Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w INVEST BANKU ???

IP: *.devs.futuro.pl 02.06.05, 22:49
    proszę o jakieś informacje na temat jak się tam pracuje, jaka jest rotacja,
    szefostwo.
    pozdrawiam ania
    Obserwuj wątek
      • Gość: ania Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.devs.futuro.pl 04.06.05, 23:13
        czy nikt tam nie pracuje?
        pozdrawiam
      • Gość: bankowiec Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 14:13
        O jakie stanowisko się ubiegasz i w jakim mieście
        • Gość: ania Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.devs.futuro.pl 12.06.05, 15:34
          wrocław-opiekun klienta
          pozdr.
          ania
          • Gość: bankowiec Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:12
            Znajoma pracowała w innym mieście jako analityk - zwolniła się sama, ponieważ
            miała dosyć pracy z niekompetentnymi ludźmi i bałaganem w procedurach i
            dokumentach. Zarabiała ok. 1800 na rękę.

Osobiście byłam na rozmowie na stanowisko doradcy korporacyjnego. Rekrutację
            prowadził dyrektor oddziału a jego asystentka obserwowała mnie i sporządzała
            notatki. Po rozmowie wiedziałam, że nie chcę pracować w tym banku.

Jeśli chodzi o segment detaliczny nic nie wiem - jednak Bank nie ma dobrej
            opinii, dość mało oddziałów, zatem trudniej będzie sprzedawać jego produkty.
            Jako opiekun klienta prawdopodobnie będziesz obsługiwać też kasę i otrzymasz
            plany sprzedażowe, a atmosfera będzie podobna do opisanej w postach o bankach.

Mimo wszystko życzę powodzenia.
      • Gość: monka Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 15:50
        aniu moze ty cos powiesz na temat tych staran jaie wymagania na stanowisko
        • Gość: ania Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.devs.futuro.pl 12.06.05, 15:55
          wejdź na stronę www.investbank.pl
          według mnie wymagania standardowe jak na kasjero-dysponenta
          pozdr.
          • Gość: boards_of_warsaw Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: 212.180.161.* 20.06.05, 06:27
            co by nie mówić mam wrażenie, że to jeden z tych pracodawców którym w
            przyszłości zepsujesz sobie CV.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka