Gość: ania IP: *.devs.futuro.pl 02.06.05, 22:49 proszę o jakieś informacje na temat jak się tam pracuje, jaka jest rotacja, szefostwo. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.devs.futuro.pl 04.06.05, 23:13 czy nikt tam nie pracuje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowiec Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 14:13 O jakie stanowisko się ubiegasz i w jakim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.devs.futuro.pl 12.06.05, 15:34 wrocław-opiekun klienta pozdr. ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowiec Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:12 Znajoma pracowała w innym mieście jako analityk - zwolniła się sama, ponieważ miała dosyć pracy z niekompetentnymi ludźmi i bałaganem w procedurach i dokumentach. Zarabiała ok. 1800 na rękę. Osobiście byłam na rozmowie na stanowisko doradcy korporacyjnego. Rekrutację prowadził dyrektor oddziału a jego asystentka obserwowała mnie i sporządzała notatki. Po rozmowie wiedziałam, że nie chcę pracować w tym banku. Jeśli chodzi o segment detaliczny nic nie wiem - jednak Bank nie ma dobrej opinii, dość mało oddziałów, zatem trudniej będzie sprzedawać jego produkty. Jako opiekun klienta prawdopodobnie będziesz obsługiwać też kasę i otrzymasz plany sprzedażowe, a atmosfera będzie podobna do opisanej w postach o bankach. Mimo wszystko życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 15:50 aniu moze ty cos powiesz na temat tych staran jaie wymagania na stanowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: *.devs.futuro.pl 12.06.05, 15:55 wejdź na stronę www.investbank.pl według mnie wymagania standardowe jak na kasjero-dysponenta pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards_of_warsaw Re: praca w INVEST BANKU ??? IP: 212.180.161.* 20.06.05, 06:27 co by nie mówić mam wrażenie, że to jeden z tych pracodawców którym w przyszłości zepsujesz sobie CV. Odpowiedz Link Zgłoś