Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Akcent" Agencja Pracy Tychy

IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.12, 12:47
    Hej, podjęłam ostatnio współpracę z tą agencją. Niestety dopiero po przeprowadzonej akcji wyczytałam na paru forach, że podobno są niewypłacalni. Zastanawiam się czy to prawda i mam się czego bać?N€a fejsbuku mają stronę i widzę tam dużo pozytywnych komentarzy, nawet moja koleżanka ma dobrą opinię o nich. Komu wierzyć?Pracował ktoś tam?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wkurzona Re: "Akcent" Agencja Pracy Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 18:01
        także podjęłam właśnie u nich pracę :/ wysłałam umowe listownie i mminelo juz 30 dni nawet grubo ponad i nie dostalam kasy :/ kiedy dzwonie nikt nie odbiera :/ na szczęście biura gdzie mnie wysyłali na promocje obiecali pomoc. dajemy im narazie tydzien potem sprawa trafia do prokuratora. mam nagrania rozmow telefonicznych i oczywiscie e-maile, karty pracy i przede wszystkim osoby które poświadczą że stawiałam się u nich w pracy za pośrednictwem AKCENTU. Nie ujdzie im na sucho bo bedziemy walczyc nie dosc ze o wyplacenie wynagrodzenia to takze o odszkodowanie. bedziemy bo chodzi o mnie, siostre i kolezanke. moze uzbiera sie wiecej osob.
        • Gość: Ewcia Re: "Akcent" Agencja Pracy Tychy IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.12, 09:44
          Ja jestem sama, na razie u mnie mają czas do 9 listopada, zobaczymy jak to będzie...a może napisz do mnie na priv truskawa2008@vp.pl ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka