iwona3 24.06.03, 13:51 Oddam spacerówkę-parasolkę (dużą) i wózek głęboki, bezpośrednio osobie potrzebującej. Stan obu b. dobry. Chętnym mogę przesłać zdjęcie. Mieszkam w Warszawie. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.razy.cztery Re: spacerówka i głęboki W-wa 24.06.03, 17:17 iwona, napisałam do ciebie na prywatny adres gazetowy mamarazycztery Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Re: spacerówka i głęboki W-wa 24.06.03, 20:47 Chetnie posrednicze w sprawie glebokiego wozka, moja kolezanka poszukuje takiego, oczywiscie w Warszawie. Prosze napisz, jak sie skontaktowac z Toba. Kerstin Odpowiedz Link Zgłoś
biedronaa Re: spacerówka i głęboki W-wa 24.06.03, 22:16 Witam Napisałam na konto gazety. Pozdrawiam Biedronka Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: spacerówka i głęboki W-wa 26.06.03, 00:14 Jeśli spacerówka jest jeszcze do wzięcia to znam rodzinę gdzie ona się przyda to niezamożni, ale uczciwi ludzie. Mama chłopca ma 17 lat i z racji wieku jeszcze się uczy. Kacperek jeżdzi w wozku głębokim, (też dostanym) ale lada chwila z niego wyrośnie i nowy wózek bardzo by mu się przydał. JESli wózek jeszcze do wzięcia to napisz do mnie a podam Ci namiary na ciocię chlopca ( tylko ona ma dostęp do netu).Mieszkają na Woli w kolicach ulicy Plockiej,. Ciocia zajmuje się wszystkimi spawami ubrankowo- prezentowymi dla chłopca i ona odbiera ewentualne dary. Dziekuję za przeczytanie tej wiadomości... Nawet jeśli wozek dostanie ktoś inny to chcę Ci napisać, że jesteś wspaniałą mamą i masz ogromne serce... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona3 spacerówka i głęboki W-wa nieaktualne 26.06.03, 10:06 Przepraszam, już oddane. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś