Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

STRES ZAWODOWY - POMOCY!!!

29.09.04, 12:21
    Witam
    Pisze pracę MAGISTERSKĄ na temat stresu w pracy lekarza. Prosiłabym o
    wypełnienie testu
    dotyczącego tej sprawy. Mam go w wersji elektronicznej i byłabym wdzięczna za
    wypełnienie. Ciężko znaleźć chętnych a od tego zależy moja pracka....
    Z góry bardzo dziękuję i czekam na odpowiedzi
    Makaronowa@tlen.pl
    A.
    Obserwuj wątek
      • makaronowa Re: STRES ZAWODOWY - POMOCY!!! 04.10.04, 14:37
        ponawiam prośbę
      • lekasz Stres stresem stres pogania. 04.10.04, 14:51
        Droga Makaronowa,
        prosze nie nudz. Wiesz co ludzie mysla o wypelnianiu ankiet.
        I bez tego mamy pieprzone zajecia biurokratyczno/papierkowe.
        Bezstresowego dnia zycze,
        lekasz.
      • Gość: abc Re: STRES ZAWODOWY - POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:35
        trzeba sie przylozyc do pracy magisterskiej i troche pochodzic...
        • makaronowa Re: STRES ZAWODOWY - POMOCY!!! 04.10.04, 16:00
          wierz mi, że chodzę ale chęć wypełniania wśród lekarzy jest mała. W ogóle
          bezinteresowność to zapomniane słowo, bo najczęściej zadawanym pytaniem
          (żartem) jest "a co z tego będe miał/a?"
          • Gość: abc Re: STRES ZAWODOWY - POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:40
            sprobuj po prywatnych klinikach (nie wiem z jakiego misata jestes) - zalatwic z
            szefem sprawe, nie powinni robic problemow - przynajmniej w Krakowie.
      • Gość: Michał P RE: POMOZECIE MI W CIĄGU 15 MINUT ... IP: *.acn.waw.pl 05.10.04, 00:21
        Nie powtarzaj Topiców. Tam ci odpowiedzieliśmy. Zaświadczenie z uczelni podpisane przez prowadzącegooraz .....rusz siedzenie i osobiście do szefa placówki ordynator.

Drogą elektroniczną nic nie zdobedziesz. Takie dane nic ci nie dadzą. Nierozumiem jednego? : Psycholog inie może/niepotrafi przebić się do lekarza?
        5 rok Psychologii? dziwne. Poważnie,nie rób tego on line, bo twoja praca bedzie oszustwem i manipulacją.
        Iść z tobą do tych lekarzy? umówić cie z nimi?
        Ja to moge zrobić ale w ten sposób skrzywdzę cię bardzo, bo w prawcy zawodowej, potem ...zgasniesz. Pójdź do szpitala i powiedz w czym problem - lekarze to tez ludzie, zrozumieją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka