lolka61 26.02.05, 19:33 Szukam pilnie osoby powazne ze znajoscia jezyka wloskiego do restauracji od 15 marca i druga tura od 15 kwietnia. lolka61@gazeta.pl gg2070433 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eliza Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 13:05 Nikt sie nie odzywa, dziwi Cie to ? A wiesz, ze Twoje odpowiedzi i reakcje robia wrazenie, ze jestes naganiaczka agencji towarzyskiej. Do tej pory od miesiaca ani na forum ani w e-mailach nie podalas nikomu nazwy restauracji ani zadnego konkretu. Natomiast ciagle bardzo Cie interesuje wysoki wzrost kandydatek , powyzej 170, do restauracji, do wypieku pizzy w piecu na drewno, ciekawe? Za kogo Ty nas masz, ze myslisz, ze nie widzimy , ze naganiasz do burdelu ludzi bez pracy i pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:20 Ludzie, nie dajcie sie wkrecic, niech ona poda namiary, bo w belkotliwych e- mailach pisze same frazesu, a z konkretow ciacle tylko Sardynia, Sardynia, port albo litnisko, odbierzemy Cie i co dalej, ile takich spraw trafilo do Lambady, na policje lub do ambasady z prosba o poszukiwanie zaginionej. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka61 Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... 27.02.05, 15:13 oczywiscie, Ty jestes pierwsza do burdelu.Zostawilam wszystkie mozliwosci z kontaktowaniem sie ze mna, poniwaz szukam duzo osob do restauracji eleganckiej, moze ty jests kurdupel niski i gruby . Ty moze sie nie nadajesz nawet na babcie klozetowej. Dla informacji to juz mam duzo personelu. A moze ty chcesz zeby ci przeslali palme zamiast lisci to dolary zawiszone? Proponuje ci klub towarzyski, ale w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:40 Nieprawda, koresponduje z Toba przez e-mail od 3 tyg. i zadnych konkretow, mimo, ze prosilem, mam 180 i 3 jezyki, ciagle piszesz nabor w marcu i w kwietniu, odbieramy z lotniska lub portu w C. Mam jechac w ciemno 2000 km za gruba forse i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
lolka61 Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... 27.02.05, 17:58 Powiedz mi , jestes w stanie piec pizze w piecu, gdzie temperatura muszi byc idealna? Kazdy moze piec ale co z tego jak nie umiesz piec i pizze wracaja od klientow? Mysmy mieli duzo co mowili ze potrafia ale nic z tego, jezeli potrafisz to prosze przyjezdzaj. Dam ci adres i tel, pogadaj sam powiedz ze Vicktoria dala ci nr. i zobaczymy co ci powiedza,ok? PIZZERIA RISTORANTE SA MACINERA Via Nora 68 - Tel. 070-9246033 To moze ktos nie powie ze jestem burdel mama Odpowiedz Link Zgłoś
vulgar2 Praca w burdelu. 27.02.05, 14:53 Uwazajcie na ta burdelmame. Niech sama mocniej doopa kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka61 Re: Praca w burdelu. 27.02.05, 15:17 PIZZERIA RISTORANTE SA MACINERA Via Nora 68 - Tel. 070-9246033 Prosze jak sie umiecie dogadac, to prosze sie poinformowac. A burdel mama to chyba wasze mamy Odpowiedz Link Zgłoś
vulgar2 Praca na lezaco? 27.02.05, 15:37 Buongiorno Lolka, elegancka restauracja - pizzeria? Certo! Hai un preservativo? Non lo faro senza protezione. Ciao, v. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka61 Re: Praca na lezaco? 27.02.05, 16:05 certo sei propio un testa di cazzo, ma vai fare in culo tu e la tua madre che si vende dietro casa!!!! idiota Odpowiedz Link Zgłoś
vulgar2 Re: Praca na lezaco? 27.02.05, 16:30 Salve Lolka! Ciccina mia :))). Assolutamente no! Sono qui per affari. Toccami qui. Scopami piu forte. Ciao, v. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloecze Re: Praca na lezaco? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:36 A moze ktos by to przetlumaczyl...? :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
vulgar2 Luzne tlumaczenie. 27.02.05, 19:56 To taka wzajemna wymiana "uprzejmosci" z burdelmama. Uwierz mi, nic nie straciles :))). Pozdrowienia rowniez, v. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Luzne tlumaczenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:32 I co, Vulgar 2 , po wymianie uprzejmosci myslisz, ze to jest praca w restauracji czy jednak w burdelu? Mnie 100 razy pytala o wzrost i ani razu o znajomosc wloskiego i pieczenia w piecu. Mowila , ze sie naucze wszystkiego, ze musza mnie zakwalifikowac , jesli mam odpowiedni wzrost, tzn. powyzej 172. Odpowiedz Link Zgłoś
vulgar2 Re: Luzne tlumaczenie. 28.02.05, 16:50 Gość portalu: Eliza napisał(a): "Mnie 100 razy pytala o wzrost i ani razu o znajomosc wloskiego i pieczenia w piecu.... musza mnie zakwalifikowac , jesli mam odpowiedni wzrost, tzn. powyzej 172." Byc moze wklad do pieca jest wysoko umiejscowiony :))). I nizsza osoba musi wejsc na krzeslo. Masz zreszta sama odpowiedz. Do pizzerii, najwykwintniejszej mozna znalezc kogos miejscowego. Tradycja pieczenia pizzy jest wieksza we Wloszech niz gdzie indziej. Nie trzeba importowac w tym przypadku sily roboczej. Bardzo nieustrozna bedzie dziewczyna ktora odpowie na taka krypto-gastronomiczna oferte. To burdel, zwyczajny burdel. No, moze nadzwyczajny (stad ten wzrost) ale ciagle burdel. Oprocz tego beda kandydatke "kwalifikowac" czytaj lansowac na miejscu. Bedzie daleko od kraju i na wyspie. Serdecznie zalecam ostroznosc i nieodpowiadanie na takie burdelowe ogloszenia. Pieniedzy tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T... Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... IP: *.sympatico.ca 28.02.05, 08:54 Malo miejscowych ? Lub ty wez sie wreszcie za robote.. Odpowiedz Link Zgłoś