Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile zarabiacie szczerze !!!

• Gość: po Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.icsadl.agh.edu.pl 02.09.04, 12:59
        no to całkiem niezle, bo ja mam 25 lat, wykształcenie wyższe, i zarabiam 721
        brutto czyli 523 netto. masz szczeście
        • Gość: Anka Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:22
          inżynier informatyk, Bielsko-Biała, Gazeta Internetowa - 600zł na reke.
        • Gość: cytrusowa Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.kolonia.lan / *.limes.com.pl 02.09.04, 13:44
          po: a jaką pracę wykonujesz? też w tej dziedzinie co ja robiłam?
      • Gość: SŁAWEK Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.grzybowice.protonet.pl 02.09.04, 13:45
        Ja pracuję na czrno wdelegacji jako,ślusarz,spawacz,hydraulik,kierowcaB i
        zarabiam 1800zł na rękę
      • pendragon_pl Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 03.09.04, 11:52
        ŁK to te 500 zł różnicy pracodawca Ci potrąca dla komornika czy jak ? Chciałeś
        powiedzieć że masz brutto 1600 a netto dostajesz prawie 1100.
        • Gość: Loki Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.chello.pl 03.09.04, 11:56
          A ja za kilka godzin mam spotkanie i zastanawiam ile sobie zazyczyc... mam
          pracowac jako kierownik pubu w centrum Gdanska. Wyksztalcenie
          srednie,angielski,komp,doswiadczenie (ale w prowadzeniu sklepu)....jakies rady??
          btw. mam 24 lata
          • Gość: nira Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.04, 20:14
            sprzataczka niemcy 25€/3h na czarno
        • reptilian Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 04.09.04, 16:56
          23 lata, Studia Turytsyka i Rekreacja- 4 rok, biegle niemiecki i angielski,
          komputer,pakiet office, podstawy html, doświadczenie w hotelarstwie i
          gastronomii w kraju i za granicą; pracuję w rekreacji nawet po 14h
          dziennie,codziennie, stawka godzinowa, maksymalnie zarobilem 1300 zł. Sam
          zarządzam, rozliczam i pilnuję wszystkiego (tylko pracownik).
      • Gość: KK Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.cpip.pl / *.cpip.pl 05.09.04, 08:41
        700 netto, stanowisko w biurze 7-15 pon-pt, referent ekonomiczny, dyplom
        licencjata.
        Pozdr
        • Gość: Loki Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.chello.pl 05.09.04, 22:21
          No coz... zaspiewalam 1500 -2000 netto. Chyba dostane ta prace,ale godziny do
          d... od 12 do 2,czasem 4 rano....
          • marcu85 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 05.09.04, 23:20
            Średnie wykształecenie. Pół roku w firmie. budowanie stoisk zabudowy tagrowej +
            wyjazdy na targi (np Frankfurt, PAryż itp) wówczas praca jako kierowca. 1200
            brutto. Gdzie jeżdząc w trasach narażasz swoją dupę robiąc trasy po 1000 km bez
            snu i zniamy. SKANDAL
            • Gość: neon Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.acn.pl 06.09.04, 18:12
              29 lat, wyzsze, sekretarka w kancelarii prawniczej w Wawie - 3700 zl netto.
              z moich bliskich znajomych to raczej jestem w dolnym przedziale zarobkow :-(
              • Gość: viga Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: 194.156.135.* 07.09.04, 13:33
                29 lat, wyzsze, miedzynarodowa firma FMCG, asystentka dzialu kluczowych
                klientow, ponad 4 lata na stanowisku. 3000 brutto... Ktos reflektuje?
                • Gość: mariodee Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: 80.51.232.* 07.09.04, 14:34
                  29 lat, wyzsze, podyplomowe, konsultant w TP, Trojmiasto,praca na etacie od pon
                  do pt 7h dziennie plus 1h przerwa, 3200 brutto, ciagle brakuje mi kasy, nie
                  ukrywam ze duzo wydaje, hehehe, szukam innego, lepeij platnego i MNIEJ
                  stresujacego zajecia.
                  • Gość: julo Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.flatnet.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:06
                    tak sobie myśle, że skoro tu jest tyle osób wpisanych, na dobrych stanowiskach,
                    to moze by ktoś miał jakąś małą posadke dla mnie... jestem studentem (teraz juz
                    zaocznym) Informatyki 5-roku. Zawiercie - jedno z miast z najwiekszym
                    bezrobociem w kraju... moge dojezdzac nawet 50 km dziennie. gg3099797
                    julo23@op.pl
              • Gość: Pele Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.aster.pl 13.09.04, 19:53
                23 lata, specjalista w firmie finansowej. 2600 netto + dodatki (basen,
                siłownia),
      • Gość: XXX Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 00:10
        Nic.... null.... zero....
        • Gość: nauczyciel Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 22:34
          W szkole dostaje ok 1300 brutto tzw zasadniczej+ dodatek za wychowawstwo,
          czasami motywacyjny, 13-tka, grusza. Ale mam również własną działalność średnio
          ok 2000 przychodu, odjąść jakieś koszty i haracz na NFZ.
      • Gość: miga Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:43
        22 lata, średnie wykształcenie,praca fizyczna przez 6 dni w tygodniu,70
        nadgodzin w ostatnim miesiącu i 1050 zł pensji.
        P.S. W firmie pracuje sporo takich naiwniaków
        • mradford Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 13.09.04, 15:28
          lat 26,wyksztalcenie wyzsze,pierwszy miesiac pracy-POL ETATU i 3870 zl netto.No
          ale to nie w Polsce :(((
          • Gość: Maczo Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:06
            A ja dostałem podwyżkę i mam w Polsce 4 500 brutto + sfinansowany kurs
            językowy, ale na taką podwyżkę musiałem czekać aż półtora roku - wcześniej
            miałem 1 750 brutto.
      • Gość: Konrad Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:17
        Mam 19 lat, świerzo po liceum, pracuej na stanowisku handlowca(sprzedaje
        komputery,robie oferty, startuje w przetargach),caly dzien za kompem, wlasne
        biurko, wlasny komputer itp. dostaje ok 800 zl na miesiac nie wiliczajac premi.
      • Gość: kw Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.local.pl / 62.233.185.* 20.09.04, 21:31
        sekretarka/asystentka
        praca 8 godzin w tygodniu (w systemie do 15 lub do... 23)
        plus często praca przez kilka godzin w weekendy
        i dyżur pod telefonem przez prawie całą dobę (służbowego tel. brak)
        miejsce - kancelaria adwokacka w Katowicach, jedna z najlepszych w mieście

600 zł na rękę :D

(gdyby nie to, że studiuję...)
      • Gość: JESTEM Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:07
        5 lat po okolo 1400 netto w poprzedniej firmie, 1,5 roku (do dzisiaj)po 1000
        netto bez wielkich stresów, odpocząłem - mogę znowu się postresować :)
        • Gość: Anka Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:19
          Kobieta, wyższe-podyplomowe, jezyk obcy, różne kursy płacone z własnej
          kieszeni, 7 lat doświadczenia - bez zadnych przerw na macierzyński, wiecznie
          zaległy urlop - 1500 zł na rękę. Chcąc być samodzielna tzn. utrzymać własne
          mieszkanie, ubrać się, płacić regularnie rachunki za telefony i kablówkę...i
          odmawiajac sobie wszelkich rozrywek - dorobiłam się 5 tys. debetu, którego nie
          mam szans spłacić...
      • Gość: dyrektorka zarabiam za mało!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.09.04, 22:32
        8 zł / h
        pracuję w firmie 10 lat.
        czyli 1350 zł na rękę
        Cholora mnie bierze.........
      • rafal.dominiak Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 23.09.04, 06:15
        21 lat,srednie,przerwane studia (nawet dwukrotnie),czwarte miejsce pracy.
        General Assistant w dobrym sklepie. 7.000 netto plus okolo 3.000 za nadgodziny
        miesiecznie.4 tygodnie platnego urlopu w ciagu roku.
        pozdrawiam
      • marmiwal Chemik. 23.09.04, 13:19
        mgr chemii, tuż po studiach. Ponieważ można dostać świra siedząc w domu to zatrudniłem się w małej firmie jako operator wtryskarki. Bardzo miła atmosfera w pracy, super szef itd. Przychodzę o której chcę, wychodzę o której chcę. Robota tak monotonna,że przemyślałem całe swoje życie.
        Płaca: 4,00/godzinę (na czarno). Od października miałem być zatrudniony oficjalnie i za 4,50/godz. ale zadzwonili do mnie ze znanej instytucji publicznej (za przeproszeniem) i zatrudnili od 1.X na stanowisku chemika - stażysty (760 na rękę).
        Będzie dobrze!!!
      • agi9 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 23.09.04, 13:47
        Od 9 mc-cy szukam pracy. Mam 25 lat, ukończone studia, 4 letni staż pracy w
        administracji, prawo jazdy i samochód. Obecnie jestem na zasiłku (350 zł). Po
        ślubie przeprowadziłam się do woj. lubuskiego,a tu jest duże bezrobocie i marne
        szanse na znalezienie pracy. Wysyłam stosy podań i nic.
        • Gość: elektryk Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 16:18
          od 5lat w Warszawie od 4lat własna działalnosc od 2tys do 10tys na czysto do
          reki,w zeszłym roku 80tys zarobiłem i nic nie zaoszczedziłem, pracuje sam,
          czasem biore pomocników na czarno, nie przepracowuje sie czasami nie chce mi
          sie isc do pracy i siedze cały dzien w domu, zastanawiam sie nad wyjazdem z
          naszego pieknego kraju
          pozdrawiam
          leń
          • Gość: ona Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:06
            Katowice, market, z-ca kierownika,28lat, wyzsze, podyplomowe, 2 jezyki obce, 6
            lat stazu - 3000 brutto (nie wykorzystuje swoich umiejetnosci)
      • Gość: tyfusek Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.aster.pl 23.09.04, 23:13
        mam 23 lata - praca 8 godzin biurowa - na rękę 2600 - firma finansowa
        • Gość: giv Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: 193.158.111.* 24.09.04, 02:44
          26 lat, wyksztalcenie wyzsze, sredni niemiecki, slaby angielski, sterowanie
          zamowieniami produkcyjnymi, 1400 netto, chyba opuszcze kraj Mieszka I.
          moze za ocean?
          • rysiu80 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 30.09.04, 14:41
            Praca na budowie-ocieplanie budynkow, od rana do wieczora, w soboty do
            poludnia.
            Praca na akord, dobrzy robotnicy zarabiaja do 3000 zl na reke i moj ojciec nie
            moze znalesc pracownikow /jezeli ktos jest solidny-moze bec bez doswiadczenia-
            do przyuczenia/ :)
            pzdr
            rysiu
            • aleksander555 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 30.09.04, 22:16
              jestem dobry w ociepleniach i robotach podobnych.Czekam na
              propozycję .Pozdrawiam
              • rysiu80 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 01.10.04, 10:51
                aleksander555 napisał:
                > jestem dobry w ociepleniach i robotach podobnych.Czekam na
                > propozycję .Pozdrawiam

Witaj!
                WYslalem Ci informacje na maila
                pzdr
      • Gość: aandy24 Za mało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:46
        24 lata, 4 lata stażu,licencjat, obecnie kończe studia magisterskie na AE w
        Katowicach, w obecnej firmie 11 miesięcy, PH branza usługowa, 950-1100 netto
        średnio 10-13 godzinn dziennie +samochód ale tylko do i z pracy

Niestety prawdziwe
      • aleksander555 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 30.09.04, 22:12
        Moje zarobki to 720zł (90zł koszt dojazdu autobusem).Jestem kierownikiem
        szwalni i działu obsługi klientów w firmie prywatnej szyjącej odzież.
        • Gość: lulu Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 11:47
          ja jaestem account managerką w agencji reklamowej w krakowie - 1500 na rękę +
          premia, której się jeszcze nie doczekałam, bo pracuję niecały miesiąc. czy to
          jest uczciwy system premiowania: dostaję 25% z tego, co zostanie po odliczeniu
          kosztów wlasnych (6 000) od moich zleceń. jeśli w tym miesiącu mam zlecenie na
          8 000, to bedzie to: 8 000 - 6 000= 2 000 x 25% = 500 zł <- to jest moja
          premia. co o tym myślicie?

rok temu skonczylam studia - mam wyzsze + podypl, 24 lata
      • masterfan Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 01.10.04, 18:30
        Wykształcenie średnie, brakujący rok do inżyniera. Praca wakacyjna 2400zł
        netto. Jak zostane na stałe dojdzie 80% premii motywacyjnej. Dalsza edukacja
        dofinansowana maxymalnie, telefon komórkowy, stanowisko nie kierownicze.
        Ale prawda jest taka, że trzeba mieć dużo szczęścia aby dobrze trafić.
        Pozdrawiam
      • Gość: Ewa25 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:55
        Mam 25 lat,wykształcenie wyższe uniwersyteckie, angielski (TOEFL),perfekcyjnie
        komputer,internet,projektowanie www(hobby :) ), pracuje jako asystent na
        wydziale farmaceutycznym na akademii medycznej,mam 1760zl brutto(na reke 1185zl)
        • Gość: pracujacy Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.adsl.highway.telekom.at 03.10.04, 16:37
          Tak szczerze to zarabiam 2400 Euro na miesiac na czysto. Miejsce pracy
          Austria,stanowisko najwyzsze w malej firmie (50 osob), branza spozywcza.Dwie
          dodatkowe pensje w roku i z reguly dwie dodatkowe premie wiec wychodzi nieco
          ponad 3000 Eur netto, do tego mieszkanie sluzowe 300 m2 z widokiem na Alpy i
          samochod i telefon itp. Do tej pory brzmialo ladnie...teraz..czas pracy: nie
          limitowany, z grubsza wychodzi 350 godzin w miesiacu,soboty niedziele wolne
          przynajmniej teoretycznie.Jak ktos sie skusi i wyliczy stawke netto na godzine
          to wyjdzie nieco ponad 8 Eur. czyli tyle co podrzedna sprzataczk "na
          czarno",oczywiscie mieszkanie ,energia,samochod,telefon i rozne bonusy od firmy
          jak ubezpieczenia dodatkowe nie sa w to wliczone ..acha..od 12 lat zadnego
          urlopu :(
          • Gość: zgrzyt Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:04
            dziwnie to brzmi - te wyliczenia godzinowe, jaki to może być charakter
            pracy ? ;) bo przecież przy tylu godzinach, wydajność musi być niska,
            350/20=17,5 lub 350/30=12h/dzień, to bardzooo dużo, a ile kosztuje życie, chyba
            zero, bo cały czas wpracy
            • Gość: pracujacy Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.adsl.highway.telekom.at 11.10.04, 20:47
              wyliczenia godzinowe to do zobrazowania ze suma 3000 Eur. rozklada sie na
              naprawde "ponadnormatywny" czas pracy chociaz w moim przypadku nie jest na
              godziny przeliczana czy od nich zalezna (teoretycznie za 100 godzin zarobie
              tyle samo). Na szczescie umysl mam jeszcze jasny i prezny wiec wydajnosc mojej
              pracy ...ja powiedzialbym..efektywnosc i wymierne wyniki ekonomiczne jako jej
              rezultat sa wiecej niz zadowalajace.
      • Gość: emisiek Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.04, 17:36
        Konsultant niezależny i trener biznesu, kilkanascie własnych programów
        szkoleniowych, raczej bardzo nowoczesnych. Pracuje na zlecenie - jak w polskiej
        firmie to 1500 brutto na dzień, jak w amerykańskiej to i 2500 na dzień. klienci
        głównie korporacyjni. Miesięcznie mam 1-2 zlecenia bo do tej pory sie nie
        starałem, ale własnie zaczynam. Pozostały czas robie to co lubie najbardziej -
        uczę sie nowych rzeczy a teraz pisze książkę. Raczej jestem szczęśliwy bo robię
        co lubię.40 lat, doktorat

Kochani, pozdrawiam Was wszystkich i życze Wam powodzenia!

• Gość: ronin Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.proxy.aol.com 03.10.04, 18:21
        Wlasna firma w Niemczech (autohandel)okolo 90 tysiecy Euro rocznie po
        odliczeniu wszystkich kosztow prowadzenia firmy,czas pracy --->przcietnie 12
        godzin na dzien wlacznie z sobota i czasami takze niedziele po kilka godzin.
        • kmiot_dreczyciel Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 03.10.04, 18:48
          80 TYS US$ rocznie
          czas pracy-ok 24 godz tyg.
      • Gość: mara Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 20:30
        Urząd wojewódzki, 23 lata pracy, studia wyższe,8 godzin dziennie, na łapę 1350
        zł, czasem premia. Ponieważ mam więcej niż 40 lat nie szukam zasadzie nowego
        zajęcia, bo wszędzie szukają panieniek w wieku 25 lat, z 15 stażem pracy,
        znajomością 3 językow, prawem jazdy i tp. Ja komputer znam, prawko też mam ,
        język obcy jeden, ale wiek w sam raz na kominek w urnie .
        • Gość: 59 inz Sydney Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.ains.net.au 04.10.04, 03:44
          Civil Engineer-selfemployed-15lat doswiadnczenia w Sydney-Wszystkie
          uprawnienia, robie kontrakty, $AU55/na godz. na reke okolo $Au75tys rocznie.
      • Gość: Krzychu M. Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 11:25
        ...27 lat, wyższe (mgr), praca: staż 8 miesięcy + 8 miesięcy etat, miasto ok.
        400tys. mieszkańców. Firma ogólnie znana, więc reklamy nie będzie - ZUS. Mam
        689zł na rękę. Wykształcenie się tu nie liczy. Czy umiesz coś innego czy nie,
        przekładasz papierki. Jak widzę ile Wy tu młodziaki zarabiacie i jeszcze
        piszecie, że właśnie robicie studia, to chce mi się iść rzucić pod pociąg.
        Wiedza i umiejętności się nie liczą, bo jak pokazać swoją kreatywność i
        umejętności w kilku linijkach na CV? A jeszcze wielu pracodawców dodaje "mile
        widziany własny samochód", a za co ja mam go kupić? ŁK na czysto dostajesz
        prawie 1100 i pytasz czy to dużo..? Gdybym miał 21 lat to bym napisał - TO
        OGROMNIE DUŻO.
        Bawcie się dobrze, za te Wasze pensje, bo ja za moją to nawet z domu się nie
        mam gdzie ruszyć.
        • uli Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 05.10.04, 12:13
          ech, nie martw się - ja w poprzedniej pracy nic nie dostałam, prócz obiecanek
          cacanek, wydymali mnie na maksa i wyrzucili do śmietnika po miesiącu. nie
          odbierają moich telefonów. nie zapłacili do tej pory. specjalnie
          przeprowadzałam się dla tej pracy do innego miasta, więc poszło trochę kasy na
          wszystko. to była moja pierwsza "poważna" praca, do tej pory mi się to śni.
          gdyby nie to, że to mała branża i nie chcę być postrzegana jako pieniaczka, to
          by już dawno byli w sądzie:( więc wiesz, raz na wozie, raz pod wozem. szukaj
          innej pracy, nie trać nadziei, trzymam mocno kciuki!
      • Gość: chemik Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.p.lodz.pl 04.10.04, 17:04
        Pracując jako nauczycielka w LO i w gimnazjum dostawałam mniej więcej 10 zł za
        godzinę na rękę.
        Będąc na doktoracie otrzymuję 900 zł stypendium. Po otwarciu przewodu
        doktorskiego ta kwota zwiększy się do 1000 zł. MOja praca (w dziedzinie chemii)
        wymaga dużego zaangażowania, nie jest łatwo ogarnąć dużą ilość wyników
        eksperymentalnych, połączyć to z informacjami publikowanymi w obcojęzycznej
        literaturze naukowej, (a pojawiają się coraz to nowsze i nowsze artykuły) i
        wytłumaczyć co się właściwie dzieje w badanych układach, trzeba naprawdę
        przyswoić dużą ilość wiedzy, włożyć czas i wysiłek.
        • Gość: ADAM Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:37
          A ja robię w budżetówce: Do ręki dostaję 1200 zł z kawałkiem...po 15 latach
          pracy.Niby mało ale jak czytam, że sa tacy co zarabiają po 600/800 zł to czuję
          sie jak król. Od kilku lat zmuszają mnie, żebym poszedł na studia, jeśli chce
          podwyżki( bronie się przed tym jak moge) po nich dostanę więcej o 50 zł.!!!!
          paranoja.Acha, ważne jest gdzie się mieszka...ta sama pensja a wydatki innej
          miary-w zależności od szer. geograf. -WOJEWODZTWO MAZOWIECKIE.
      • libra0 Re: Ile zarabiacie szczerze !!! 06.10.04, 15:32
        No to ja chyba Was wszystkich zaskoczę. Pełny etat (praca biurowa) + dodtakowe
        prace związane z działaniem firmy, odpowiedzialność itd. Umowa zlecenie i
        zarabiam gołe 500zł !!!!!

Czy ktoś mnie pobije?
      • Gość: dzo Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.emrsn.co.uk / *.emrsn.co.uk 06.10.04, 16:38
        7200 pensja + 500 ryczalt na samochod (kwoty brutto) + komorka
        15 lat staz (35 lat, wyzsze, angielski biegle)
        Warszawa - Kierownik Logistyki
        praca 42h/tyg

NIE NARZEKAM! JESTEM HAPPY!
        • Gość: zgrzyt Re: Ile zarabiacie szczerze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:09
          no kolego, a piszesz z uk, po co zmyślać, jak niektórzy
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka