Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Philips Piła :-O

IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 22:42
    hej! słyszałam bardzo dobre opinie o Philipsie jako pracodawcy. Możecie to
    potwierdzić/zaprzeczyć? Jak płacą? Jakiego zaangażowania wymagają? I jacy są
    tam ludzie? Chcę złożyć aplikację na stanowisko logistyka.
    Obserwuj wątek
      • olga811 Re: Philips Piła :-O 07.06.05, 12:52
        dopiero co szukali specjalisty ds. zakupów, ale dużo ofert się pojawia. Na
        stanowisko o którym mówię oferowali 5300 zł i wysokie "podobno" socjalne :)
        • iberia29 Re: Philips Piła :-O 07.06.05, 14:21
          5300 brutto czy netto?
      • Gość: Anna Re: Philips Piła :-O IP: *.range217-43.btcentralplus.com 07.06.05, 23:49
        A czy ktos wie jakie zarobki na stanowisku asystenta w dziale ksiegowosci?
        • Gość: olga811 Re: Philips Piła :-O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 09:14
          najpierw sprostuję, była to oferta na stanowisko product manager (pomyliło mi
          się z philipsem w pabianicach) i było to 5300 brutto
      • Gość: frik Re: Philips Piła :-O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:34
        Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk... co dzień masz nadgodziny, za które Ci nie
        płacą, pozostawanie w pracy jest jak najbardziej wskazane, jeśli się wyrabiasz i
        wychodzisz o czasie to masz gwarantowane krzywe spojrzenia przełożonych...
        Wyzysk maksymalny w stylu pracowników indyjskich w wykonaniu holendrów...
        Zresztą niedługo i tak zrobią nam tu drugie Indie...
      • Gość: M Re: Philips Piła :-O IP: 57.66.193.* 04.08.05, 14:58
        Logistyk zarabia niewiele ponad 2000 brutto plus 0-15% premii (z reguły bliżej
        15%) kwartalnej, plus 300 netto dopłaty do mieszkania (a wynajem mieszkania w
        Pile to droga rzecz, drugie tyle idzie do właściciela mieszkania). Po roku 50%
        podwyżki. Pracodawca bardzo dobry pod względem szkoleń, podejścia do ludzi itp.
        Firma z ludzką twarzą. Niestety kiepsko płaci- zdarzyło się tak, że odchodziło
        wielu b. dobrych ludzi z powodów finansowych a firma nie robiła nic żeby ich
        zatrzymać ("jeżeli zależy Ci tylko na $ to droga wolna" takie teksty można
        usłyszeć).
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka