Gość: wojciech IP: *.mkzary.pl 25.07.14, 09:50 Witam, Czy znacie jakiś program - kreator do tworzenia profesjonalnych CV? Może być z gotowymi wzorami ale w zupełności wystarczy mi czysty szablon do wypełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truten.zenobi Re: Profesjonalne CV 25.07.14, 10:07 google+dowolny edytor tekstu? problem w tym co rozumiesz pod "profesjonalne CV" i jakie nadzieje w nim pokładasz. jeśli szukasz pracy gdzie naprawdę jest takie potrzebne to Twój podstawowy problem polega na tym że sam nie potrafisz go zrobić. jeśli zaś do normalnej roboty - to nie ma co przeceniać CV - będziesz jednym z setek - tak naprawdę nigdy nie wiesz co zadecyduje że zostaniesz zaproszony na rozmowę - ważne jest tylko by nie popełnić różnego rodzaju błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: Profesjonalne CV IP: *.mkzary.pl 25.07.14, 10:33 Mam pracę, ale chciałem zrobić sobie nowe CV w razie potrzeby. Zależy mi na "interesującym" szablonie, resztę wypełnię sam. Nie mam problemu z napisaniem CV, ale chciałem po prostu mieć jakiś nowy szablon. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Profesjonalne CV 25.07.14, 11:12 sorrki - źle Cię zrozumiałem trzeba było od razu napisać że szukasz ciekawych szablonów a nie "programu" tu Ci niestety nie pomogę - sam bazuję na prostym - wszystko co trzeba bez wodotrysków Odpowiedz Link Zgłoś