Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozmowa wczoraj na asystentkę w hotelu QUBIS

30.07.04, 10:39

Witam!

Był ktoś wczoraj na rozmowie w sprawie pracy na asystentkę dyrektora do
    marketu gdzie rozmowa była przerowadzana w hotelu "QUBIS" w Katowicach????
    Albo też w tych dniach od 26.07-30.07?

Bo podobno przez cały ten tydzień przeprowadzaja tam rozmowy.

Ja wczoraj byłam na tej rozmowie i stres był.
    Proszę o odpowiedź osoby kotre były.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ollka Re: Rozmowa wczoraj na asystentkę w hotelu QUBIS IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 30.07.04, 14:33
        A do jakiej firmy?
        Ja byłam w środe na rozmowie w sprawie pracy tam do MEdia MArkt. Oczywiscie jak
        przed kazda rozmowa stes byl:(
        • astrei Re:DO OLLKI!!!!!!!!! 30.07.04, 18:28

Ja tez do MEDIA MARKT!!!
          I jak oceniasz swoje szanse?
          A pytali Cię moze o znak zodikau i datę urodzenia>? Bo jedna tam kobietę o to
          pytali.
          I tez Ci powiedzieli że do 2 tygodni czeka się na odpowiedź i wtedy II etap
          jest?
          A kazali coś Ci policzyć?
          • Gość: Ollka Re:DO OLLKI!!!!!!!!! IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 30.07.04, 20:42
            Nie o znak zodiaku nie pytali, Kazali policzyc od 1500 cene netto, i pare
            jeszcze innych rzeczy. O II etapie nic nie wspomnieli tylko owiedzieli ze do 2-
            ctygodni daja odpowiedz
            • astrei Re:DO OLLKI!!!!!!!!! 31.07.04, 10:34

Ja słyszałam od innych kobiet kótre były tego dnia co ja na tym spotkaniu w
              sprawie pracy że podobno oni poszukują więcej niż jedną asystentkę.

A Ty może coś o tym wiesz?

Mnie męczyli o podanie konkretnej płacy ile bym chciała zarabiać ale wyszłam z
              tego dyplomatycznie aczkolwiek powiedzieli mi ze poprzedniczki moje powiedziały
              konkretną kwotę.
              Ale z kolei jak się od nich dowiedziałam ze ma byc jeszcze drugi etap to im
              powiedziałam ze na tym etapie rozmowy nie będę rozmawiac o pieniadzach ale
              oczywiscie tymi słowami im nie odpowiedziałm tylko tak bardziej dyplomatycznie.

A mam pytanie:
              Ile tak było osób w środę jak ty byłaś?????
              • astrei Re:DO Olli!! 31.07.04, 10:38

A pytali się Ciebie:

"Czy ma to znaczenie dla pani ile lat będzie miał dyrektor np. 26 lat czy 48?"

"Jak wyobraza sobie Pani zarządzaniem pewną grupą osób tzw. że ma Pani do
                zarządzenia kilkoma innymi Paniami będąc na stanowisku asystentki"?

• Gość: Ollka Re: Rozmowa wczoraj na asystentkę w hotelu QUBIS IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 12.08.04, 16:52
        I jak tam byłas na drugiej rozmowie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka