszeń kogo przyjmą.
                                                Wszystko będzie podzielone na małe grupy i szkolenie potem staż i praca.
                                                Tak myślę czy potem nie będzie to staż i praca w ei global? Bo skoro Ei global prawie wszędzie się ogłasza to może zgłosił się też do worku?
                                                Mi się zgadza za dużo punktów wspólnych. Ja wysłałam na ofertę stażu bo kurs podobny mam, a dziś tel. i babka b. napalona żeby podpisać umowę i żebym się zgłosiła.....
                                                Z tego co znalazłam w necie to pieniądze mają z UE i z jednego funduszu z tego co piszecie.
                                                Czy macie podobne odczucia do moich czy może jestem przewrażliwiona?
                                                • Gość: abc Re: Staż z Work Service = ei global? IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.12, 14:57
                                                  Nuta podaj stronę z ulotki to sobie zerknę i porównam.
                                                  Ja mogę podać stronę z deklaracją na staż z work......
                                              • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.12, 20:37
                                                Do mnie nikt dziś nie zadzwonił ani nie dostałam harmonogramu. Ciekawe jak nas podzielą? 10 osób w grupie może być, nie będzie tłoku podczas zajęć
                                        • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 06.11.12, 07:15
                                          Na czym polega taka rozmowa z doradcą zawodowym???
                                          • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 12:49
                                            Witajcie! Był już ktoś dziś u tego doradcy? na czym polegało to spotkanie?
                                            • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 06.11.12, 13:32
                                              Ja idę na 16 jak wrócę to dam znać co i jak....Angie a w końcu odezwali się do Ciebie???
                                              • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 06.11.12, 13:37
                                                Właśnie otrzymałam maila z planem zajęć.Jestem w 3 grupie a wy ???
                                                • Gość: Cyna Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 14:47
                                                  grupa 2
                                                  • Gość: abc Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.12, 14:55
                                                    Dziewczyny jak się będzie nazywało szkolenie i ile czasu będzie trwało, kiedy się zaczyna? Dajcie znać jak wygląda spotkanie z doradcą. Dzięki.
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 20:35
                                                      Szkolenie ma trwać przez dwa miesiące, po 8 godzin dziennie, tyle mi wiadomo.
                                                      Tematy zajęć kojarzą mi się z... akwizycją przez telefon
                                              • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 20:24
                                                Nie odezwali. Dostałam harmonogram zajęć. Te zajęcia są bardzo daleko ode mnie a mówili, że będą w bliskim centrum
                                                • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 20:25
                                                  Jestem w grupie nr 6. Jest z Was ktoś w tej grupie?
                                                • Gość: nuta Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.opera-mini.net 06.11.12, 20:39
                                                  A daleko, to gdzie? Ja nie mam harmonogramu, tylko umówina jestem z doradcą, na ...sobotę! mogłam też w niedzielę. Stona o której pisałam to : www.aktywizacjaniepelnosprawnych.eiglobal.pl a projekt(nasz) to "Wsparcie dla dolnośląskich niepełnosprawnych" Na ulotce jest : -stypendium szkoleniowe -1050 (? ? ?)
                                                  -umowa o staż 1500
                                                  -zatrudnienie 2200
                                                  • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 20:46
                                                    Na ul.Solskiego, to jest niedaleko Oporowa. Ja jestem z dzielnicy Stare Miasto i dla mnie to kawał drogi.
                                                    Czytałam to ogłoszenie.
                                                    • Gość: nuta Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.opera-mini.net 06.11.12, 21:01
                                                      to już Oporów. Są tramwaje. Ale fakt jężdżą różnie. wiem że ma być w kilku miejscach. Bulwar Ikara,też. zobaczymy.
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 21:05
                                                      mi powiedziano, że zajęcia będą albo na pl.Solidarności albo na pl.Dominikańskim.
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 07.11.12, 07:11
                                                      Mi powiedziano,że tak by chcieli ,ale widocznie nie mogli.Byłam wczoraj na rozmowie z doradcą i powiem,że bardzo wyszłam zadowolona .Bardzo miła pani była no i gadałąm z nią chyba z godzinę.Wypełniałam jakieś tam psychotesty no i oczywiście zadawała mi tam różne pytania gdzie bym chciała pracowac ile zarabiać itp...Angie nie martw się to żadna akwizycja!!!a jeszcze jedno kto jest w grupie 3 ?????
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 11:40
                                                      Dzięki, uspokoiłaś mnie trochę. Po tematach zajęć pomyślałam, że to akwizycja.
                                                      Jutro mam spotkanie z doradcą zawodowym.
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 07.11.12, 11:57
                                                      No to powodzenia życzę:)ja jestem dobrej mysli i wydaje mi się że takie szkolenie zawsze się przyda nawet jeżeli bym po stażu nie miała tam zostac zatrudniona to zdobędę jakieś nowe doświadczenie...jedyne co mi się nie podoba to że mam też szkolenia we wszystkie możliwe soboty.Angie do jakiej grupy zostałaś przydzielona????
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 12:20
                                                      Do 6ej. Muszę spojrzeć na grafik, czy też mam soboty.
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 12:27
                                                      Niestety soboty też mam zawalone :-(
                                                      Ciekawe czy będzie można zmienić grupę... :-)
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 07.11.12, 12:34
                                                      Zmiana grupy szkoleniowej/warsztatowej, do której zostanie przydzielony Uczestnik, o ile będzie na to pozwalała
                                                      organizacja zajęć, będzie możliwa po wyrażeniu zgody innej osoby na przeniesienie
                                                    • Gość: Cyna Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 13:33
                                                      Mi doradca powiedział, że to nie będzie praca akwizytora czy nawet przedstawiciela handlowego. Ja przesiedziałem ponad 1,5h z czego połowa czasu to taki off top (byłem ostatni). Ogólnie polecam przyjść na rozmowę, bo można dowiedzieć się dużo rzeczy. Mi np. pani "poprawiła" CV. Nie ma się czego bać.
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 20:17
                                                      a ja się dowiedziałam, że to jednak kierunek przedstawiciel handlowy tak jak jest napisane na umowie
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 09.11.12, 07:13
                                                      Angie na umowie którą ja podpisywałam było tylko napisane iż zgadzam sie na podjęcie udziału w projekcie a nic nie było napisane jako kto...
                                                    • Gość: TeNi Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.internetunion.pl 12.11.12, 10:20
                                                      Witam Wszystkich serdecznie! Również uczestniczę w programie w EI Global i zostałam przydzielona do grupy 3. Jestem już po spotkaniu z doradcą (było bardzo przyjemne) i mam nadzieję, że faktycznie otrzymam szansę pracy na stanowisku, na które aplikowałam (specjalista ds. hr). W biurze wytłumaczono mi, że nie będę zmuszana do pracy na innych stanowiskach, ale każdy musi przejść proponowany typ szkolenia, bo UE za to właśnie płaci. Nadal nie wiem, jak wygląda kwestia wynagrodzenia za szkolenie:( I jeszcze mam jedną wątpliwość...Skoro szkolenie kończy się w okolicach 17 stycznia, to od kiedy będę mogła podjąć zatrudnienie/staż? Czy ktoś to wie? Strasznie dużo niewiadomych niestety:(

Grupa 3 zaczyna 21 listopada, więc...już na pewno bliżej niż dalej:) Bądźmy dobrej myśli

Pozdrawiam:)
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 11:37
                                                      Witaj! myślałam, że wszystkie grupy zaczynają tego samego dnia tzn 19ego listopada.
                                                      Co do kwestii finansowej to jest jedna wielka niewiadoma.
                                                      Może ktoś wie ile w końcu płacą za to szkolenie?
                                                    • Gość: TeNi Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.internetunion.pl 12.11.12, 13:01
                                                      Mam nadzieję, że z czasem wszystko się wyjaśni i będziemy zadowoleni:)

Chyba nie tylko w różne dni, ale także w różnych miejscach te szkolenia...Grupa 3 na Solskiego ma być szkolona:)
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 13:07
                                                      grupa 6 w której ja jestem też ma szkolenia na Solskiego.
                                                      Też macie zajęcia w soboty???
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 12.11.12, 13:08
                                                      A tematy zajęć też każda grupa ma inne???
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 15:13
                                                      Tematy które ja dostałam kojarzą mi się z pracą przedstawiciela handlowego a aplikowałam cv na pracownika biurowego.
                                                      Może Ei Global prowadzi szkolenia w różnych tematach szkoleń?
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 12.11.12, 15:24
                                                      Dzwoniłam niedawno do Eiglobal i powiedzieli mi że wszyscy uczestnicy mają takie same tematy zajęć...a jeśli chodzi o urząd pracy to na pierwszym szkoleniu mamy otrzymać jakieś oświadczenie i z tym pózniej iść do urzędu...
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 15:38
                                                      W planie zajęć środa 21ego jest dniem wolnym od zajęć więc pewnie wtedy będzie można jechać do U.Pracy.
                                                      Ciekawe czy wyślą nas do lekarza medycyny pracy?
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 12.11.12, 16:02
                                                      No ja niestety mam inny plan zajęć właśnie dopiero 21-ego zaczynam dopiero szkolenie;(
                                                    • Gość: nuta Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.12, 16:25
                                                      muszę coś dodać, wtrącić. Wszyscy mają szkkolenia na Solskiego. w/g grup są numerowane sale, albo odwrotnie...co na jedno. nie wiem ile jest grup, ale skoro jest 6 to pewnie jest więcej. Zastanawiam się jeszcze jak nas podzielono. Wiekowo?, kierunkiem? Tematy są w harmonogramie i raczej się nie różnią. Ja zaczynam 19, a wolałabym 21. Planowane badania mam. 27 też i co i jak z tym zrobię? Myślę.
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 21:06
                                                      W metrze jest ogłoszenie, że nadal poszukują chętnych z orzeczeniem na szkolenie w kierunku pracownik biurowy.
                                                      Też jestem ciekawa na czym polega ten podział grupowy.
                                                    • Gość: Cyna Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 11:51
                                                      Tak sobie ostatnio stwierdziłem, że w zasadzie mogę być już tym przedstawicielem handlowym czy tym pracownikiem biurowym, ważne żeby dobrze płacili xD.
                                                    • Gość: TeNi Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.internetunion.pl 13.11.12, 12:37
                                                      A ja bym jednak chciała dostać szansę pracy na stanowisku, na które aplikowałam;P
                                                    • Gość: cyna Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 15:26
                                                      Czy ktoś wie ile ma trwać ten staż? Mam nadzieję, że nie dłużej niż 3 miesiące, taki jakby okres próbny.
                                                    • Gość: nuta Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.12, 17:58
                                                      4 miesiące. w między czasie można szukać i znależć pracę. I bez problemu przerwać.
                                                    • Gość: nuta Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.12, 18:08
                                                      Z tego co wiem to praca PO stażu nie jest gwarantowana. W założeniu!, projektu jest że 80% znajdzie zatrudnienie. Być może u pracodawców, u których odbywać będą staż.
                                                    • Gość: arci Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.11.12, 20:29
                                                      Mam pytanko.Kto od poniedziałku zaczyna zajęcia? i jaka jest prawidłowa numeracja budynku? Bo byłem na ul.Solskiego ale tam nie było 4/9 tylko wydaje mi się że to Solskiego 49.Dajcie znać
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 10:37
                                                      Hej! ja zaczynam zajęcia od poniedziałku. Na grafiku mam napisane, że Solskiego 4/9
                                                    • Gość: arci Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.11.12, 11:05
                                                      to Angie do jutra ja też zaczynam szkolenie :)
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 18.11.12, 13:48
                                                      To dajcie znać jak wrażenia po pierwszym dniu:)no i napiszcie gdzie konkretnie się odbywaja te szkolenia???
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 14:17
                                                      do jutra, pod warunkiem, że znajdę ten numer. Ktoś się orientuje w którym jest to miejscu???
                                                    • Gość: TeNi Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.internetunion.pl 19.11.12, 09:02
                                                      A czy szkolenia nie odbywają się w budynku, gdzie jest6 salon sukni ślubnych? One są pod 6ką:) Więc wydaje się blisko...:)
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 19.11.12, 17:04
                                                      I jak tam po pierwszych zajęciach?dowiedzieliście się coś nowego?w którym budynku dokładnie to jest???
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 17:27
                                                      Z przodu jest Apteka i Pko, trzeba przejść za ten budynek i tam są szkolenia, a wtedy łatwo trafić bo są przeszklone okna i drzwi
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 17:41
                                                      Szkolenia są niedaleko salonu sukien ślubnych.
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 19.11.12, 17:44
                                                      Dzięki Angie... a co tam sie dowiedzieliście nowego na tym szkoleniu? jak to wygląda w rzeczywistości???
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 17:56
                                                      W mojej grupie było dziś 9 osób. Zajęcia są w jednej sali. Tematy są pod przedstawiciela handlowego czyli tego czego wcześniej się obawiałam, ale trudno jakoś wytrzymam te dwa miesiące. Dostajemy materiały szkoleniowe. Jest catering(kawa, herbata, ciastka, a po południu obiad).
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 19.11.12, 18:04
                                                      Ale ogólnie zadowolona jesteś:)???
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 18:11
                                                      Raczej zawiedziona. Powiem tak:Pani, która prowadzi naszą grupę jest miła, dobrze tłumaczy ale jestem zła bo gdybym od początku wiedziała, że szkolenie będzie w kierunku przedstawiciela handlowego to bym nie zgodziła się na nie. A tak jest już po fakcie więc zrezygnować nie mogę.
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 19.11.12, 18:59
                                                      Angie to dopiero pierwszy dzień może w trakcie zmienisz zdanie i pod koniec szkolenia będziesz mega zadowolona:)a czy dostaliście coś do urzędu pracy i jakieś skierowania do lekarza???
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 19:50
                                                      Do PUP ani do lekarza jak na razie nic nie dostaliśmy.
                                                      Może zmienię nastawienie gdy trochę pochodzę.
                                                      W której jesteś grupie?
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 19.11.12, 20:00
                                                      Będzie dobrze:)ja jestem w 3 grupie i zaczynam dopiero w środę...Też idę tam trochę z mieszanymi uczuciami ale mam nadzieję,że wszystko pójdzie dobrze :)))A w twojej grupie ludzie są w różnym wieku???jak to wogóle jest podzielone???
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 20:09
                                                      U nas są ludzie w różnym wieku, ale są bardzo mili, nikt się nie wywyższa itp.
                                                      Nie wiem jak są podzielone pozostałe grupy
                                                    • Gość: Brzeszczot Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.mm.pl 19.08.13, 20:12
                                                      Witam Państwa,

Jestem byłym pracownikiem powyższej firmy. Szczerze odradzam wszystkim podejmowanie pracy w tej firmie. Niestety bazuje na wykorzystywaniu pracowników do cna. Zatrudnia młodych ludzi, obiecując karierę i pieniądze w praktyce wychodzi bardzo różnie... Zarobić można ale poza tym firma nie oferuje nic.

W firmie panuje kult korporacji, na którą ta firma aspiruje - stąd tak zwany "dress code" i inne śmieszne wynalazki, które w ogóle się nie sprawdzają. Fatalny poziom kierowników, którzy nie mają praktycznie żadnej wiedzy o swojej pracy ale w sumie nie ma się co dziwić bo w firmie jest ciągła rotacja. Generalnie to po prostu cyrk na kółkach. Zatrudnia się celowo osoby młode, które za przysłowiową miskę ryżu i obiecanki kariery potrafią zagryźć współpracownika (czasami myślę, że dosłownie :D). Nie zależy mi na obsmarowaniu firmy ale przestrzegam każego kto rozważa podjęcie pracy w tej firme. Radzę się poważnie zastanowić a w żadnym wypadku nie korzystać z projektów, które ta firma oferuje! Umowa jest skontruowana w taki sposób, że potem nie można się zwolnić. Czytajcie co podpisujecie a ja polecam - szukajcie dalej. Wszystkiego dobrego.

Pozdrawiam.
                                                      Brzeszczot.

PS. Proszę zauważyć, że pozytywne opinie są pisane z nartostrady i zmiennego ip czyli pisze je ta sama osoba : )
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 19.11.12, 20:12
                                                      a coś mówili w jakim terminie będą płacić to szkolenie???
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 20:17
                                                      Na temat płacenia nic nie wspomniano, ale ktoś z uczestników wspomniał o 20 grudniu
                                                    • Gość: mama Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.217.146.194.generacja.pl 19.11.12, 20:27
                                                      No nic zobaczymy co z tego wyjdzie;)Dobrze ,że masz fajnych ludzi w grupie to przynajmniej miło będzie Wam się współpracowało...mam nadzieję,że i ja na takich trafie i może uda nam się kiedy spotkać:)))
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 20:31
                                                      Mam taką nadzieję :-)
                                                      W środę moja grupa ma planowe wolne
                                                    • Gość: arci Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.11.12, 20:37
                                                      Tak Angie mamy jutro wolne :)
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 20:42
                                                      To dobrze. Super mamy grupę, co nie?
                                                    • Gość: arci Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.11.12, 21:08
                                                      Tak mamy super grupę i super prowadzącą :) super jedzenie,kawę,herbatę i ciastka :)
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 21:13
                                                      Po tych obiadkach to my przytyjemy :-).
                                                      Dzięki za regulamin...
                                                    • Gość: arci Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.11.12, 21:25
                                                      Nie ma za co :)
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 21:34
                                                      Spadam na facebooka :-)
                                                    • Gość: arci Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.11.12, 19:27
                                                      Ciekawe czy będą nas wcześniej puszczać do domu w sobotę? :/ tylko nie wiem po co mamy chodzić 6 dni? a nie 5 bo weekend jest dla ludzi a nie naukę :/
                                                    • Gość: Angie Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 20:49
                                                      Też jestem tego ciekawa. Najwyżej zrobimy sobie wagary i się zerwiemy :-)))
                                                    • Gość: tom Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.11.12, 20:10
                                                      dzisiaj na tym szkoleniu zabrakło kubków,papieru,mydła w płynie itd. Jedzenie dobre ale atmosfera zaczyna być napięta :/
                                                    • Gość: Celeste Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 20:27
                                                      Zgadzam się z tą wypowiedzią. Może tylko na początku miało być tak pięknie, że wszystkiego pod dostatkiem. Jutro przynoszę swój kubek! :-)
                                                    • Gość: tom Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.11.12, 20:37
                                                      ja też przynoszę swój kubek w ramach protestu:) ale będzie szok dla nich i nie dziwie się że ludzie uciekają z tej firmy :) Ciekawa jaka teraz wyjdzie kwestia finansowa? miało być 1800,potem 1050 a teraz cholera wie?
                                                    • Gość: Celeste Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 20:39
                                                      Teraz niby ponad 500zł za miesiąc.
                                                      Może w ramach protestu nie zjawimy się na zajęciach??? :-)
                                                    • Gość: Celeste Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 21:07
                                                      Czy tylko ja i Tom mamy zastrzeżenia co do szkolenia i spraw finansowych?
                                                      Ludzie wypowiedzcie się!
                                                    • Gość: gość 16 Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.13, 17:20
                                                      jak można nie wypłacać staży? jest 08.07.13, wysyłają powiadomienie na pocztę że..... unikać, omijać szerokim łukiem ei-global. ostrzegać znajomych!!!!!!! AROGANCJA, BRAK SZACUNKU, BRAK KOMPETENCJI I LEKCEWAŻENIE UMÓW, UCZESTNIKÓW PROJEKTU!!!!!! DZIĘKI KTÓRYM INTERES SIĘ KRĘCI . . . . . .
                                                    • Gość: olka Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.bielawa.vectranet.pl 28.11.12, 12:47
                                                      a wiecie ile w koncu placa za to szkolenie?
                                                    • kancelaria2003 Re: Ei Global opinie - praca biurowa 17.12.14, 13:11
                                                      Szanowni Państwo,

W związku z przedmiotowym forum, oraz opisanymi na nim sprawami, proponujemy Państwu kontakt z naszą kancelarią. Jesteśmy w trakcie analiz stanu faktycznego spraw dotyczących niniejszych zgłoszeń oraz prowadzimy podobne sprawy z całej Polski.

Informujemy, iż po indywidualnych weryfikacjach spraw podejmujemy czynności prawne w imieniu naszych Klientów.

Prosimy o kontakt z opisem swojej sprawy na adres mail: kancelaria@pomoc-prawna.info
                                                    • o6ukany1 Re: Ei Global opinie - praca biurowa 17.12.14, 14:43
                                                      Szanowni Państwo,
                                                      Myślicie,że ludzie są aż tak naiwni,że znów podadzą swoje dane ,które zostaną wykorzystane przeciwko im własnym interesom na czyją korzyść ,uprzejmie się pytam?
                                                    • Gość: roberto Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 17:32
                                                      wlasnie, otrzymal juz ktos stypendium szkoleniowe? wiadomo kiedy sie je otrzymuje?
                                                    • Gość: Renata Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 18:06
                                                      no właśnie mi powiedziano, że zaraz na początku, tylko nie pamiętam, czy po spotkaniu z doradcą, czy zaraz po pierwszych zajęciach.
                                                    • Gość: tom Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.11.12, 21:43
                                                      więc po miesiącu dostaniecie kasę 10 a wyniesie pierwsza rata 500 zł bo rozbili to na dwie raty :/
                                                    • Gość: Renata Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 21:49
                                                      No ok, ale jeśli jest zapis w umowie taki a taki, to nie mogą sobie zrobić inaczej, bo im się tak chce, bo jak się zbierze trochę ludzi niezadowolonych, to mogą mieć z tego kłopoty. Zwyczajnie niezgodnie z prawem nie wywiązują się z umowy.

Ciekawi mnie tylko jak to wyjdzie z tą pracą biurową, czy faktycznie tak będzie, czy wszyscy pójdą na przedstawiciela.
                                                    • Gość: Celeste Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 21:59
                                                      wątpliwe, że to będzie coś innego niż przedstawiciel handlowy. Ja też zplikowałam na pracownika biurowego...
                                                    • Gość: Renata Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 22:19
                                                      No to wtedy trzeba by było jakoś reagować, bo bez przesady, żeby aplikować na pracownika biurowego,a pracować jako rzeźnik :)

A czy jest ktoś w podobnej sytuacji jak ja, że był na rozmowie w okolicach 21.11 i jeszcze nie miał spotkania z doradcą i czeka? :)
                                                    • Gość: Celeste Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 22:27
                                                      Ja już chodzę na szkolenie. Widać, że nadal robią nabór
                                                    • Gość: Renata Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 22:47
                                                      Mi w biurze powiedzieli, że jestem jedną z ostatnich zaproszonych osób
                                                    • umowana12msc Re: Ei Global opinie - praca biurowa 29.11.12, 14:03
                                                      a ktoś zaczyna może szkolenie 3.12 we wrocławiu?
                                                    • Gość: Beata Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.bielawa.vectranet.pl 29.11.12, 14:31
                                                      ja zaczynam , ale pierwsze szkolenie jest 10.12 lub 17.12 w zaleznosci od grupy
                  • Gość: uczestnik Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 12:25
                    Ja nie wiem jaka jest obecna wasza sytuacja czy juz rozpoczęliscie szkolenie czy nie ale ja zaczełam szkolenie od 10 grudnia fakt faktem czekałam miesiac az sie odezwa ale to dlatego ze prowadza dwa projekty na raz. Szkolenia odbywaja sie na ul. Solskiego jest 100 osób w projekcie podzieleni jestesmy na 10 grup i szkolenie odbywa sie w formie wykładów. Nic strasznego nic meczącego a jeszcze dostajesz stypendium 1050zł brutto na dojazd na szkolenie. Później tak jak jest napisane w umowie ktorą dostaje sie niedługo po tym jak sie rozpocznie szkolenie 20 najlepszych osób idzie na 12-miesięczną umowe o prace za 2200brutto a reszta czyli 80 osób idzie na 3-miesięczny staż za 1500 zł brutto. Nie wiem dlaczego dla niektórych jest coś podejżanego w tym projekcie. Wszystkie informacje sa podane i nikt niczego nie ukrywa. Pozdrawiam
                    • Gość: gal anonim Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.static.getin.3s.pl 22.01.13, 20:44
                      czyżbyś tam pracowała i dawała wykłady że tak bronisz? Śmieciowa firma dająca śmieciowe umowy , poczytaj komentarze,ludzie skończyli szkolenia i czekają :) w tej firmie tylko pracownik czeka, bo Pani kierownik i ojciec dyrektor chcą mieć wszystko na teraz.
      • Gość: Celeste Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 21:19
        Ja np.składałam cv na pracownika biurowego a nie przedstawiciela handlowego. Zapewniali,że na pewno to nie będzie ani akwizycja ani przedstawiciel a w praniu wyszło co wyszło.
        Jestem zawiedziona. Nie widzę się na tym stanowisku.
      • Gość: Celeste Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 21:31
        Będziemy kiepskimi przedstawicielami, może kilka osób się na to pisze ale większość jest niezadowolona.
        Zostaliśmy wpuszczeni w kanał z którego nie da się wyjść
        • Gość: tom Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.11.12, 21:43
          zobaczymy czy te 80 firm to prawda czy fikcja? Chyba wszyscy są wpuszczeni w kanał :/ A do tego jeszcze monitorują fora to szczyt absurdu jak w LG
          • Gość: Celeste Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 21:50
            oj czytają nasze wpisy, czytają...
            Czasami nie świadomie sami się wygadują, tak jak dziś...
            • Gość: Gość Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.connecta.pl 25.11.12, 19:08
              No i cóż z tego, że czytają - piszecie na publicznym forum, to liczcie się z tym, że każdy to może przeczytać. I nie nakręcajcie się tak ludzie, bo nikt Was nie zmuszał do udziału w projekcie. Nie dość, że macie szkolenie, za które Wam płacą (ile by to nie było, ale jest), to jeszcze narzekacie, zanim wszystko zdążyło się rozkręcić. No i tak - ciastek nie ma, to trzeba dymić i podejrzewać o oszustwa. Typowe.
              • Gość: Renata Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 12:15
                widzę cisza tu zapadła :). Byłam na rozmowie 21.11, aplikowałam na stanowisko biurowe, pani mi powiedziała, że mimo to muszę przejść szkolenie, że każdy takie samo ma, a później dopiero po rozmowach z doradcą i ukończeniu szkolenia stanowiska będą rozdzielana. Powiedziała mi również, że za szkolenie dostanę 1050 zł brutto ( w umowie, jak czytałam było netto), płatne mają być jakoś na początku szkolenia, bo to są pieniądze między innymi na to, by mieć za co dojechać. Później ma być umowa stażowa, chyba 3 miesiące, jeśli dobrze pamiętam, 1500zł, lub o pracę na rok - 2200 (obie kwoty podała jako brutto, w umowie wyczytałam netto + jakieś pochodne, z tym, że ie wiem co oznaczają). w umowie, było coś na temat dodatku do dojazdów i zakwaterowania, o czym pani nie wspomniała nic. Teraz czekam na telefon od doradcy zawodowego. Jest może ktoś w podobnej sytuacji? :)
      • eclair92 Re: Ei Global opinie - praca biurowa 28.11.12, 11:24
        ok, a skąd takie informacje? z doświadczenia?
        • dotka860 Re: Ei Global opinie - praca biurowa 28.11.12, 21:26
          z doświadczeń ludzi którzy tam pracowali,
      • Gość: olka Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.bielawa.vectranet.pl 28.11.12, 12:26
        Hej wie ktos ile placa za szkolenie?
        • Gość: Szarmancki Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.12, 17:02
          Witam,przeglądam to forum co jakiś czas ponieważ sam zastanawiałem się nad zgłoszeniem do tego projektu ale dzięki waszym wpisom i logicznym przemyśleniom nie zrobię tego .Według mnie tej firmie zależy tylko na tym żeby jak najwięcej osób się zgłosiło ponieważ mają za każdą osobę zapłacone pieniążki z UE ,dlatego piszą w ogłoszeniach że takie super warunki itp żeby zwabić jak najwięcej ludzi .Wiedzą że mało kto chce pracować jako przedstawiciel /akwizytor to ściemniają że to praca w biurze i tyle:) Z resztą przejrzyjcie nowe ogłoszenia o pracę,jest następna firma
          Enterprise Investment której ogłoszenie brzmi identycznie jak Ei Global .Pozdrawiam.
          • Gość: dotka Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 22:09
            enterprise investment i ei global to jest ta sama firma, "Ei" to skrót. Dokładnie tak, chce zwabić jak najwięcej osób żeby pobrać za nich pieniądze z UE. Ludzie nie są odpowiednio wynagradzani za swoją pracę w tej firmie.
            • Gość: Magda Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 14:41
              Czy ktoś nie chciałby na spółkę wynająć ze mną pokoju na czas szkolenia, gdzieś na Oporowie?
              Dodam tylko że dobrze się ze mną mieszka;-)
          • Gość: uczestnik Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 12:31
            Chciałabym zaznaczyć, że enterprise investment to jest właśnie firma EI GLOBAL wejdz na ich strone internetową www.eiglobal.pl i zobacz ze pod logo EI GLOBAL małymi literkami jest napisane enterprise investment.
            • piotrbie Re: Ei Global opinie - praca biurowa 26.10.15, 15:01
              To jest jedna "ściema" !!!
      • Gość: olka Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 18:51
        dostal juz ktos harmonogram szkolen?poczatek ma byc 10.12 lub 17.12.2012r.
        • Gość: ... Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 09.12.12, 16:45
          harmonogram juz jest ja zaczynam 10.12. Podobno są jakieś zmiany co do miejsca szkoleń, ale to na maila wysyłali. Jeśli nie masz harmonogramu to sprawdź w spamie u mnie automatycznie wiadomości od nich tam lądują :P
          • Gość: Mr X DOJAZD IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.12, 12:48
            Mam pytanie, czy w szkoleniu bierze udział osoba z Kłodzka lub okolic ?
            Co do pytania o mieszkanie, to ciężko będzie Ci wynająć coś na miesiąc/dwa
            • Gość: ja Re: DOJAZD IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 18:32
              czy ktos jest z Walbrzycha ???
              • Gość: Lola Re: DOJAZD IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.01.13, 17:05
                niby nic podejrzanego nie ma. ale 2 miesiace trwalo szkolenie, skonczylo sie i na temat stazy nic nadal nie wiemy. trzeba czekac az ktos laskawie sie odezwie.
      • Gość: :) Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 09.12.12, 16:42
        Ja zaczynam szkolenie jutro. Po przeczytaniu tych wpisów widzę, że nie tylko ja miałam problem co do tego wszystkiego ;)
      • Gość: rebelianci :) Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: 91.90.164.* 03.01.13, 15:20
        Dziękujemy za wyczerpującą odpowiedź! :))))
      • Gość: KA-AHA Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.13, 22:09
        Byłam kilka dni temu na rozmowie,powiem szczerze nie bardzo chciałam tam iść, to jakiś kolejny "para-bank"- kogucik według mnie ale w końcu dałam namówić się koleżance i poszłam (ona była kilka dni wcześniej). Postanowiłam raczej potraktować to spotkanie jako trening, ale BAARDZO sie rozczarowałam!!! Byłam na wielu rozmowach, ale ta wyglądała wyjątkowo nieprofesjonalnie. Panie zadawały banalne pytania, miałam wrażenie jakby się gdzieś śpieszyły. Do tego jedna z nich cały czas się podśmiewała (nie wiem może coś wzięła...?) Nie rozumiem więc po co zaprosiły mnie na rozmowę. O ich braku profesjonalizmu świadczył również fakt iż rekruterka nie zapoznała się z moim CV- nie dostrzegła istotnych informacji tj brak doświadczenie w sprzedaży kredytów- żenada!!!! (a taka profesjonalna firma ) Nie udało mi się przejść rekrutacji(zresztą koleżance również) I szczerze mówiąc nie żałujemy
        Nie wiem kogo szukają oraz według jakich kryteriów( w związku z powyższym) zapraszają na rozmowy a następnie według jakich przyjmują do pracy.
        • Gość: :):)_ Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 08:52
          Ja odbyłam szkolenie w tej firmie i też czekam na informacje odnośnie stażu. Firma i ludzie są w porządku a szkolenie też okej. Jak poczułaś się urażona takim zachowaniem to trudno ale to część rekrutacji żeby sprawdzić Ciebie, widocznie się nie sprawdziłaś. Miałam okazje poznać wiele osób tam pracujących i powiem że są bardzo doświadczeni i profesjonalni. Nieraz jest u nich zamieszanie ale powiem szczerze że nie żałuje szkolenia.
          • Gość: Naśka Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 11:32
            zgadzam się w zupelności z Tobą :), też jestem po szkoleniu i czekam na staż. Faktycznie - zamieszanie czasem mieli niesamowite i z początku baaaardzo mnie to zniechęcało, ale później już się wszystko unormowało i było super :)
      • Gość: Byly pracownik Skandal !!!! IP: *.klodzko.vectranet.pl 17.06.13, 01:20
        Straciłem mnóstwo pieniędzy i czasu na dojazdy na szkolenie. Dlaczego straciłem? Okazało się, że 2200zł netto z pochodnymi ( tego terminu nie znają nawet w urzędzie skarbowym ), to dla Ei Global 1330zł netto !!!
        Kwestie zwrotu za zmianę miejsca zamieszkania oczywiście nie do uzyskania ! Ponoć dla 20 osób z pośród 100, a nie znam ani jednej osoby, która uzyskała by takie wsparcie. Praktyki panujące w firmie, nadają się do prokuratury ! Firma "kogucik", zero narzędzi pracy, ciągłe wymagania, zero wsparcia.
        • Gość: Wenan Re: Skandal !!!! IP: *.play-internet.pl 15.10.13, 08:56
          Sezon kontroli rozpoczęty :D , przypominam że składanie fałszywych zeznań jest przestępstwem ,to i artykuł 286 kk to już niekoniecznie wyrok w zawieszeniu.Bony w więzieniu są mało przydatne.
      • Gość: Zuzza [...] IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.13, 20:38
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Diamencik Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.156.114.3.mortin.pl 19.08.13, 11:03
          Hej czy wie ktoś coś o tej firmie? jak się tam pracuje? i ogolnie jakie warunki> Nie chce mi się wierzyć, że to oszuści- gdyby tak było firma by nie istniała już na rynku...
          • Gość: Natka Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.13, 17:59
            To uwierz, dobrze radzę. A jak nie wierzysz, to sprawdź, tylko potem nie wyzywaj, że zmarnowałaś czas :)
            • Gość: Gość Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.13, 19:59
              I POWODZENIA . . . . . !! ha,ha!
          • Gość: Roan Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 20:39
            To uwierz. Firma Skarbiec/Pomocna Pożyczka też jeszcze istnieje. Amber Gold też istniało przez kilka lat...
      • Gość: Danusia66 Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.devs.futuro.pl 01.10.13, 07:52
        Ja nie pracowałam ale mam z tą firmą do czynienia jako klient i poporstu jej nikomu nie polecę.
        • Gość: Hmm Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.play-internet.pl 08.10.13, 11:06
          art. 286
          § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,

podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto żąda korzyści majątkowej w zamian za zwrot bezprawnie zabranej rzeczy.

§ 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 4. Jeżeli czyn określony w § 1-3 popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
          • Gość: niezadowolony Konkurencja ? IP: *.static.korbank.pl 08.10.13, 13:27
            Widzę że konkurencja nie śpi, Ci którzy mają zamiar czytać poniższe posty sprawdzajcie adresy ip, dziwnym trafem "oszukani klienci" mają te same adresy co "bardzo pomocna grupa", jeśli szukacie opinii o danej firmie to nie zaglądajcie na fora internetowe bo wiadomo że są one kontrolowane przez konkurencyjne firmy którym najwyraźniej to ei global bardzo przeszkadza. Pytajcie znajomych, albo bezpośrednio w biurach obsługi, nie znam żadnej firmy która dała by komuś kredyt bez jego wcześniejszej zgody, wystarczy przeczytać umowę, nikt przecież nie jest w stanie zmusić kogoś do podpisywania niekorzystnej umowy. Nie wiem co to za firma, ale drażni mnie takie oszustwo jakim jest wypisywanie głupot na forach, które zresztą mają służyć osobom chcącym podjąć gdzieś pracę a nie niezadowolonym klientom, od tego są odpowiednie instytucje.
            • Gość: Ha ha Re: Konkurencja ? IP: *.play-internet.pl 08.10.13, 14:05
              Ciekawe jak będziecie jęczeć jak będą dwa pozwy zbiorowe w procesach karnych. Wysyłajcie dalej do ludzi wezwania do zapłaty.... na szczęście nie żyjemy w Afryce.
            • Gość: Na pewni Re: Konkurencja ? IP: *.play-internet.pl 08.10.13, 14:10
              Z czego jesteś niezadowolony jak pracujesz Ei Global? To widać jak pracownicy dodają posty....szczególnie jak są tępi.
            • Gość: eii globus Re: Konkurencja ? IP: *.play-internet.pl 08.10.13, 19:33
              Nie martw się , co raz więcej instytucji o was wie.
        • Gość: Prawpol Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.play-internet.pl 11.10.13, 07:42
          Pani Danuto, te lipne opłaty pobierane przez tą firmę są jak najbardziej do zwrotu. Ta ,,firma" już przegrała sprawę we Wrocławiu o to.
          • Gość: Antmobb Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 15:01
            Poszukujemy osób , które pracowały w ei global i czują się oszukane.
            Sprawa jest już w prokuraturze i PIP.
            Kontakt
            antymobb@gmail.com
            • Gość: zawiedziony Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 19:30
              Witam, chciałbym również podzielić się wrażeniami z pracy w Ei Global, tym razem z oddziału w Świdnicy(dolnośląskie) po pomyślnym przejściu rekrutacji, trafilem do pracy ( obiecywano satysfakcjonujące wynagrodzenie ponoc 1200 zł podstawy+kilkukrotną premię) (:-) dobra zachęta, ale mało wiarygodna. Zero szkoleń, zero przygotowania, zero materiałów szkoleniowych jak to zazwyczaj bywa w tego typu pracach, wdrożenie do pracy mało profesjonalne- w pierwszym dniu wymagano ode mnie samodzielnej obsługi klienta, byłęm w szoku ale starałe się jak mogłem. Brakiem profesjonalizmu również cechuje się urzędująca tam kadra dziewczyny- ubrane bardzo wyzywająco ubrane i wymalowane- "Dress Code" o ktorym mowa na stronie firmy to buja, krzyczą na klientów,notorycznie padają zwroty typu" Ale Pan, Pani bzddury opowiada, klientów uciążliwych majacych obiekcje-traktuję się z góry, wiedza pozostawia dużo do życzenia proponuję doszkolić sie chociażby na google co znaczy kredyt,konsolidacja, kredyt hipoteczny, żyrant itd- w tym oddziale liczy się sciągniecie ów klienta do biuro, podpisanie wniosków-trzeba wyrobić target. Wielu klientów narzeka już w poczekalni. Wracając do mojej kariery w Ei Global, skończyła się oczywiście bardzo szybko, gdy spytałem kiedy dostanę umowę jakąkolwiek. Ostrzegam przed tą firmą, nie radze absolutnie,już chyba przyjemniej jest na kasie w biedronce i zarobić więcej można . Pozdrawiam
              • kancelaria2003 Re: Ei Global opinie - praca biurowa 17.12.14, 13:10
                Szanowni Państwo,

W związku z przedmiotowym forum, oraz opisanymi na nim sprawami, proponujemy Państwu kontakt z naszą kancelarią. Jesteśmy w trakcie analiz stanu faktycznego spraw dotyczących niniejszych zgłoszeń oraz prowadzimy podobne sprawy z całej Polski.

Informujemy, iż po indywidualnych weryfikacjach spraw podejmujemy czynności prawne w imieniu naszych Klientów.

Prosimy o kontakt z opisem swojej sprawy na adres mail: kancelaria@pomoc-prawna.info
        • Gość: GBorsuk Re: Ei Global opinie - praca biurowa IP: *.play-internet.pl 05.11.13, 19:47
          Gratuluję pomysłu z kamerami :D , będzie więcej dowodów dla policji i Państwowej Inspekcji Pracy :D
      • Gość: Sandacz [...] IP: *.klodzko.vectranet.pl 10.12.13, 17:01
        Treść postu jest niedostępna.
        • Gość: Hej [...] IP: *.play-internet.pl 10.12.13, 20:09
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ronie85 Re: Ei Global opinie - praca biurowa 17.09.14, 15:17
        stare pierdy z 2012 roku
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka