Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: 81.144.240.* 21.12.04, 11:42
    Jakie pytanie powinienem zadac komisji na interview wtedy kiedy spytaja sie
    mnie czy mam jakies pytanie ?
    Obserwuj wątek
      • jasmina_tdi Re: interview 21.12.04, 11:47
        to zalezy tylko od tego, na jakie stanowisko aplikujesz. Na jakie?

Gość portalu: ron napisał(a):

> Jakie pytanie powinienem zadac komisji na interview wtedy kiedy spytaja sie
        > mnie czy mam jakies pytanie ?
        • Gość: ron Re: interview IP: 81.144.240.* 21.12.04, 11:50
          help desk officer dodam ze znam juz ta firme bo pracuje to od kilku miesiecy
          jako office support clerk i jeszcze dodam ze jestem w londynie i ze mam
          interview za 10 minut
          • jasmina_tdi Re: interview 21.12.04, 12:21
            cholercia! juz pewnie tam siedzisz! jak nie wiesz o co pytac, to najlepiej
            spytac: "czy jest coś, o czym powinienem jeszcze wiedzieć, zanim podejmę pracę
            a) w zespole b) przy tym zadaniu itp". Mozna tez polac wazelinę - "prosze mi
            powiedziec, jak to sie stalo, ze w tak krótkim czasie osiagneliscie panstwo tak
            ogromny sukces! to dla mnie zaszczyt pracowac w takiej firmie" albo tez pod
            siusiu "pytania pojawią się w trakcie mojej pracy, nie wstydze sie pytac, kiedy
            nie wiem", lub też "mam cała masę pytań! nie wiem jednak, czy mamy az tyle
            czasu - czy moge przeslac listę mailem?" albo "ile osob pracowalo wczesniej na
            moim miejscu i z czym byl problem lub tez nie problem" (ryzykowne) i na koniec -
            moje ulubione - "czy macie panstwo długi, o których powinienem wiedzieć, i jak
            ewentualne zadłuzenie firmy wpływa na moją pracę"
            powodzenia!
            :)

Gość portalu: ron napisał(a):

> help desk officer dodam ze znam juz ta firme bo pracuje to od kilku miesiecy
            > jako office support clerk i jeszcze dodam ze jestem w londynie i ze mam
            > interview za 10 minut
            • Gość: RON!!! Re: interview IP: 81.144.240.* 21.12.04, 14:16
              I`ve got a job!!!
              • jasmina_tdi Re: interview 21.12.04, 15:13
                Gratulacje :)))

Gość portalu: RON!!! napisał(a):

> I`ve got a job!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka