Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    13.12.15, 20:50
    Witam jestem w 3 liceum i potrzebuje pomocy w wyborze studiów. Chodze na mat-fiz-ang, poszedłem na to z nastawieniem na studia techniczne bo w sumie również 3 lata temu nie wiedziałem jaką decyzję podjąć. Moje liceum jest jednym z najlepszych i nawet sobie radze. Uwielbiam matematykę, lubie sprawy obliczeniowe, rozwiązanie jakiegos zadania bardzo mnie zadowala. Fizyki nie potrafie sie nauczyc, ale potrafi mnie zaciekawić. Jeszcze 2 lata temu interesowałem sie historią ale jakoś mi przeszło. Lubie uczyć się języków, ale np angielskiego nie umiem jakos wybitnie. Mam zamiar zdawać rozszerzenia z matematyki i angielskiego na maturze. Myślałem o finansach i rachunkowości, o logistyce. Ostatnio zastanawiałem sie też nad informatyką o której jak narazie nie mam zielonego pojęcia. Chciałbym raczej studiować w Rzeszowie, najchętniej na Politechnice Rzeszowskiej bo mieszkam w Rzeszowie, jesli chodzi o jakieś studia typowo techniczne to obawiam sie fizyki a finanse i rachunkowść na tej uczelni mają tylko 1 stopień. Prosze o jakieś porady.
    Obserwuj wątek
      • martatad Re: Studia 29.01.16, 14:11
        Ja ci radzę przejrzeć kogo szukają pracodawcy i pod tym kątem wybrać najlepszy kierunek, żeby później bez problemu znaleźć pracę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka