bogdanskim 25.05.05, 11:43 Witam. Mam pytanie, czy ktoś wie jak się pracuje w radiu Eska jako marketingowiec? Czy firma jest rozwojowa i czy można liczyć na lepszą kasę po okresie próbnym. Pilnie potrzebuje informacji. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Radio Eska. IP: *.dint.wroc.pl 25.05.05, 13:05 a co? znowu ogłosili nabór? wysoką częstotliwość mają :) albo trudno ich zadowolić... albo rotacja nie z tej ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanskim Re: Radio Eska. 25.05.05, 14:07 Jestem już po rozmowach i mam czas do przyszłego poniedziałku lub wtorku. Kasę zaproponowali małą, mówili coś o premii po okresie próbnym, ale chcę wiedzieć jaka atmosfera w robocie, czy można się czegoś ciekawego nauczyć, zdobyć kontakty, itp.? Jak ktoś coś wie więcej o radiu eska to proszę o info na forum lub email. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rusfli Re: Radio Eska. 25.05.05, 16:11 pracowała tam moja koleżanka, z jej opinii atmosfera super bo są fajni ludzie, kaska mała ale jest troszke gratisów: a to jakiś bilet do kina, a to na kregielnie a to znowu płytka CD ... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanskim Re: Radio Eska. 26.05.05, 14:49 wrocław, a poza tym co znaczy mała kasa? mniej niż 1500 netto? Odpowiedz Link Zgłoś