Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HSBC Kraków

IP: *.igloonet.pl 20.07.14, 22:06
    Czy wiecie może,czy warto rekrutować do firmy HSBC?Jak się tam pracuje, jaka panuje ogólna atmosfera i zasady?Czy to prawda, że firma ma się przenieść z Zabierzowa na Ruczaj ( jeśli tak to kiedy?)i że jest możliwość pracy zdalnej ( tj z domu)? Chętnie dowiem się czegokolwiek na temat tej firmy,bo nie mam tam nikogo znajomego, żeby podpytać. Z góry dziękuje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: j Re: HSBC Kraków IP: *.compower.pl 03.09.14, 17:09
        Ja miałam dziś rozmowę z panem z HR z HSBC i jestem bardzo zniesmaczona. Po pierwsze pan nie przedstawił sie, podając tylko nazwę firmy z której się kontaktuje, po drugie nie zapytał czy mam czas na rozmowę tylko od razu zaczął z grubej rury co wiem o firmie, co wiem o stanowisku na które aplikuje. Oczywiście po angielsku. To nie jest jedyna firma na którą aplikowałam i nie znam na pamięć szczegółów założenia każdej firmy. Nieprofesjonalne zachowanie przez które straciłam szansę na pracę w HSBC...
      • or.ange Re: HSBC Kraków 20.03.15, 23:40
        Niestety nie polecam. Układy, mobbing. Przede wszystkim kuleje atmosfera, choć wiadomo, że dział działowi może być nierówny i trudno wypowiadać się o całej firmie.
        • aaron_89 Re: HSBC Kraków 20.04.15, 20:17
          Ile zarabia aktualnie KYC Analyst w HSBC?
          • artklu Re: HSBC Kraków 30.04.15, 14:51
            jakie sa wyngarodzenia przy Kyc analyst junior, oraz czego mozna się spodziewac na testach i rozmowie rekrutacyjnej w siedzibie firmy po wczesniejszej wstepnej rozmowie telefonicznej.??
            • bea_kowal Re: HSBC Kraków 31.12.15, 14:37
              Osobom zainteresowanym pracą w HSBC udzielę informacji o rekrutacji i samym charakterze pracy

bea_kowal@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka