Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    10.04.02, 21:45
    Witam
    Zajmujemy się strategią dla napoju Powerade. Chcielibyśmu umieścić w ankiecie
    pytanie o logo oraz o wygląd opakowania, w związku z tym proszę o przesłanie go
    na mój adres (jeśli posiadacie zdjęcie Powerade, też bardzo proszę), lub o
    udostępnienie i możliwość ściągania ze strony. Ankietę będziemy przesyłać
    również mailem do respondentów, a to by nam znacznie ułatwiło sprawę.
    Druga sprawa, czy do pracy dołączamy ankiety, a jeśli tak to mam nadzieję, że
    nie są one wliczone w limitowaną liczbę znaków(i czy też ma być w jęz.
    angielskim)?
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • coca_cola Re: logo 12.04.02, 10:27
        neeke napisał(a):

> Witam
        > Zajmujemy się strategią dla napoju Powerade. Chcielibyśmu umieścić w ankiecie
        > pytanie o logo oraz o wygląd opakowania, w związku z tym proszę o przesłanie go
        >
        > na mój adres (jeśli posiadacie zdjęcie Powerade, też bardzo proszę), lub o
        > udostępnienie i możliwość ściągania ze strony. Ankietę będziemy przesyłać
        > również mailem do respondentów, a to by nam znacznie ułatwiło sprawę.
        > Druga sprawa, czy do pracy dołączamy ankiety, a jeśli tak to mam nadzieję, że
        > nie są one wliczone w limitowaną liczbę znaków(i czy też ma być w jęz.
        > angielskim)?
        > Pozdrawiam

Na pytanie o dołączanie ankiet do prac odpowiadaliśmy już na tym forum
        wielokrotnie. Można (powiedziałabym nawet, że trzeba) dołączyc je do pracy i nie
        wliczają się one określonego przez nas limitu. Ponieważ wszyscy (niezależnie od
        tego, dla którego z produktów piszą strategię powinni mieć udostępnione takie
        same środki - musicie sobie poradzić sami, np. fotografując etykietę/butelkę i ją
        skanując. Możecie poszukać też stron internetowych, na których znajdziecie dużo
        ciekawych informacji, np. www.powerade.com lub.www.getupstayup.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka