Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłyszenia za jakiś czas

IP: *.unregistered.formus.pl 31.08.01, 16:20
    Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłyszenia za jakiś czas. Mam nadzieję, że niedługo
    napiszę wam jek szukałem pracy i czy (i jak) ją znalazłem.

pozdro, kolo
    Obserwuj wątek
      • Gość: mać Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłyszenia za jakiś czas IP: *.bresa.com.pl 11.09.01, 12:19
        ja tez jestem od 010901 na wypowiedzeniu. trzymaj się ciepło.najważniejsze to
        nie pękać! poz, mać
        • Gość: Lechu Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłyszenia za jakiś czas IP: 10.129.226.* / *.acn.pl 11.09.01, 13:11
          Ja też to przerabiałem w zeszłym roku przed wakacjami. Jestem jedynym
          żywicielem rodziny (2+2). Moja żona popłakała się.
          Poszedłem na swoje. Teraz mam więcej czasu i czasami więcej pieniędzy.
          Nauczyłem się, że chociaż nie wiem jak źle by szło, to zawsze będzie taki
          moment, że dostaniesz dobrą pracę, ciekawą propozycję lub intratne zlecenie.
          pozdrawiam
          • Gość: MISI Ja też... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.09.01, 12:30
            Zaczynam się zastanawiać nad tym wszystkim. Oboje z moim facetem jestesmy na
            wypowiedzeniu. Kasa skończy się w październiku, a my chodzimy na bezowocne
            rozmowy kwalifikacyjne. Ja jestm na V roku, on zaczyna studia. Znamy po dwa
            języki (perfect) ja specjalizuję się w reklamie i promocji. Świetnie znam się
            na marketingu, ale czy kogos to jeszcze obchodzi. W końcu też otworzymy własny
            biznes, ale na razie jest cienko i beznadziejnie....
            Wysyłamy CV gdzie się da , macie jakieś wskazówki..
            • Gość: A Re: Ja też... IP: 217.153.35.* 26.09.01, 09:44
              Gość portalu: MISI napisał(a):

> Ja jestm na V roku, on zaczyna studia. Znamy po dwa
              > języki (perfect) ja specjalizuję się w reklamie i promocji. Świetnie znam się
              > na marketingu, ale czy kogos to jeszcze obchodzi.

Wiara w siebie jest bardzo ważna przy szukaniu pracy, ale bez przesady. Jak mozna
              znać się "świetnie na marketingu" będąc na V r. studiów i mając za sobą pewnie
              nie więcej niż 3 lata pracy. Trochę pokory i dystansu. A czy to kogoś dzisiaj
              obchodzi - nie wiem, ale pewnie nie, bo niby dlaczego ? Firmy ogranicają wydatki
              na promocję więc ani ich słuzby ani agencje reklamowe nie mają nic do roboty, ale
              czy można z tego powodu mieć pretensje do innych i całego świata ?
      • Gość: kolo Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłyszenia za jakiś czas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 00:59
        26.09.2001

Nadal sucho.

Dzięki wszystkim za słowa otuchy.

Pozdrawiam, kolo
        • Gość: ARTUR Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłyszenia za jakiś czas IP: *.skane.se 26.09.01, 03:21
          Gość portalu: kolo napisał(a):

> 26.09.2001
          >
          > Nadal sucho.
          >
          > Dzięki wszystkim za słowa otuchy.

ZGLOS SIE DO MNIE

ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM
          >
          > Pozdrawiam, kolo

• Gość: kolo Do Artura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 00:12
            Hej odpowiedz na pocztę z łaski swojej.

pozdrawiam, kolo
      • Gość: kolo Kurka, już 16.10.2001 i dalej nic. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 01:06
        Pozdrawiam
      • Gość: Oleńka Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłyszenia za jakiś czas IP: *.cust.poz.supermedia.pl 18.10.01, 14:28
        ja tez, 3 godziny temu........
        • Gość: Ewa Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłyszenia za jakiś czas IP: *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 16:01
          Przyłaczam się - nie mam pracy od 7. sierpnia - ale jutro wybieram się na
          kolejną rozmowę. Tymczasem szlifuję angielski - pozdrawiam wszystkich
          szukających pracy :)
      • Gość: kolo Dziś 22.10.2001 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 00:16
        Jestem po następnych rozmowach. Nadal sucho.

Pozdrawiam
        • Gość: Kuba_Wr Re: Dziś 22.10.2001 IP: *.investbank.pl 23.10.01, 09:05
          Może dziwne, może głupie, ale na pewno przykre. Dzisiaj odbieram wypowiedzenie.
          Zostają mi 2 tygodnie okresu wypowiedzenia to był dopiero okres próbny :(. Mam
          nadzieję, że jako informatyk znajdę jeszcze jakąś pracę...
          A miałem nadzieję, że nie stracę pierwszej pracy tak samo szybko, jak ją
          znalazłem...
          • Gość: Agaa Re: Dziś 22.10.2001 IP: 217.153.35.* 23.10.01, 09:59
            No i co Kubusiu ? Nie sprawdziles się czy zwykłe redukcje cię dotknęły ? Nie
            życzę ci źle, choć po twoich butnych wystąpieniach sprzed 2 miesięcy taki
            pstryczek w nos chyba ci sie należał. Mam nadzieję, że uda ci się w miarę
            szybko znaleźć inną pracę, a ten wylot to tylko jakiś nieznaczący epizod w
            twojej karierze. Ale przy okazji, dobrze by było aby ta sytuacja pozwoliła ci
            nabrać trochę pokory wobec innych.
      • Gość: Daniel Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłyszenia za jakiś czas IP: 195.136.122.* 23.10.01, 11:46
        Potwierdzam!
      • Gość: Balbina Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłyszenia za jakiś czas IP: 217.153.80.* 23.10.01, 16:11
        Nie jestescie jedyni, ja mam jeszcze miesiąc.Postanowilam pójść na swoje. Będę
        pracować na siebie.
        Kolo, nie myślałeś o własnej działalności? Może jakaś kawiarenka internetowa?
        Jesli jestes informatykiem powinieneś sobie poradzić zwłaszcza, że pracowałeś w
        formusie.
        • Gość: kolo Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłys IP: 217.99.1.* 29.10.01, 00:56
          >Jesli jestes informatykiem powinieneś sobie poradzić zwłaszcza, że pracowałeś w
          formusie.

Sorry, ale nie pracowałem w Formusie. Oni dostarczali łącze do mojej starej firmy i takie się
          pokazywało IP.
          OK, jestem informatykiem ale wogóle jest jakaś kicha z robotą.

Pozdrawiam, kolo
          • Gość: Balbina Re: Kolo rusz tylek i troche pomysl IP: 217.153.80.* 29.10.01, 11:27
            Kolo, jeszcze raz powtarzam - przestan liczyc na pracodawcow. Rozejrzyj sie w
            kolo. Idz do jakiejs kawiarenki internetowej, sprawdz ile kosztuje pobyt w
            takiej kawiarence (nie wiem czy oplata jest za minuty czy za cos innego),
            sprawdz ile srednio czasu spedza w niej taki kawiarenkowicz, ile mają
            komputerow, jakiej klasy itd... Jestes w koncu informatykiem. Sprawdz po
            firmach ile kosztuje dostarczenie łączy, lokal (na marginesie powiem ci, że
            mozna bardzo tanio wynajac lokal jak sie poszuka). Skalkuluj to wszystko, tzn,
            zrob zalozenia kosztow (wynajecie lokalu, dostarczenie lacza, oplata za prad,
            twoj ZUS, oplata ksiegowej z biura rachunkowego) oraz zalozenia twoich
            przychodow. Skoro z jednego komputera mialbys x przychodow to ile musisz miec
            komputerow aby starczylo na wszystkie oplaty i zostalo jeszcze cos dla ciebie.
            Nie od razu Krakow zbudowano wiec nie musisz zaczynac zaraz od 20 komputerow.
            Trzeba sie na poczatku niestety troche samemu pomeczyc, ale to sie w koncu
            oplaca. To naprawde tylko tak strasznie wyglada na poczatku. Pewnie bez kredytu
            tez sie nie obejdzie. Nie zapomnij tylko przy kalkulacji kosztow wliczyc
            rowniez splate kredytu.
            Pozdrawiam
            • Gość: kolo Re: Kolo rusz tylek i troche pomysl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 01:53
              Dzięki, to jest niezły pomysł.

pozdrawiam, Balbinko!!!!!
      • Gość: Kuba_Wr Sam już nie wiem, co mam o tym myśleć IP: *.investbank.pl 24.10.01, 13:29
        Jeszcze wczoraj stanowisko pracodawcy było takie, że chce się mnie pozbyc
        jeszcze na okresie próbnym. Dał mi do wyboru albo polubowne rozwiązanie umowy
        ze zrzeczeniem się z mojej strony okresu próbnego, albo zwolnienie przez niego
        z 2 tyg. wypowiedzeniem. Wybrałem to drugie. I moj bezpośredni przełozony,
        który mi to przekazał twierdził, że decyzja jest nieodwołalna. Tymczasem dziś
        przekazał mi, że mogę zostać do końca okresu próbnego. Jak myslicie, co mogło
        go do tego skłonić. Nie sądzę, że zaważyło na tym to, że wczoraj dostałem małą
        pochwałę od osoby, która jest moim nieformalnym przełożonym
        • Gość: fargo Re: Sam już nie wiem, co mam o tym myśleć IP: 195.117.255.* 24.10.01, 15:24
          Nie łudź się. Trzymaj się tego co ci proponują. I tak nie masz wyjścia. To
          cholernie przykre, ale tak jest, najważniejsze to cieszyć się życiem
          • Gość: Kuba_Wr Do Fargo IP: *.investbank.pl 24.10.01, 15:48
            Dostałem to od kolegi z pracy. Podobno wielu osobom już to pomogło

) ) WITAJ......
            ) ) Poniżej zamieszczam pewną historię. Skup się na niej, bo
            ) ) jest warta chwili kontemplacji. Na końcu jest pewna zabawa, możesz ją
            ) ) potraktować z przymrużeniem oka, ale początek obowiązkowo przeczytaj.
            ) )
            ) ) Przeczytaj uważnie! - Wielu ludziom ten tekst odmienił życie..
            ) )
            ) ) "Mój przyjaciel otworzył szufladkę w komodzie swojej żony i wyjął z
            ) ) niej mały pakiecik owinięty w bibułkę. To - powiedział - nie jest
            ) ) zwykłe zawiniątko - to jest Jej bielizna osobista.
            ) ) Wyrzucił opakowanie ukrywające zawartość i przyjrzał się jedwabnej,
            ) ) wykończonej koronką bieliźnie.Kupiłem to Jej, kiedy pierwszy raz
            ) ) pojechaliśmy do Nowego Jorku 9-10 lat temu, nigdy jej nie założyła,
            ) ) czekała z tym na jakąś specjalną okazję! Więc dobrze - pomyślał,
            ) ) dzisiaj zdarzyła się ta odpowiednia okazja. Zbliżył się do lóżka i
            ) ) ułożył bieliznę przy jej głowie, obok innych rzeczy. Niedługo złoży ją
            ) ) do trumny. Po krótkiej chorobie wczoraj zmarła. Potem patrząc w
            ) ) moją stronę powiedział:
            ) ) każdy dzień, który przeżywasz jest to specjalna okazja. Nasze okazje
            ) ) już minęły. Nie warto było zostawiać wszystkiego na potem. Te słowa
            ) ) zapadły mi w pamięć, mam je ciągle na myśli. One zmieniły moje życie.
            ) ) Teraz więcej czytam a mniej sprzątam. Siadam na tarasie i rozkoszuje
            ) ) się uroda okolicy bez poczucia winy, ze nie wypieliłem ogródka.
            ) ) Spędzam więcej czasu z moimi bliskimi i przyjaciółmi a mniej pracując.
            ) ) Zrozumiałem, ze życie to ciągłość doświadczeń, które trzeba przeżywać
            ) ) w radości, a nie próbować je przetrwać lub ścierpieć. Już niczego nie
            ) ) odkładam na potem, pije. codziennie z moich antycznych, kryształowych
            ) ) kieliszków. Zakładam nowe ubranie. na zakupy w supersamie, jeżeli
            ) ) tylko zdecyduje, ze mam na to ochotę. Nie zachowuje moich najlepszych
            ) ) perfum na 'specjalne' imprezy, tylko używam ich codziennie, kiedy
            ) ) pragnę poczuć je na sobie.Zdania zaczynające się od "pewnego dnia" i
            ) ) "kiedyś", znikają z mojego słownika. Jeżeli cos jest warte zobaczenia,
            ) ) usłyszenia lub przeżycia, chce to zobaczyć, usłyszeć i przeżyć teraz.
            ) ) Nie wiem co zrobiłaby żona mojego przyjaciela, gdyby wiedziała, ze nie
            ) ) będzie jej tu dzisiaj miedzy nami i przyjmujemy to z taką niewiadomą
            ) ) lekkością. Mam nadzieje, ze poszłaby zjeść do restauracji chińskiej,
            ) ) jej ulubionej. To te malutkie nie zrobione rzeczy najbardziej by mnie
            ) ) bolały gdybym wiedział, ze moje godziny są już policzone. Byłbym
            ) ) niepocieszony, ze przestałem widywać się z moimi dobrymi przyjaciółmi
            ) ) odkładając to na "najbliższy czas", ze nie napisałem listów, które
            ) ) miałem zamiar posłać już jutro. Byłbym niepocieszony i smutny, ze nie
            ) ) mówiłem wystarczająco często moim braciom i dzieciom jak bardzo je
            ) ) kocham. Od już i teraz nie staram się opóźnić, przeczekać ani
            ) ) wstrzymać niczego co mogłoby wprowadzić mnie w dobry humor, dać powód
            ) ) do radości i uśmiechu, i każdego dnia powtarzam sobie, ze dzień
            ) ) dzisiejszy jest wyjątkowy. Każdy dzien, każda godzina, każda minuta -
            ) ) nią jest.
            ) ) Jeżeli dostałeś tą wiadomość to dlatego, ze jest ktoś dla
            ) ) kogo jesteś ważny i najprawdopodobniej istnieją dla Ciebie osoby
            ) ) ważne. Jeżeli jesteś zbyt zajęty, żeby poświęcić kilka minut na
            ) ) wysłanie innym tej wiadomości i powiedziałeś sobie, ze zrobisz to za
            ) ) jakiś czas - to znaczy, ze szczęście jest daleko od Ciebie i być może
            ) ) nigdy do Ciebie nie przyjdzie. Ta TANTRA przyszła z Indii. Bez względu
            ) ) czy jesteś przesądny czy nie, znajdź kilka chwil na jej przeczytanie.
            ) ) Zawiera pożyteczne wiadomości dla twojej duszy. To jest TOTEM TANTRA
            ) ) NA SZCZĘŚCIE i w tej intencji zostało wysłane. Już 11 razy okrążyło
            ) ) świat.
            ) )
            ) ) WSKAZÓWKI NA LEPSZE ŻYCIE:
            ) ) * Jedz więcej ryżu.
            ) ) * Dawaj ludziom więcej niż mogliby się spodziewać i rób to z
            ) ) przyjemnością.
            ) ) * Naucz się na pamięć Twojego ulubionego wiersza.
            ) ) * Nie wierz we wszystko co słyszysz, nie wydawaj wszystkiego
            ) ) co masz i
            ) ) nie śpij tyle ile byś pragnął.
            ) ) * Kiedy mówisz "kocham" mów to na serio.
            ) ) * Kiedy mówisz przykro mi" patrz w oczy rozmówcy.
            ) ) * Ożeń się nie wcześniej niż po 6-ciumiesiącach narzeczeństwa
            ) ) * Uwierz w miłość od pierwszego wejrzenia. - zapamiętaj to
            ) ) sobie...jak już mówiłem, wystarczy tylko
            ) ) chwila.
            ) ) * Nigdy sobie nie żartuj ze snów innych ludzi.
            ) ) * Kochaj głęboko i z pasja, możesz zostać zraniony, ale to
            ) ) jedyny sposób na
            ) ) spełnioną egzystencje.
            ) ) * W przypadku nieporozumień bądź lojalny, nie obrażaj.
            ) ) * Nie oceniaj innych poprzez pryzmat członków ich rodzin.
            ) ) * Mów wolno, ale myśl szybko.
            ) ) * Jeżeli ktoś zadaje Ci pytanie, na które nie chcesz odpowiedzieć,
            ) ) uśmiechnij się i pytaj " Dlaczego chcesz to
            ) ) wiedzieć ?".
            ) ) * Zapamiętaj, ze wielka miłość i największe sukcesy Są obłożone
            ) ) dużym ryzykiem.
            ) ) * Zadzwoń do mamy.
            ) ) * Powiedz "na zdrowie" kiedy ktoś kichnie.
            ) ) * Kiedy ponosisz porażkę, niezapomnij tej lekcji.
            ) ) * Zawsze pamiętaj o szacunku do siebie samego, do innych i
            ) ) odpowiedzialności za własne czyny.
            ) ) * Nie pozwól by nieistotna sprzeczka popsuła ważna przyjaźń.
            ) ) * Jeżeli zorientowałeś się, ze popełniłeś błąd natychmiast go
            ) ) napraw.
            ) ) * Uśmiechaj się odbierając telefon, ten kto do Ciebie dzwoni
            ) ) usłyszy to w Twoim glosie.
            ) ) * Zwiąż się z kobietą (mężczyzną),z którym lubisz rozmawiać,
            ) ) na starość umiejętność konwersacji będzie ta najważniejsza ..
            ) ) * Spędzaj trochę czasu w samotności.
            ) ) * Otwórz się na zmiany, ale nie rezygnuj całkowicie z twoich
            ) ) przekonań.
            ) ) * Pamiętaj, ze milczenie czasami jest najlepsza odpowiedzią.
            ) ) * Więcej czytaj, a mniej oglądaj TV.
            ) ) * Żyj dobrze i honorowo, później kiedy będziesz starszy, spojrzenie
            ) ) w przeszłość okaże Ci w jaki sposób możesz cieszyć się nim po raz wtóry.
            ) ) * Miej wiarę w Boga, ale dobrze zamykaj swój samochód.
            ) ) * W domu atmosfera miłości jest bardzo ważna, rób wszystko by
            ) ) wykreować wokół Ciebie harmonie i spokój.
            ) ) * W przypadku nieporozumień z bliskimi niech przeważa względy obecnej
            ) ) sytuacji.
            ) ) * Nie grzeb się z rozczarowaniem w przeszłości.
            ) ) * Czytaj miedzy wierszami.
            ) ) * Dziel się Twoimi znajomościami ze znajomymi to sposób na
            ) ) nieśmiertelność.
            ) ) * Bądź dobry dla planety.
            ) ) * Módl się - W modlitwie jest zamknięta niewyobrażalna moc.
            ) ) * Pozwól by okazywano Ci sympatie bez ucinania krotko tego tematu.
            ) ) * Nie wtrącaj się do innych.
            ) ) * Nie wierz kobiecie (mężczyźnie), który całuje Cię nie zamykając
            ) ) oczu.
            ) ) * Raz na rok odwiedź miejsce którego jeszcze nie znasz.
            ) ) * Jeżeli dużo zarabiasz pomóż innym dopóki możesz - to jest największa
            ) ) satysfakcja z posiadania
            ) ) szczęścia.
            ) ) * Pamiętaj, ze niespełnienie marzeń bywa czasami łutem szczecią .
            ) ) * Naucz się wszystkich reguł, żeby potem którejś nie pominąć.
            ) ) * Pamiętaj, ze najlepszy jest związek w którym miłość miedzy dwojgiem
            ) ) ludzi przewyższa chęć dominacji.
            ) ) * Oceniaj swój sukces i pamiętaj jak wiele wyrzeczeń podniosłeś żeby
            ) ) go odnieść.
            ) ) * Chwytaj miłość i jedzenie bez zachłanności.
            ) ) * Akceptuj ludzi za to, jacy są - zupełnie nieakceptowalni.
            ) )
            ) ) * Nie zatrzymuj tej wiadomości.
            ) )
            ) ) TOTEM TANTRA musi wyjść z Twoich rak w ciągu 96 godzin.Przekaz ja i
            ) ) obserwuj co się będzie działo przez następne 4 dni.Spotka Cię mila
            ) ) niespodzianka. To prawda, nawet jeżeli w to nie uwierzysz .......A
            ) ) teraz najlepsze. Przekaz te wiadomość co najmniej 5-ciu osobom, a
            ) ) Twoje życie ulegnie poprawie. 0-4 osobom : Twoje życie poprawi się
            ) ) delikatnie. 5-9 osobom : Twoje życie poprawi się według Twoich
            ) ) oczekiwań. 9-14 osobom : będziesz miał co najmniej 5 niespodzianek w
            ) ) ciągu 3 następnych tygodni. 15 lub więcej osobom, a Twoje życie
            ) ) ulegnie gruntowne
            • Gość: Ewa Wszyscy szukamy pracy :) IP: *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 18:17
              Grono szukający pracy powiększa się ...
              Takie czasy ...
              Trzeba to zaakceptować i życ dalej - trzymam kciuki za wszystkich szukających
              (za siebie też).
              A jak znajdziecie pracę, po podzielcie sie tą wspaniałą informacją - żeby nie
              było tam smutno :)

Ewa
              • Gość: mać Re: Wszyscy szukamy pracy :) IP: 217.153.69.* 26.10.01, 18:35
                proszę proszę... już prawie dwa miechy na wypowiedzeniu a pracy anu widu ani
                slychu. jestem w troche lepszej sytuacji od niektórych bo mam trzymiesięczny
                okres wypowiedzenia plus odprawa plus kasa za caly niewykorzystany urlop. ale
                nie łudźmy sie te pieniądze się kiedys skończą.
                ale na razie fajnie jest nic nie robić. poz,mać
                • Gość: kolo Re: Wszyscy szukamy pracy :) IP: 217.99.1.* 29.10.01, 01:10
                  Też mam 3 miesiące, a raczej miałem, bo teraz "...został mi się jeden..."
                  Masz rację super jest nic nie robić.
                  pozdrawiam, kolo
                • Gość: Piotr Re: Wszyscy szukamy pracy :) IP: *.czempien.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 15:27
                  Również to przechodziłem: 3 mies. wypowiedzenia, 6 chorobowego, 4 bezrobocia i
                  od miesiąca pracuję jako dealer ubezpieczeniowy. W międzyczasie dziesiątki
                  rozmów, obietnic i oczekiwanie na podpisanie umowy. Horrorrr. No, ale na
                  przekór wszystkiemu jestem optymistą, najgorsze już za mną. Yeraz szukam pracy
                  jako pracujący a nie bezrobotny,wierzcie mi to wielka różnica.Pozdrowienia.
                • Gość: zołza Re: Wszyscy szukamy pracy :) IP: *.man.polbox.pl 07.11.01, 16:10
                  ehhhhh, mnie tez dotknela redukcja. Przewidywałam taki marmy koniec mej kariery
                  w tej firmie....
                  Powiedzcie mi , jak jest z tymi odprawami ??? Ja zostalam zwolniona z powidu
                  redukcji etatu i mam miesieczne wypowiedzenie. Ciekawa tegoż jestem.
                  pozdrawiam:)))

• Gość: tinyger Re: Wszyscy szukamy pracy :) IP: *.webservice.pl 02.11.01, 14:14
                To ja się chętnie podziele dobra wiadomością. Pracuję od 2 tygodni w Agencji
                Marketingu Interaktywnego. Na razie mam próbny okres 1,5 m-ca, ale jestem
                oczywiście optymistą. ZObaczymy jak będzie dalej :)

Pozdrawiam serdecznie
                kk
        • Gość: hybryda Re: Sam już nie wiem, co mam o tym myśleć IP: 216.51.32.* 26.10.01, 18:41
          Kuba, wywalili Cie z pracy?????
          • Gość: Kuba_Wr Re: Sam już nie wiem, co mam o tym myśleć IP: *.investbank.pl 29.10.01, 09:02
            Gość portalu: hybryda napisał(a):

> Kuba, wywalili Cie z pracy?????

I tak, i nie. NIe przedłuzyli mi umowy po okresie próbnym. A dlaczego, to pewnie
            nigdy tak naprawde się nie dowiem.

• Gość: hybryda Taaaaaaaa IP: 216.51.32.* 29.10.01, 14:28
              Kolo fortuny...:) Powiem ci, ze o ile to jest prawda co napisales, to nie jest
              mi ciebie zal. Dales taki popis arogancji i samochwalstwa w postach na temat
              szukania pracy, ze ten zimny prysznic, mam nadzieje, ostudzi cie troszke. Moze
              inaczej spojrzysz na swiat i zrozumiesz, ze raz sie jest pod a raz nad?
      • Gość: Misiek Re: Właśnie dostałem wymówienie... IP: 195.94.211.* 10.11.01, 12:19
        Witam wszystkich w gronie bezrobotnych. Nie moge powiedziec, zebym sie cieszyl,
        ale dołączyłem do grona ludzi w tej "branży".
      • Gość: kolo Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłys IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 00:45
        No i kicha.
        Dziś mija ostatni dzień wypowiedzenia, ostatnia kasa przelana i ... roboty dalej nie mam.

szukam pracy przy makach (chodzi o komputery, a nie plantacje opium)

pozdrawiam, kolo
        • Gość: kjll Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłys IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 19:29
          to szukamy razem, jest nas wielu a będzie jeszcze więcej, niedługo staniemy się
          najsilniejszą grupą społeczną, założymy partię bezrobotnych i znajdziemy ciepłe
          posadki u władzy.
          • Gość: kolo Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłys IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 23:42
            Kicha trwa:
            drugi stycznia, 150 złoty na koncie.

pozdrawiam pracujących.

kolo
            • Gość: kot Re: Właśnie dostałem wymówienie- Pozdro i do usłys IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 13:08
              pozdrawiam ja szukam pracy od roku i poza kilkoma dorywczymi zajęciami nic plus
              super pech, coraz bardziej meczy mnie sytuacja w tym kraju i zaczynam myslec o
              wyjezdzie bo tu nawet jak znajdziesz prace to za marne pieniadze byle do
              pierwszego i nie masz pewnosci jak dlugo sie utrzymasz załosny kraj
        • Gość: Lechu Mam pomysła IP: 10.132.129.* 04.01.02, 10:48
          Gość portalu: kolo napisał(a):

> No i kicha.
          > Dziś mija ostatni dzień wypowiedzenia, ostatnia kasa przelana i ... roboty dale
          > j nie mam.
          >
          > szukam pracy przy makach (chodzi o komputery, a nie plantacje opium)
          >
          > pozdrawiam, kolo

Daj ogłoszenia drobne w "pracy" oraz dodatku "gazeta komputer":
          "Specjalista Macintosh tel: 022 xxx xx xx"
          To tylko 1 linia, niewielka inwestycja.
          powodzenia
          • bachuu Re: nie ma pomysla 06.01.02, 18:53
            to i ja sie dopisze do listy
            co prawda okres wypowiedzeinie zaczal sie 5 dni temu i mam jeszcze 4 miesiace
            ale nie wyglada to rozowo zwlaszcza ze ja w waskiej specjalnoscie od 5 lat
            siedzialem ech... qrwa zeby czasem czlowiek byl mondrzejszy to by sobie tylek
            zabezpieczal bardziej
            pozdrowka
            • Gość: KKK Re: nie ma pomysla IP: 217.153.35.* 07.01.02, 09:05
              bachuu napisał(a):

> to i ja sie dopisze do listy
              > co prawda okres wypowiedzeinie zaczal sie 5 dni temu i mam jeszcze 4 miesiace
              > ale nie wyglada to rozowo zwlaszcza ze ja w waskiej specjalnoscie od 5 lat
              > siedzialem ech... qrwa zeby czasem czlowiek byl mondrzejszy to by sobie tylek
              > zabezpieczal bardziej
              > pozdrowka

Życzę powodzenia i trochę szerszego profilu wykształcenia, bo "wąska
              specjalizacja" wyraźnie odbija się na ortografii, a z ta napisanym CV to nawet w
              tą wąską specjalizację nie uwierzą.

• Gość: kamysia Re: nie ma pomysla IP: *.devs.futuro.pl 10.01.02, 10:39
                KKK - u Ciebie z ortografią też nie całkiem dobrze, a mondry jest przynajmniej
                śmieszny. Mówi się "tę".
          • Gość: kolo Re: Mam pomysła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 02:33
            Dzięki Lechu!!!

Napewno dam ogłoszenie.

pozdro, kolo
            • m.ina Re: Mam pomysła 09.01.02, 15:07
              Napisz JAK szukasz pracy - może robisz coś nie tak?
              Chodzi mi o to, czy poświęcasz na to codziennie czas, bo wiem że są osoby,
              które ograniczają się do przeglądania poniedziałkowego dodatku do GW. Czy nie
              ma błędów w Twoich dokumentach (b. częste), czy jesteś odpowiednio ubrany w
              czasie rozmowy kwal. ...i takie tam.
            • m.ina Re: Mam pomysła 09.01.02, 15:09
              A..pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka