Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie pracujecie?

06.02.23, 16:39
    Szukam inspiracji bo z tego co widzę jako pracownik galerii handlowej ludzie mają pieniądze, ciekawi mnie tylko skąd bo chętnych na moje stanowisko zbytnio nie ma a sama też nie bardzo wiem gdzie szukać lepiej płatnej pracy bez znajomosci
    Obserwuj wątek
      • snajper55 Re: Gdzie pracujecie? 07.02.23, 15:01
        sloneyczko89 napisała:

> Szukam inspiracji bo z tego co widzę jako pracownik galerii handlowej ludzie ma
        > ją pieniądze, ciekawi mnie tylko skąd bo chętnych na moje stanowisko zbytnio ni
        > e ma a sama też nie bardzo wiem gdzie szukać lepiej płatnej pracy bez znajomosc
        > i

Pracuję w małej firmie informatycznej jako programista.

S.
      • zaczarowanyogrod Re: Gdzie pracujecie? 20.02.23, 15:05
        Chętni są tylko nie pasują do potrzeb galerii, nie są studentami, nie mają potrzebnego charakteru, nie interesują się modą. Ale to tak u mnie.
        Jak ja tak obserwowałam ludzi będąc w galerii, to ludzie tam bardziej chodzą niż kupują, a jak kupują to potrzebna rzecz i wychodzą. A najczęściej to widać taka młodzież że szkoły średniej. Oni to może z 500+
        Z tego co czytam u siebie to w galeriach zatrudniają na zlecenie lub na 3/4 dlatego mniej się zarabia. W spożywczym zarobisz więcej jak cię zatrudnia. Ale jak masz doświadczenie w handlu to może tak.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka