Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca,szybko,łatwy

IP: *.131.203.91.pool.invitel.hu 15.05.05, 19:51
    Ja jestem wegierski studentem, mowie po polsku, ale mały. Ja szukam osobów w
    POZNAN,gdansk, lublin, krakow
    dla test-zakup, to znaczy ty musiesz pojsc do jakies sklepu (levi's), i tam
    spedzic 20 minut, bardzo łatwy praca, musiesz sprawdzic, jak cisto tam jest i
    cos tam, ja płoace dla jeden test 25 zl, teraz mam do sklep levi's, ty
    musiesz byc dziewczyna miedzy 18-25 lat.
    jesli jestes zainteresowane, ja bede wszystko w emailu dla ciebie wyszlesc,
    przepraszam, moj polski...ale ja potem tez bede potrzebowqac tego stosunek i
    dalej ja bede dac wiecej prace
    andrassymarton@yahoo.co.uk
    Obserwuj wątek
      • veritas1 praca, wolno, trudny 15.05.05, 21:56
        Ty musiec isc po rozum do glowa i nie pieprzyc glupota. Sam se sprzataj w
        wklepach Levi's, bo chyba o to chodzi. "ale ja potem tez bede potrzebowqac tego
        stosunek". A moze nie tylko o sprzatanie?
        • Gość: Marek Re: praca, wolno, trudny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:39
          Tu nie chodzi o sprzątanie. Bardziej o badanie poziomu sklepu i jego obsługi.
          Wegier potrzebuje panien 19-25 które poszłyby do sklepu Levisa jako klientki,
          spędziły tam 20 minut, zdały Węgrowi relacje za co dostaną 25 złotych.
          • Gość: wegier Re: praca, wolno, trudny IP: *.131.207.132.pool.invitel.hu 17.05.05, 12:42
            dzieki marek, jak ty powiedziełes, jeszcze szukam z gdansk, lublin, krakow
            kogos,i to jest na pewno łatwe,i wiem ze to nie jest tak duzo pieniadze, ale
            potem beda wiecej pracy i tez pieniadza bedzie wiecej, przepraszam, ze tak zły
            po polsku mowie, ale dla mnie jest ten jezyk bardzo trudno:)
            czekam na interesowane ludzi:
            andrassymarton@yahoo.co.uk
            • Gość: Anetka Re: praca, wolno, trudny IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 12:53
              Jak ty słabo znać polski to ty coś za dobrze pisać, w konia robic ludzia i
              prowokacja urzadzac,a maila miec w anglia bo w wegra albo polska nie miec
              mozliwoscia???? pozdrowiamnia
              • krzysztofsf Re: praca, wolno, trudny 17.05.05, 13:02
                Gość portalu: Anetka napisał(a):

> Jak ty słabo znać polski to ty coś za dobrze pisać, w konia robic ludzia i
                > prowokacja urzadzac,a maila miec w anglia bo w wegra albo polska nie miec
                > mozliwoscia???? pozdrowiamnia

IP: *.131.207.132.pool.invitel.hu

Chyba nie w anglia jak ja widziec z domena
            • krzysztofsf Re: praca, wolno, trudny 17.05.05, 12:58
              Gość portalu: wegier napisał(a):

> dzieki marek, jak ty powiedziełes, jeszcze szukam z gdansk, lublin, krakow
              > kogos,i to jest na pewno łatwe,i wiem ze to nie jest tak duzo pieniadze, ale
              > potem beda wiecej pracy i tez pieniadza bedzie wiecej, przepraszam, ze tak zły
              > po polsku mowie, ale dla mnie jest ten jezyk bardzo trudno:)
              > czekam na interesowane ludzi:
              > andrassymarton@yahoo.co.uk

dobrze mowisz po polsku jak na obcokrajowca.
              polecam wpisanie oferty na poszczegolne miasta na portalu www.praca.pl
              Z tym, ze bedziesz tam musial podac troche wiecej informacji o sobie jako pracodawcy - ale jest to specjalny portal ogloszeniowy o duzej ogladalnosci.
              • Gość: Anetka Re: praca, wolno, trudny IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 13:13
                Ja się Krzysiu nie znać na domena ja tylko mówic to co widzieć co.uk to
                oznaczenie anglia ja nie mowić ze on byc w anglia ja mowic ze on uzywać
                angielski email, Ty musiec dobrze czytać :*
                • krzysztofsf Re: praca, wolno, trudny 17.05.05, 13:20

> Ja się Krzysiu nie znać na domena ja tylko mówic to co widzieć co.uk to
                  > oznaczenie anglia ja nie mowić ze on byc w anglia ja mowic ze on uzywać
                  > angielski email, Ty musiec dobrze czytać :*
                  Kazdy moc uzywac angielski, polski czy japonski mail, nie kazdy moc pisac spod wegierski prowider.
                  Jak ktos pisac obrazliwe teksty na forum, to powinien sie znac na tym o czym pisac.Ty go przeprosic za swoja ignorancje wypadaloby.
                  • Gość: Anetka Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 13:30
                    Ja przepraszać za ignorancja, ale mnie sie nudzić i mi sie ta posta tak podobac
                    ze ja musieć cos napisać a ja sie nie znac na domenach i providerach a napewno
                    ja juz nie chcieć nikogo obrazić, ja nie ufać ze on z wegra ale Ty Krzysiu sie
                    znać i mnie przekonać :) ja jeszcze raz bardzo przepraszać
                    • krzysztofsf Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być 17.05.05, 13:33

> Ja przepraszać za ignorancja, ale mnie sie nudzić i mi sie ta posta tak podobac
                      >
                      > ze ja musieć cos napisać a ja sie nie znac na domenach i providerach a napewno
                      >
                      > ja juz nie chcieć nikogo obrazić, ja nie ufać ze on z wegra ale Ty Krzysiu sie
                      > znać i mnie przekonać :) ja jeszcze raz bardzo przepraszać

No, jesli facet pisze wlasnie z wegier, to raczej jest duze prawdopodobienstwo, ze potwierdza to tresc jego wypowiedzi, przynajmniej w czesci dotyczacej tego, ze jest wegrem
                      EOT
                      • Gość: Anetka Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 13:37
                        No dobra już.. przkonałes mnie :) ja poprostu mało ufna jestem pod względem
                        pracy i szkoda jest mi tych wszystkich ludzi którzy dają się nabierać na lipne
                        oferty, a tak przy okazji to skąd ja pisze?? :P
                        pozdrawiam
                        • Gość: ale ze mnie głupek Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 13:41
                          hehe czasami zadziwia mnie moja własna głupota, przecież ten adres ip jest obok
                          nazwy uzytownika, sorki za ignorancję i za zawracanie głowy :)
                        • krzysztofsf Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być 17.05.05, 13:44

> No dobra już.. przkonałes mnie :) ja poprostu mało ufna jestem pod względem
                          > pracy i szkoda jest mi tych wszystkich ludzi którzy dają się nabierać na lipne
                          > oferty, a tak przy okazji to skąd ja pisze?? :P
                          > pozdrawiam

UUNET Pipex
                          Reading International Business Park
                          Basingstoke Road
                          Reading, Berkshire rg2 6da
                          UK

Domain Name: PIPEX.COM

Administrative Contact, Technical Contact:
                          MCIdns-team@uk.uu.net
                          Reading International Business Park
                          Basingstoke Road
                          Reading, Berkshire rg2 6da
                          UK
                          01189055000 fax: 01189055711
                          • Gość: Anetka imponujące.... IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 13:46
                            naprawde imponujące :) pewno sprawdzenie takiej domeny jest bardzo proste, ale
                            ja takowej wiedzy nie posiadam więc i tak mi to impponuje.
                            • krzysztofsf Re: imponujące.... 17.05.05, 13:49

> naprawde imponujące :) pewno sprawdzenie takiej domeny jest bardzo proste, ale
                              > ja takowej wiedzy nie posiadam więc i tak mi to impponuje.

Proste dla wiekszosci uzytkownikow, ale cala ta dyskusja jest to przyklad na to, jak trzeba zwazac na swoje wypowiedzi nawet w necie, bo mozna obrazic boguducha winna osobe.

pzdr
                              Krzysztof
                              • Gość: Anetka Re: imponujące.... IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 14:04
                                Zgadzam się z Tobą całkowicie, poprostu zachowałam się jak gó..ara i jest mi
                                teraz strasznie głupio :(
                                • krzysztofsf Re: imponujące.... 17.05.05, 14:06

> Zgadzam się z Tobą całkowicie, poprostu zachowałam się jak gó..ara i jest mi
                                  > teraz strasznie głupio :(

Mialas odwage przyznac sei publicznie, a to tez jest bardzo wazne.
                                  Chcialas dobrze.
                                  Nie przejmuj sie.

pzdr
                                  Krzysztof
                                  • Gość: Anetka Re: Dzięki za miłe słowo IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 14:08
                                    Dzięki :)
                                    • Gość: eeee Re: Dzięki za miłe słowo IP: *.chello.pl 17.05.05, 14:22
                                      ale slodko wlazl jej w dupe
                                      • Gość: Anetka Re: Dzięki za miłe słowo IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 14:25
                                        a może ja lubie w dupe, a Tobie nic do tego
                                        • Gość: eeee Re: Dzięki za miłe słowo IP: *.chello.pl 17.05.05, 14:29
                                          Tak pewnie tak no a mi nic do tego
                                          • Gość: eeee Re: Dzięki za miłe słowo IP: *.chello.pl 17.05.05, 14:38
                                            ta
                                            • Gość: Anetka Re: Dzięki za miłe słowo IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 14:39
                                              Ech.. nie możesz sobie dac spokoju prawda?
                                              • Gość: eeee Re: Dzięki za miłe słowo IP: *.chello.pl 17.05.05, 14:43
                                                juz daje spokoj
                          • Gość: szopen Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: 206.73.209.* 17.05.05, 14:57
                            No uklony,

Pelen podziwu jestem.
                            • Gość: Aneta Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 15:01
                              dziękuję :) ale nie pisz mi tak bo zaraz ktoś napisze że Ci w tyłek wchodzę
                              • Gość: eee Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.chello.pl 17.05.05, 15:04
                                a kto tak zrobi?
                                • Gość: Anetka Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 15:11
                                  a zgadnij:P
                                  • Gość: eeee Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.chello.pl 17.05.05, 15:16
                                    Jestem bardzo malo inteligenty wiec musial bym dlugo zgadywac moze jakas
                                    podpowiedz
                                    • Gość: Anetka Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 15:18
                                      eee nie mam pojęcia
                                    • Gość: eeee Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.chello.pl 17.05.05, 15:31
                                      szkoda
                                      • Gość: Anetka Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 15:34
                                        ale tak mi się wydaje że to jakis gość
                                        • Gość: eeee Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.chello.pl 17.05.05, 15:37
                                          acha dzieki zaczynam go tropic
                                          • Gość: Anetka Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.dsl.pipex.com 17.05.05, 15:43
                                            dobra, jak juz go wytropisz to daj znać
                                            • Gość: jou Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.chello.pl 17.05.05, 15:45
                                              juz wiem hura to krzysztofsf
                                              • netka251 Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być 17.05.05, 15:51
                                                a wcale że nie bo to eeee, znam tego typka tylko o dupach myśli :P
                                                • Gość: eeee Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.chello.pl 17.05.05, 15:54
                                                  o dupach Jezu co sie dzieje jakie dupy??????
                                                  • netka251 Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być 17.05.05, 15:58
                                                    Ty już tam wiesz jakie dupy, to ja Anetka tyle że teraz juz legalnie
                                                    zalogowana, przejrzałam Twoją grę, już nam nie uciekniesz macki naszej
                                                    organizacji dosiegną Cie wszędzie i o każdej porze :P hahaha
                                                    • Gość: eee Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.chello.pl 17.05.05, 16:03
                                                      zaczynam sie bac
                                                    • netka251 Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być 17.05.05, 16:12
                                                      e tam nie powinieneś się bać, organizacja to nie robi nic ponad to co ja
                                                      lubię :) a co ja lubię dobrze wiesz bo od tego zaczeła się ta dyskusja :P nie
                                                      bój się to nie boli...
                                                    • Gość: eeee Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.chello.pl 17.05.05, 16:14
                                                      a dokladnie to co to jest?
                                                    • netka251 Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być 17.05.05, 16:21
                                                      a ten, skądinąd własny Twoj cytat coś Ci mówi??
                                                      :
                                                      "ale slodko wlazl jej w dupe"
                                                    • Gość: eeee Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.chello.pl 17.05.05, 16:23
                                                      cos mi swita
                                                    • netka251 Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być 17.05.05, 16:48
                                                      to dobrze jak świta... ale jak juz zaświta to będzie lepiej ;)
                                                    • Gość: eeee Re: ja przepraszać bo ja dobra dziewczynka być IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:03
                                                      no juz
      • Gość: wegier Re: praca,szybko,łatwy IP: *.131.200.202.pool.invitel.hu 17.05.05, 17:17
        Teraz wiedziałem, ze juz 45 odpowiedzenie sa.
        Przepraszam, ze ja nie uzywam polskiego jezyka bezbłondow, ale to jest trudny
        jezyk dla mnie i bardzo nie prawdopodobne do wegierski.
        Ale jak ja widze ludzi rozumialiscie co ja pisałem i problem jest, ze oni nie
        ufaja do mnie.
        Ok, ja bede troche wiecej pisac.
        Wrociłem z polski i szukałem prace prez internecie na wegrzech i firma do mnie
        dzwoniła, ze oni potrzebuja kogos, kto ma stosunky do polski i zna jezyk polski.
        Ja mysle, ze ja troche znam, ja moge naprszykład pisac ogłoszenia, i mam duze
        kolegow i kolezanki w łodzi w warszawie, i w wrocławia, i ja musiłem jeszcze
        znalesc kogos w lublina, we gdansku,w krakowia i w poznaniu.
        Ja musie 10 uzupełnie testow do firme dac, ktore sa uzupełnił prez ludzi z tych
        miaste.
        5 test z warszawa
        1 z lublin
        1 z krakowa
        1 z poznania
        1 z łodzi
        1 z gdansku
        I ja zaczynałem szukac dziewczyni prez internecie, i tak, ja mieszkam na
        wegrzech. Ha nem hiszed járj utána.
        I dla jeden test ja płoace 25 zl. Teraz sa tylko kilka testow, ale potem beda
        wiecej i jesli ja bede juz miec stusunki w tych miaste, to bedzie łatwej.
        I przepraszam, ale na pewno jest trudno po polsku dobrze mowic.
        tutaj sa jeszcze informacji, jesli jestes bardzo interesowane:
        Dlaczego kontrolujemy nasze sklepy?

Pragniemy, aby każdy z naszych klientów miał wspaniałe i udane zakupy. Twoja
        ocena umożliwi nam zgromadzenie i przedstawienie naszym sprzedawcom informacji
        na temat ich pracy. Twoja pomoc może polegać na wskazaniu pozytywnych i
        wymagających zmiany zachowań naszych pracowników w obsłudze klientów oraz w
        sklepach. Twoje uwagi są dla nas bardzo ważne i zależy nam, aby były bardzo
        szczegółowe. Umieszczaj je pod każdym pytaniem z dopiskiem ‘miejsce na uwagi’.

Zanim przejdziesz do dalszej części, sprawdź czy Twój wiek, wymiary i płeć
        odpowiadają profilowi określonemu na okładce.

Gdzie udać się na zakupy?

Odwiedź sklep, którego adres został podany na okładce tej ankiety.

Może to być sklep firmy Levi's® lub inny sklep sprzedający produkty marki
        Levi's® - np. na zasadach koncesji w supermarkecie. W takim przypadku, przed
        rozpoczęciem kontroli udaj się we właściwe miejsce w takim sklepie.

Cztery proste elementy kontroli:

Obserwacja (reklam i wystaw sklepowych)
        Przeglądanie
        Chęć kupienia czegoś
        Przymierzanie

Przygotowanie się do wizyty

v Przed wejściem do sklepu obejrzyj wystawę(y). Wiele sklepów ma więcej
        niż jedno okno wystawowe.

v Wystawa powinna zawierać wszystkie elementy przedstawione na zdjęciach w
        instrukcji, w tym:

- Grafiki

- Przedmioty (na przykład, jakiś mebel / ramę drewnianą)

- Manekina(y)

- Produkty na manekinie(ach) i/lub zaprezentowane w wystawie.

v Jeśli brakuje jakiejkolwiek z wymienionych pozycji, wystaw ocenę P1-1
        NIE.

v Wchodząc do sklepu zwróć uwagę, czy pracownik zauważy Cię w ciągu 20
        sekund.

v Zauważ, jakie produkty są prezentowane w przedniej części sklepu (po
        lewej lub prawej stronie, lub na wprost Ciebie) – czy są takie same, jak na
        wystawie (P1.2)?

v Rozglądaj się w sklepie przez 2 minuty i sprawdź, czy w tym czasie
        podejdzie do Ciebie ktoś z obsługi.

v Zwróć uwagę, czy potrafisz łatwo określić, gdzie znajduje się odzież
        męska, a gdzie damska. Jeśli nie jest to oczywiste lub możliwe do określenia,
        wystaw ocenę P2-1NIE.

v Sprawdź, czy potrafisz znaleźć Przewodnik po krojach lub Przewodnik po
        stylach (przykłady znajdują się w notatkach internetowych).

v Rozglądając się po sklepie, wykonaj kilka czynności związanych z
        robieniem zakupów – na przykład dotykaj tkanin, sprawdzaj rozmiary, podnoś
        produkty, spaceruj po całym sklepie.

v Wyszukaj produkty określone w P1.8/1.9. Znajdziesz je na etykietach wg
        numeru PARTII.

v Rozejrzyj się i w razie potrzeby spróbuj wzrokiem zwrócić czyjąś uwagę –
        pokaż, że potrzebujesz pomocy.

v Jeśli przez 2 minuty nikt do Ciebie nie podejdzie, zwróć się do kogoś z
        obsługi i powiedz na przykład: ‘Szukam nowych dżinsów…’ albo ‘Szukam czegoś
        nowego…’

v Zapamiętaj, jakie produkty zaproponuje Ci pracownik sklepu.

v Jeśli nie wymieni produktów określonych w P1.8/1.9, powiedz na przykład:

KOBIETY ‘Słyszałam o 557 Eve Squirt Crease …..?’

v Zapytaj, czy są dostępne produkty podane w P1.8/1.9 w Twoim rozmiarze.
        Jeśli nie, zapamiętaj, jakie produkty zaproponowano Ci w zamian.

v Zwróć uwagę, czy pracownik obsługi wspomni o jakichkolwiek cechach
        produktu, np. kroju typu Boot Cut/ Top Block / specjalnym nadruku / specjalnym
        wykończeniu.

v Zapamiętaj, czy pracownik wspomni o zaletach produktu, np. łatwości
        prania / wytrzymałości / wygodzie.

v Zwróć uwagę, czy pracownik sklepu wspomniał o jakichkolwiek nowych
        produktach wymienionych w P1.10

v Sprawdź, jakie są dostępne akcesoria. W sklepie powinny znajdować się
        następujące produkty:

o Paski

o Buty

o Bielizna

Jeśli dowolny z powyższych 3 produktów NIE jest dostępny, wystaw ocenę P2-2 NIE

v Zwróć uwagę, czy produkty są starannie złożone, jak pokazano na
        zdjęciach w instrukcji.

v Musisz coś przymierzyć, a jeśli po wyjściu z przymierzalni będzie w
        pobliżu ktoś z obsługi, zrób uwagę na temat produktu, np. ‘mam w tym duży
        zadek’ albo ‘ten krój chyba do mnie nie pasuje’ i zapamiętaj, jaka będzie
        odpowiedź.

v Zwróć uwagę, czy obsługa zapyta, czy potrzebujesz jeszcze czegoś, np.
        produktu w innym rozmiarze lub innego rodzaju, np. koszulki.

v Zapamiętaj, ile towarów jest na półkach.

v Zwróć uwagę na ogólną czystość i porządek w sklepie: czy podłoga jest
        czysta oraz czy przejścia nie są zablokowane. Jeśli tak jest, wystaw ocenę P3-1
        TAK.

v Zwróć uwagę na oznaczenie produktów – podczas przeglądania dowolnego
        wybranego produktu zauważ, czy produkty posiadają etykiety i ceny. (P3.2)

v Sprawdź, czy w przymierzalniach jest czysto: czy dywanik, krzesło i
        lustro są czyste. Zwróć uwagę, czy działa oświetlenie i czy wieszaki na odzież
        nie są uszkodzone (P3.3)

v Zwróć uwagę, czy działa oświetlenie we wszystkich częściach sklepu
        (również na wystawach) (P3.4)

v Przykłady krojów/stylów/numerów PARTII i wykończeń: -

Krój/Styl = np. Anti-fit / Normalny / Luźny / Patty Anne / Eve / Marissa
        Numer PARTII – np. 501 / 558 / 557
        Wykończenie (kolor / spranie) = np. Dark Beach Bum / Slasher

Sekcja 4

v Przedstaw swoje wyczerpujące uwagi na temat tego, co wydarzyło się w
        czasie Twojej wizyty w sklepie, a co nie zostało uwzględnione w tej ankiecie.

v Oprzyj je na Twoich ogólnych wrażeniach z odwiedzin sklepu. Skoncentruj
        się na obsłudze oraz standardzie sklepu. Nie pisz niczego na temat cen.

Zapamiętaj

v 4 elementy przeprowadzania kontroli – obserwacja, przeglądanie, chęć
        kupienia, przymierzanie

v Musisz wspomnieć o produkcie określonym w P1.8/1.9 i dowiedzieć się, czy
        jest dostępny i czy jest w Twoim rozmiarze.

v Oprzyj wszystkie uwagi ogólne na obsłudze i standardzie sklepu.

v Nie pisz żadnych uwag na temat cen.

v Dopilnuj, aby Twoje uwagi były zgodne z Twoimi reakcjami.

Uwaga:

Wyniki zostaną odrzucone i nie otrzymasz wynagrodzenia, jeśli…

v Twój wiek, płeć lub wymiary są nieodpowiednie do wizyty.

v Twoja ankieta zawiera wiele niewypełnionych lub pominiętych rubryk.

Mamy nadzieję, że kontro
      • Gość: wegier Re: praca,szybko,łatwy IP: *.131.200.202.pool.invitel.hu 17.05.05, 17:26
        i jesli kogos jest interesowanie, albo znaje kogos, ja byłbym szczeszliwe, bo
        mam jeszcze 2 dni i mam problemy z miaste
        lublin
        gdansk
        poznan
        krakow
      • veritas1 Ty sie juz isc walic ze swoja reklama 17.05.05, 22:16
        Ty polski slabo a z glowa jeszcze slabiej. Takie reklama ty se wsadzic w ucho.
      • Gość: maciek Re: praca,szybko,łatwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:43
        ty studencik jeden z wegierkowa, mam robota dla cibie:
        musisz mić:

1/ własne auto
        2/ własny phon
        3/ roztwórz własną dziełalnośc gospodyrczą
        4/ birz faktury na sibie za paliwa, koszty wszelakie zawracam, zero strysu
        5/ następnie spipszaj skąd przyjechales

bye!

maciek
        • Gość: ETAM ULUBIONY WĄTEK IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.05, 22:14
          !!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka