Gość: po Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.icsadl.agh.edu.pl 02.09.04, 12:59 no to całkiem niezle, bo ja mam 25 lat, wykształcenie wyższe, i zarabiam 721 brutto czyli 523 netto. masz szczeście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:22 inżynier informatyk, Bielsko-Biała, Gazeta Internetowa - 600zł na reke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusowa Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.kolonia.lan / *.limes.com.pl 02.09.04, 13:44 po: a jaką pracę wykonujesz? też w tej dziedzinie co ja robiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁAWEK Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.grzybowice.protonet.pl 02.09.04, 13:45 Ja pracuję na czrno wdelegacji jako,ślusarz,spawacz,hydraulik,kierowcaB i zarabiam 1800zł na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 03.09.04, 11:52 ŁK to te 500 zł różnicy pracodawca Ci potrąca dla komornika czy jak ? Chciałeś powiedzieć że masz brutto 1600 a netto dostajesz prawie 1100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.chello.pl 03.09.04, 11:56 A ja za kilka godzin mam spotkanie i zastanawiam ile sobie zazyczyc... mam pracowac jako kierownik pubu w centrum Gdanska. Wyksztalcenie srednie,angielski,komp,doswiadczenie (ale w prowadzeniu sklepu)....jakies rady?? btw. mam 24 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nira Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.04, 20:14 sprzataczka niemcy 25€/3h na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
reptilian Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 04.09.04, 16:56 23 lata, Studia Turytsyka i Rekreacja- 4 rok, biegle niemiecki i angielski, komputer,pakiet office, podstawy html, doświadczenie w hotelarstwie i gastronomii w kraju i za granicą; pracuję w rekreacji nawet po 14h dziennie,codziennie, stawka godzinowa, maksymalnie zarobilem 1300 zł. Sam zarządzam, rozliczam i pilnuję wszystkiego (tylko pracownik). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.cpip.pl / *.cpip.pl 05.09.04, 08:41 700 netto, stanowisko w biurze 7-15 pon-pt, referent ekonomiczny, dyplom licencjata. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.chello.pl 05.09.04, 22:21 No coz... zaspiewalam 1500 -2000 netto. Chyba dostane ta prace,ale godziny do d... od 12 do 2,czasem 4 rano.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 05.09.04, 23:20 Średnie wykształecenie. Pół roku w firmie. budowanie stoisk zabudowy tagrowej + wyjazdy na targi (np Frankfurt, PAryż itp) wówczas praca jako kierowca. 1200 brutto. Gdzie jeżdząc w trasach narażasz swoją dupę robiąc trasy po 1000 km bez snu i zniamy. SKANDAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.acn.pl 06.09.04, 18:12 29 lat, wyzsze, sekretarka w kancelarii prawniczej w Wawie - 3700 zl netto. z moich bliskich znajomych to raczej jestem w dolnym przedziale zarobkow :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viga Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: 194.156.135.* 07.09.04, 13:33 29 lat, wyzsze, miedzynarodowa firma FMCG, asystentka dzialu kluczowych klientow, ponad 4 lata na stanowisku. 3000 brutto... Ktos reflektuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariodee Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: 80.51.232.* 07.09.04, 14:34 29 lat, wyzsze, podyplomowe, konsultant w TP, Trojmiasto,praca na etacie od pon do pt 7h dziennie plus 1h przerwa, 3200 brutto, ciagle brakuje mi kasy, nie ukrywam ze duzo wydaje, hehehe, szukam innego, lepeij platnego i MNIEJ stresujacego zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julo Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.flatnet.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:06 tak sobie myśle, że skoro tu jest tyle osób wpisanych, na dobrych stanowiskach, to moze by ktoś miał jakąś małą posadke dla mnie... jestem studentem (teraz juz zaocznym) Informatyki 5-roku. Zawiercie - jedno z miast z najwiekszym bezrobociem w kraju... moge dojezdzac nawet 50 km dziennie. gg3099797 julo23@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pele Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.aster.pl 13.09.04, 19:53 23 lata, specjalista w firmie finansowej. 2600 netto + dodatki (basen, siłownia), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 00:10 Nic.... null.... zero.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 22:34 W szkole dostaje ok 1300 brutto tzw zasadniczej+ dodatek za wychowawstwo, czasami motywacyjny, 13-tka, grusza. Ale mam również własną działalność średnio ok 2000 przychodu, odjąść jakieś koszty i haracz na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miga Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:43 22 lata, średnie wykształcenie,praca fizyczna przez 6 dni w tygodniu,70 nadgodzin w ostatnim miesiącu i 1050 zł pensji. P.S. W firmie pracuje sporo takich naiwniaków Odpowiedz Link Zgłoś
mradford Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 13.09.04, 15:28 lat 26,wyksztalcenie wyzsze,pierwszy miesiac pracy-POL ETATU i 3870 zl netto.No ale to nie w Polsce :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maczo Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:06 A ja dostałem podwyżkę i mam w Polsce 4 500 brutto + sfinansowany kurs językowy, ale na taką podwyżkę musiałem czekać aż półtora roku - wcześniej miałem 1 750 brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:17 Mam 19 lat, świerzo po liceum, pracuej na stanowisku handlowca(sprzedaje komputery,robie oferty, startuje w przetargach),caly dzien za kompem, wlasne biurko, wlasny komputer itp. dostaje ok 800 zl na miesiac nie wiliczajac premi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.local.pl / 62.233.185.* 20.09.04, 21:31 sekretarka/asystentka praca 8 godzin w tygodniu (w systemie do 15 lub do... 23) plus często praca przez kilka godzin w weekendy i dyżur pod telefonem przez prawie całą dobę (służbowego tel. brak) miejsce - kancelaria adwokacka w Katowicach, jedna z najlepszych w mieście 600 zł na rękę :D (gdyby nie to, że studiuję...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JESTEM Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:07 5 lat po okolo 1400 netto w poprzedniej firmie, 1,5 roku (do dzisiaj)po 1000 netto bez wielkich stresów, odpocząłem - mogę znowu się postresować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:19 Kobieta, wyższe-podyplomowe, jezyk obcy, różne kursy płacone z własnej kieszeni, 7 lat doświadczenia - bez zadnych przerw na macierzyński, wiecznie zaległy urlop - 1500 zł na rękę. Chcąc być samodzielna tzn. utrzymać własne mieszkanie, ubrać się, płacić regularnie rachunki za telefony i kablówkę...i odmawiajac sobie wszelkich rozrywek - dorobiłam się 5 tys. debetu, którego nie mam szans spłacić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektorka zarabiam za mało!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.09.04, 22:32 8 zł / h pracuję w firmie 10 lat. czyli 1350 zł na rękę Cholora mnie bierze......... Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.dominiak Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 23.09.04, 06:15 21 lat,srednie,przerwane studia (nawet dwukrotnie),czwarte miejsce pracy. General Assistant w dobrym sklepie. 7.000 netto plus okolo 3.000 za nadgodziny miesiecznie.4 tygodnie platnego urlopu w ciagu roku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marmiwal Chemik. 23.09.04, 13:19 mgr chemii, tuż po studiach. Ponieważ można dostać świra siedząc w domu to zatrudniłem się w małej firmie jako operator wtryskarki. Bardzo miła atmosfera w pracy, super szef itd. Przychodzę o której chcę, wychodzę o której chcę. Robota tak monotonna,że przemyślałem całe swoje życie. Płaca: 4,00/godzinę (na czarno). Od października miałem być zatrudniony oficjalnie i za 4,50/godz. ale zadzwonili do mnie ze znanej instytucji publicznej (za przeproszeniem) i zatrudnili od 1.X na stanowisku chemika - stażysty (760 na rękę). Będzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agi9 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 23.09.04, 13:47 Od 9 mc-cy szukam pracy. Mam 25 lat, ukończone studia, 4 letni staż pracy w administracji, prawo jazdy i samochód. Obecnie jestem na zasiłku (350 zł). Po ślubie przeprowadziłam się do woj. lubuskiego,a tu jest duże bezrobocie i marne szanse na znalezienie pracy. Wysyłam stosy podań i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 16:18 od 5lat w Warszawie od 4lat własna działalnosc od 2tys do 10tys na czysto do reki,w zeszłym roku 80tys zarobiłem i nic nie zaoszczedziłem, pracuje sam, czasem biore pomocników na czarno, nie przepracowuje sie czasami nie chce mi sie isc do pracy i siedze cały dzien w domu, zastanawiam sie nad wyjazdem z naszego pieknego kraju pozdrawiam leń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:06 Katowice, market, z-ca kierownika,28lat, wyzsze, podyplomowe, 2 jezyki obce, 6 lat stazu - 3000 brutto (nie wykorzystuje swoich umiejetnosci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyfusek Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.aster.pl 23.09.04, 23:13 mam 23 lata - praca 8 godzin biurowa - na rękę 2600 - firma finansowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giv Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: 193.158.111.* 24.09.04, 02:44 26 lat, wyksztalcenie wyzsze, sredni niemiecki, slaby angielski, sterowanie zamowieniami produkcyjnymi, 1400 netto, chyba opuszcze kraj Mieszka I. moze za ocean? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu80 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 30.09.04, 14:41 Praca na budowie-ocieplanie budynkow, od rana do wieczora, w soboty do poludnia. Praca na akord, dobrzy robotnicy zarabiaja do 3000 zl na reke i moj ojciec nie moze znalesc pracownikow /jezeli ktos jest solidny-moze bec bez doswiadczenia- do przyuczenia/ :) pzdr rysiu Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander555 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 30.09.04, 22:16 jestem dobry w ociepleniach i robotach podobnych.Czekam na propozycję .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu80 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 01.10.04, 10:51 aleksander555 napisał: > jestem dobry w ociepleniach i robotach podobnych.Czekam na > propozycję .Pozdrawiam Witaj! WYslalem Ci informacje na maila pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aandy24 Za mało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:46 24 lata, 4 lata stażu,licencjat, obecnie kończe studia magisterskie na AE w Katowicach, w obecnej firmie 11 miesięcy, PH branza usługowa, 950-1100 netto średnio 10-13 godzinn dziennie +samochód ale tylko do i z pracy Niestety prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander555 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 30.09.04, 22:12 Moje zarobki to 720zł (90zł koszt dojazdu autobusem).Jestem kierownikiem szwalni i działu obsługi klientów w firmie prywatnej szyjącej odzież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 11:47 ja jaestem account managerką w agencji reklamowej w krakowie - 1500 na rękę + premia, której się jeszcze nie doczekałam, bo pracuję niecały miesiąc. czy to jest uczciwy system premiowania: dostaję 25% z tego, co zostanie po odliczeniu kosztów wlasnych (6 000) od moich zleceń. jeśli w tym miesiącu mam zlecenie na 8 000, to bedzie to: 8 000 - 6 000= 2 000 x 25% = 500 zł <- to jest moja premia. co o tym myślicie? rok temu skonczylam studia - mam wyzsze + podypl, 24 lata Odpowiedz Link Zgłoś
masterfan Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 01.10.04, 18:30 Wykształcenie średnie, brakujący rok do inżyniera. Praca wakacyjna 2400zł netto. Jak zostane na stałe dojdzie 80% premii motywacyjnej. Dalsza edukacja dofinansowana maxymalnie, telefon komórkowy, stanowisko nie kierownicze. Ale prawda jest taka, że trzeba mieć dużo szczęścia aby dobrze trafić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa25 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:55 Mam 25 lat,wykształcenie wyższe uniwersyteckie, angielski (TOEFL),perfekcyjnie komputer,internet,projektowanie www(hobby :) ), pracuje jako asystent na wydziale farmaceutycznym na akademii medycznej,mam 1760zl brutto(na reke 1185zl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracujacy Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.adsl.highway.telekom.at 03.10.04, 16:37 Tak szczerze to zarabiam 2400 Euro na miesiac na czysto. Miejsce pracy Austria,stanowisko najwyzsze w malej firmie (50 osob), branza spozywcza.Dwie dodatkowe pensje w roku i z reguly dwie dodatkowe premie wiec wychodzi nieco ponad 3000 Eur netto, do tego mieszkanie sluzowe 300 m2 z widokiem na Alpy i samochod i telefon itp. Do tej pory brzmialo ladnie...teraz..czas pracy: nie limitowany, z grubsza wychodzi 350 godzin w miesiacu,soboty niedziele wolne przynajmniej teoretycznie.Jak ktos sie skusi i wyliczy stawke netto na godzine to wyjdzie nieco ponad 8 Eur. czyli tyle co podrzedna sprzataczk "na czarno",oczywiscie mieszkanie ,energia,samochod,telefon i rozne bonusy od firmy jak ubezpieczenia dodatkowe nie sa w to wliczone ..acha..od 12 lat zadnego urlopu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:04 dziwnie to brzmi - te wyliczenia godzinowe, jaki to może być charakter pracy ? ;) bo przecież przy tylu godzinach, wydajność musi być niska, 350/20=17,5 lub 350/30=12h/dzień, to bardzooo dużo, a ile kosztuje życie, chyba zero, bo cały czas wpracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracujacy Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.adsl.highway.telekom.at 11.10.04, 20:47 wyliczenia godzinowe to do zobrazowania ze suma 3000 Eur. rozklada sie na naprawde "ponadnormatywny" czas pracy chociaz w moim przypadku nie jest na godziny przeliczana czy od nich zalezna (teoretycznie za 100 godzin zarobie tyle samo). Na szczescie umysl mam jeszcze jasny i prezny wiec wydajnosc mojej pracy ...ja powiedzialbym..efektywnosc i wymierne wyniki ekonomiczne jako jej rezultat sa wiecej niz zadowalajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emisiek Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.04, 17:36 Konsultant niezależny i trener biznesu, kilkanascie własnych programów szkoleniowych, raczej bardzo nowoczesnych. Pracuje na zlecenie - jak w polskiej firmie to 1500 brutto na dzień, jak w amerykańskiej to i 2500 na dzień. klienci głównie korporacyjni. Miesięcznie mam 1-2 zlecenia bo do tej pory sie nie starałem, ale własnie zaczynam. Pozostały czas robie to co lubie najbardziej - uczę sie nowych rzeczy a teraz pisze książkę. Raczej jestem szczęśliwy bo robię co lubię.40 lat, doktorat Kochani, pozdrawiam Was wszystkich i życze Wam powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.proxy.aol.com 03.10.04, 18:21 Wlasna firma w Niemczech (autohandel)okolo 90 tysiecy Euro rocznie po odliczeniu wszystkich kosztow prowadzenia firmy,czas pracy --->przcietnie 12 godzin na dzien wlacznie z sobota i czasami takze niedziele po kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
kmiot_dreczyciel Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 03.10.04, 18:48 80 TYS US$ rocznie czas pracy-ok 24 godz tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 20:30 Urząd wojewódzki, 23 lata pracy, studia wyższe,8 godzin dziennie, na łapę 1350 zł, czasem premia. Ponieważ mam więcej niż 40 lat nie szukam zasadzie nowego zajęcia, bo wszędzie szukają panieniek w wieku 25 lat, z 15 stażem pracy, znajomością 3 językow, prawem jazdy i tp. Ja komputer znam, prawko też mam , język obcy jeden, ale wiek w sam raz na kominek w urnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 59 inz Sydney Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.ains.net.au 04.10.04, 03:44 Civil Engineer-selfemployed-15lat doswiadnczenia w Sydney-Wszystkie uprawnienia, robie kontrakty, $AU55/na godz. na reke okolo $Au75tys rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu M. Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 11:25 ...27 lat, wyższe (mgr), praca: staż 8 miesięcy + 8 miesięcy etat, miasto ok. 400tys. mieszkańców. Firma ogólnie znana, więc reklamy nie będzie - ZUS. Mam 689zł na rękę. Wykształcenie się tu nie liczy. Czy umiesz coś innego czy nie, przekładasz papierki. Jak widzę ile Wy tu młodziaki zarabiacie i jeszcze piszecie, że właśnie robicie studia, to chce mi się iść rzucić pod pociąg. Wiedza i umiejętności się nie liczą, bo jak pokazać swoją kreatywność i umejętności w kilku linijkach na CV? A jeszcze wielu pracodawców dodaje "mile widziany własny samochód", a za co ja mam go kupić? ŁK na czysto dostajesz prawie 1100 i pytasz czy to dużo..? Gdybym miał 21 lat to bym napisał - TO OGROMNIE DUŻO. Bawcie się dobrze, za te Wasze pensje, bo ja za moją to nawet z domu się nie mam gdzie ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
uli Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 05.10.04, 12:13 ech, nie martw się - ja w poprzedniej pracy nic nie dostałam, prócz obiecanek cacanek, wydymali mnie na maksa i wyrzucili do śmietnika po miesiącu. nie odbierają moich telefonów. nie zapłacili do tej pory. specjalnie przeprowadzałam się dla tej pracy do innego miasta, więc poszło trochę kasy na wszystko. to była moja pierwsza "poważna" praca, do tej pory mi się to śni. gdyby nie to, że to mała branża i nie chcę być postrzegana jako pieniaczka, to by już dawno byli w sądzie:( więc wiesz, raz na wozie, raz pod wozem. szukaj innej pracy, nie trać nadziei, trzymam mocno kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.p.lodz.pl 04.10.04, 17:04 Pracując jako nauczycielka w LO i w gimnazjum dostawałam mniej więcej 10 zł za godzinę na rękę. Będąc na doktoracie otrzymuję 900 zł stypendium. Po otwarciu przewodu doktorskiego ta kwota zwiększy się do 1000 zł. MOja praca (w dziedzinie chemii) wymaga dużego zaangażowania, nie jest łatwo ogarnąć dużą ilość wyników eksperymentalnych, połączyć to z informacjami publikowanymi w obcojęzycznej literaturze naukowej, (a pojawiają się coraz to nowsze i nowsze artykuły) i wytłumaczyć co się właściwie dzieje w badanych układach, trzeba naprawdę przyswoić dużą ilość wiedzy, włożyć czas i wysiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:37 A ja robię w budżetówce: Do ręki dostaję 1200 zł z kawałkiem...po 15 latach pracy.Niby mało ale jak czytam, że sa tacy co zarabiają po 600/800 zł to czuję sie jak król. Od kilku lat zmuszają mnie, żebym poszedł na studia, jeśli chce podwyżki( bronie się przed tym jak moge) po nich dostanę więcej o 50 zł.!!!! paranoja.Acha, ważne jest gdzie się mieszka...ta sama pensja a wydatki innej miary-w zależności od szer. geograf. -WOJEWODZTWO MAZOWIECKIE. Odpowiedz Link Zgłoś
libra0 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 06.10.04, 15:32 No to ja chyba Was wszystkich zaskoczę. Pełny etat (praca biurowa) + dodtakowe prace związane z działaniem firmy, odpowiedzialność itd. Umowa zlecenie i zarabiam gołe 500zł !!!!! Czy ktoś mnie pobije? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzo Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.emrsn.co.uk / *.emrsn.co.uk 06.10.04, 16:38 7200 pensja + 500 ryczalt na samochod (kwoty brutto) + komorka 15 lat staz (35 lat, wyzsze, angielski biegle) Warszawa - Kierownik Logistyki praca 42h/tyg NIE NARZEKAM! JESTEM HAPPY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:09 no kolego, a piszesz z uk, po co zmyślać, jak niektórzy Odpowiedz Link Zgłoś