Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarobki EXPANDER

IP: *.chello.pl 10.10.05, 14:54
    Czy ktoś może mi powiedzieć ile zarabia doradca Expander'a w Warszawie?Jaka
    jest podstawa, jakie premie...?
    Obserwuj wątek
      • dcio Re: Zarobki EXPANDER 10.10.05, 14:56
        Zarabiasz 4% od sumy udzielonej pożyczki - podatki i ZUS bo musi8sz
        zarejestrowac dzialalnosc gospodarczą.
        • Gość: Kandydta Re: Zarobki EXPANDER IP: *.chello.pl 10.10.05, 15:06
          W ofercie pracy na stanowisku Doradcy Finansowego nic nie ma na temat zakładania
          działalności gospodarczej, wręcz przeciwnie - jest mowa o umowie o pracę.
          • Gość: Kandydat Re: Zarobki EXPANDER IP: *.chello.pl 12.10.05, 11:30
            Czy ktoś wie?
            • Gość: ziut19 Re: Zarobki EXPANDER IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.05, 12:11
              Z tego co wiem, a uprzedzam, ze informacja nie sa z pierwszej reki, to zarobki
              w Expanderze sa najnizsze wsrod wszystkich firm doradczych. Umowa 1,200 plus
              prowizja 0,2%.
              • Gość: A Re: Zarobki EXPANDER IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.05, 21:27
                1. Nie ma żadnej dzialalnosci gospodarczej!
                2. Praca na umowe o prace
                3. Szerokie i wiele dajace szkolenia
                4. Super pakiet dodatkowy (opieka medyczna, ubezpieczenia)
                5. Naprawde fajna kadra zarzadzajaca i wspolpracownicy
                6. Wynagrodzenie: podstawa plus prowizja...uwierzcie mi, że wyrabiajac lekko
                zalozony plan zarobisz...znacznie wiecej niz srednia krajowa! Podstawa nigdy nie
                przekracza 1400 PLN ale w sumie jest fajnie :)
                Wiem cos na ten temat...... :) Pozdrawiam i goraca polecam EXPANDERA
                • Gość: Anulka Re: Zarobki EXPANDER IP: *.gdynia.mm.pl 01.11.05, 22:16
                  Przebrzydly PR-owiec :-)
                  • yvona73pol Re: Zarobki EXPANDER 02.11.05, 03:37
                    moja qmpela pracuje tam i faktycznie, szkolenia, i po jakims czasie calkiem
                    niezle zarabia, nie mowila ile, ale zawsze stac ja na sporo rzeczy z "wyzszej
                    polki"
                    no, minusem jest to, ze duuuzo siedzi w pracy, ale akurat to sie moze
                    przytrafic i komus, kto haruje za minimum krajowe
                    • Gość: figo Re: Zarobki EXPANDER IP: *.chello.pl 02.11.05, 14:50
                      Możesz podać namiary na kumpelę, jakiś adres mail? można ją wypytać bezpośrednio
                      o tą pracę?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka