Gość: ron IP: 81.144.240.* 21.12.04, 11:42 Jakie pytanie powinienem zadac komisji na interview wtedy kiedy spytaja sie mnie czy mam jakies pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: interview 21.12.04, 11:47 to zalezy tylko od tego, na jakie stanowisko aplikujesz. Na jakie? Gość portalu: ron napisał(a): > Jakie pytanie powinienem zadac komisji na interview wtedy kiedy spytaja sie > mnie czy mam jakies pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: interview IP: 81.144.240.* 21.12.04, 11:50 help desk officer dodam ze znam juz ta firme bo pracuje to od kilku miesiecy jako office support clerk i jeszcze dodam ze jestem w londynie i ze mam interview za 10 minut Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: interview 21.12.04, 12:21 cholercia! juz pewnie tam siedzisz! jak nie wiesz o co pytac, to najlepiej spytac: "czy jest coś, o czym powinienem jeszcze wiedzieć, zanim podejmę pracę a) w zespole b) przy tym zadaniu itp". Mozna tez polac wazelinę - "prosze mi powiedziec, jak to sie stalo, ze w tak krótkim czasie osiagneliscie panstwo tak ogromny sukces! to dla mnie zaszczyt pracowac w takiej firmie" albo tez pod siusiu "pytania pojawią się w trakcie mojej pracy, nie wstydze sie pytac, kiedy nie wiem", lub też "mam cała masę pytań! nie wiem jednak, czy mamy az tyle czasu - czy moge przeslac listę mailem?" albo "ile osob pracowalo wczesniej na moim miejscu i z czym byl problem lub tez nie problem" (ryzykowne) i na koniec - moje ulubione - "czy macie panstwo długi, o których powinienem wiedzieć, i jak ewentualne zadłuzenie firmy wpływa na moją pracę" powodzenia! :) Gość portalu: ron napisał(a): > help desk officer dodam ze znam juz ta firme bo pracuje to od kilku miesiecy > jako office support clerk i jeszcze dodam ze jestem w londynie i ze mam > interview za 10 minut Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: interview 21.12.04, 15:13 Gratulacje :))) Gość portalu: RON!!! napisał(a): > I`ve got a job!!! Odpowiedz Link Zgłoś