Gość: Ag IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 12:40 http://www.e-logistyka.pl/e-logistyka.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ag Re: e-logistyka IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 11:49 Nowe forum logistyczne www.e-logistyka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: e-logistyka IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 18:31 No pewnie że wiećej. w ogóle fajna strona dla logistyków. Jak się wyśle pytanie zawsze szybko odpowiadają. Mam u mnie jako ulubioną i polecam innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: e-logistyka IP: *.sap-ag.de 19.09.01, 11:10 Gość portalu: Ag napisał(a): > No pewnie że wiećej. w ogóle fajna strona dla logistyków. Jak się wyśle pytanie > > zawsze szybko odpowiadają. Mam u mnie jako ulubioną i polecam innym. W Polsce nie ma fajnych stron odnosnie logistyki. Ale mimo recesji bedzie ich przybywalo bo swiadomosc wsrod firm rosnie wraz ze zmianami w zarzadach firm. Oby wiecej takicxh zmian - lepsze szanse dla logistykow. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
orka Re: e-logistyka 20.09.01, 21:04 ale przynajmniej jest jedna jaskółka. Mnie się e-logistyka podoba. Odpowiedz Link Zgłoś