Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI....

26.02.05, 19:33
    Szukam pilnie osoby powazne ze znajoscia jezyka wloskiego do restauracji od
    15 marca i druga tura od 15 kwietnia.
    lolka61@gazeta.pl
    gg2070433
    Obserwuj wątek
      • lolka61 Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... 26.02.05, 21:18
        ?
      • lolka61 Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... 27.02.05, 10:56
        ?
        • Gość: Eliza Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 13:05
          Nikt sie nie odzywa, dziwi Cie to ? A wiesz, ze Twoje odpowiedzi i reakcje
          robia wrazenie, ze jestes naganiaczka agencji towarzyskiej. Do tej pory od
          miesiaca ani na forum ani w e-mailach nie podalas nikomu nazwy restauracji ani
          zadnego konkretu. Natomiast ciagle bardzo Cie interesuje wysoki wzrost
          kandydatek , powyzej 170, do restauracji, do wypieku pizzy w piecu na drewno,
          ciekawe? Za kogo Ty nas masz, ze myslisz, ze nie widzimy , ze naganiasz do
          burdelu ludzi bez pracy i pieniedzy.
          • Gość: Bolo Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:20
            Ludzie, nie dajcie sie wkrecic, niech ona poda namiary, bo w belkotliwych e-
            mailach pisze same frazesu, a z konkretow ciacle tylko Sardynia, Sardynia, port
            albo litnisko, odbierzemy Cie i co dalej, ile takich spraw trafilo do Lambady,
            na policje lub do ambasady z prosba o poszukiwanie zaginionej.
          • lolka61 Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... 27.02.05, 15:13
            oczywiscie, Ty jestes pierwsza do burdelu.Zostawilam wszystkie mozliwosci z
            kontaktowaniem sie ze mna, poniwaz szukam duzo osob do restauracji eleganckiej,
            moze ty jests kurdupel niski i gruby . Ty moze sie nie nadajesz nawet na babcie
            klozetowej.
            Dla informacji to juz mam duzo personelu.
            A moze ty chcesz zeby ci przeslali palme zamiast lisci to dolary zawiszone?
            Proponuje ci klub towarzyski, ale w Polsce.
            • Gość: Bolo Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:40
              Nieprawda, koresponduje z Toba przez e-mail od 3 tyg. i zadnych konkretow,
              mimo, ze prosilem, mam 180 i 3 jezyki, ciagle piszesz nabor w marcu i w
              kwietniu, odbieramy z lotniska lub portu w C. Mam jechac w ciemno 2000 km za
              gruba forse i co ?
              • lolka61 Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... 27.02.05, 17:58
                Powiedz mi , jestes w stanie piec pizze w piecu, gdzie temperatura muszi byc
                idealna? Kazdy moze piec ale co z tego jak nie umiesz piec i pizze wracaja od
                klientow? Mysmy mieli duzo co mowili ze potrafia ale nic z tego, jezeli
                potrafisz to prosze przyjezdzaj. Dam ci adres i tel, pogadaj sam powiedz ze
                Vicktoria dala ci nr. i zobaczymy co ci powiedza,ok?
                PIZZERIA RISTORANTE SA MACINERA
                Via Nora 68 - Tel. 070-9246033
                To moze ktos nie powie ze jestem burdel mama
      • vulgar2 Praca w burdelu. 27.02.05, 14:53
        Uwazajcie na ta burdelmame. Niech sama mocniej doopa kreci.
        • lolka61 Re: Praca w burdelu. 27.02.05, 15:17
          PIZZERIA RISTORANTE SA MACINERA
          Via Nora 68 - Tel. 070-9246033
          Prosze jak sie umiecie dogadac, to prosze sie poinformowac.
          A burdel mama to chyba wasze mamy
          • vulgar2 Praca na lezaco? 27.02.05, 15:37
            Buongiorno Lolka,
            elegancka restauracja - pizzeria? Certo!
            Hai un preservativo? Non lo faro senza protezione.
            Ciao,
            v.
            • lolka61 Re: Praca na lezaco? 27.02.05, 16:05
              certo sei propio un testa di cazzo, ma vai fare in culo tu e la tua madre che
              si vende dietro casa!!!! idiota
              • vulgar2 Re: Praca na lezaco? 27.02.05, 16:30
                Salve Lolka! Ciccina mia :))).
                Assolutamente no! Sono qui per affari.
                Toccami qui. Scopami piu forte.
                Ciao,
                v.
                • Gość: mloecze Re: Praca na lezaco? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:36
                  A moze ktos by to przetlumaczyl...? :) pozdro
                  • vulgar2 Luzne tlumaczenie. 27.02.05, 19:56
                    To taka wzajemna wymiana "uprzejmosci" z burdelmama.
                    Uwierz mi, nic nie straciles :))).
                    Pozdrowienia rowniez,
                    v.
                    • Gość: Eliza Re: Luzne tlumaczenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:32
                      I co, Vulgar 2 , po wymianie uprzejmosci myslisz, ze to jest praca w
                      restauracji czy jednak w burdelu? Mnie 100 razy pytala o wzrost i ani razu o
                      znajomosc wloskiego i pieczenia w piecu. Mowila , ze sie naucze wszystkiego, ze
                      musza mnie zakwalifikowac , jesli mam odpowiedni wzrost, tzn. powyzej 172.
                      • vulgar2 Re: Luzne tlumaczenie. 28.02.05, 16:50
                        Gość portalu: Eliza napisał(a):

"Mnie 100 razy pytala o wzrost i ani razu o znajomosc wloskiego
                        i pieczenia w piecu.... musza mnie zakwalifikowac , jesli mam
                        odpowiedni wzrost, tzn. powyzej 172."

Byc moze wklad do pieca jest wysoko umiejscowiony :))).
                        I nizsza osoba musi wejsc na krzeslo.
                        Masz zreszta sama odpowiedz. Do pizzerii, najwykwintniejszej mozna
                        znalezc kogos miejscowego. Tradycja pieczenia pizzy jest wieksza
                        we Wloszech niz gdzie indziej. Nie trzeba importowac w tym przypadku
                        sily roboczej. Bardzo nieustrozna bedzie dziewczyna ktora odpowie na
                        taka krypto-gastronomiczna oferte. To burdel, zwyczajny burdel.
                        No, moze nadzwyczajny (stad ten wzrost) ale ciagle burdel.
                        Oprocz tego beda kandydatke "kwalifikowac" czytaj lansowac na miejscu.
                        Bedzie daleko od kraju i na wyspie. Serdecznie zalecam ostroznosc
                        i nieodpowiadanie na takie burdelowe ogloszenia. Pieniedzy tam nie ma.
      • Gość: T... Re: PRACA W RESTAURACJI NA SARDYNI.... IP: *.sympatico.ca 28.02.05, 08:54
        Malo miejscowych ? Lub ty wez sie wreszcie za robote..
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka