ccutek 12.09.05, 12:00 Czy to możliwe ze informatyk z doświadczeniem (m.in. bazy danych, Novell) nie może znaleźć pracy? Szukam od trzech miesięcy, obleciałem wszystkie firmy headhunterskie, codziennie śledzę ogłoszenia, wysyłam aplikacje .... i nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: Doświadczony informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:44 hmm to bardzo dziwne moj maz jest doswiadczonym informatykiem, zajmuje sie miedzy innymi bazami danych i nie moze odpedzic sie od klientow, normalnie robi zapisy :), jakos ciezko mi uwierzyc w twoje doswiadczenie, na czym ono niby polega skoro nie masz klientow? Odpowiedz Link Zgłoś
mk-80 Re: Doświadczony informatyk 12.09.05, 20:26 Cusik jest nie tak panie kolego :-) coś nie gra ... Ja jak postanowiłem zmienic prace z jednej na drugą to przez 10 tygodni miałem kolo 30 rozmów :-D I fajnie było bo można było naprawde wybrzydzać :) Moze CV blado wypada ... Moze na rozmowach kiepsko idzie ... Podeslij cv na prv bez pierwszej sekcji (bez danych osobowych) rzuce okiem na doswiadczenie i umiejetnosci i inne sekcje... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś