Gość: Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:30 Jestem w fazie rekrutacji do ERA na stanowisko Konsultanta ds. Klienta Biznesowego. Czy ktoś z Was ma doświadczenia pracy w tej firmie.Prosze o uwagi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M.A. Re: Praca w PTC ERA. IP: 213.222.195.* 19.10.05, 07:42 No właśnie, jest ktos to juz pracuje na takim stanowisku? A do Ciebie Robert- jak wyglada rekrutacja? Dziekuje z gory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flama@wp.pl Re: Praca w PTC ERA. IP: *.elk.mm.pl 07.11.05, 21:00 jak poszla rekrutajca? prosze o info! flama@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Praca w PTC ERA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:29 Kiedys bralem udzial w rekrutacji do PTC na podobne stanowisko. Wygladalo to nastepujaca: jednego dnia tes z obslugii komputera (word, excel) trzeba przyznac ze bajecznie prosty, ale byly osoby ktore mialy problemy. Jesli ktos ten etap przejdzie ( ja bylem jedna z osoba ktorym sie udalo ) zapraszany jest na inny dzien na drugi etap rekrutacji czyli rozmowe kwalifikacyjna. Rozmowa podobna jak i w innych firmach: - kaza powiedziec cos o sobie - pytaja dlaczego akurat chcesz pracowac w PTC - itp. No a do tego wszystkiego dochodzi jeszcze symulacja rozmowy z abonentem: Masz kilka minut na zaznajomienie sie z kilkoma informacjami, ktore sa w plikach excela. Nastepnie dostajesz do reki telefon i dzwoni jakas pracownica PTC, ktora niby ma byc tym klientem PTC, a Twoim zadaniem jest jak najbardziej konkretnie, profesjonalnie i poprawnie udzielic jej odpowiedzi. Ja niestety szczescia nie mialem, etapu rozmowy kwalifikacyjnej nie przebrnalem. Jedno trzeba przyznac, to to ze PTC jest porzadna firma i bez wzgledu na wynik rekrutacji informuja kandydatow o decyzji. Ja otrzymalem list Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plusek Re: Praca w PTC ERA. IP: *.chello.pl 08.11.05, 06:40 Dwa zera i niech się schowa ERA ! Odpowiedz Link Zgłoś
ona1015 Re: Praca w PTC ERA. 05.01.06, 16:35 Może ktoś pracuje na jerozolimskich w PTC na słuchawce i może mi powiedzieć jak się pracuje i ile można wyciągnąć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Praca w PTC ERA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:30 Na początek daja chyba cos ok 1550 - 1650 brutto + tel sluzbowy z limitem minut + inne benefity (np. prywatna przychodnia medyczna i jeszcze jakies byly,ale juz nie pamietam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Praca w PTC ERA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:35 Trochę więcej. Bo 2300 brutto podstawy, laptop, komórka z limitem nie do wykorzystania, samochód służbowy nowy , z limitem nie do wykorzystania na paliwo, prywatna opieka medyczna , równiezr dla rodziny)partnera), bony na świeta, imprezy itegracyjne finansowane przez firmę, plus prowizja za sprzedaż plan miesięczny miedzy 50 a 60 sprzedanych kart sim.Przy realizacji planu prowizja jest batrdzo wysoka. Nie porównywalna z pensją.Nienormowany czas pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ona1015 Re: Praca w PTC ERA. 09.01.06, 10:51 Po co mi samachód jak mam pracować na słychawce? Ludziska czytajcie o co się człowiek zapytał.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
ona1015 Re: Praca w PTC ERA. 09.01.06, 10:48 Coś mi się wydaje, że tam nie pracujesz..ani nie przcowałeś, więć chyba nie powinieneś pisać jeśli tylko coś ci sięo uszy obiło.. i nie wiesz nic napewno. I love my live.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert Re: Praca w PTC ERA. IP: 80.51.232.* 09.01.06, 12:21 troche sciema z ta podstawa, 2300 to moze jest ale po latach pracy, moja siostra ora tam za 1600 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
ona1015 Re: Praca w PTC ERA na HOTLINE 17.01.06, 12:48 No właśnie, 1600-brutto, tel. i pierdółki.. tyle mi zaproponowali w Erze na hotline(zmiana od 7-ej do 1-ej w nocy), czekam teraz na odpowiedz. Moje pytanie brzmi: Czy ktoś wie po jakim czasie jast awans z hotline wyżej i czy łatwo o niego? Czy to szkolenie rozpoczynające pracę na hotline jest płatne i ile trwa...? I czy wogóle warto tam pracować.. dajcie znać... DZIĘKI Z GÓRY Odpowiedz Link Zgłoś
sky81 Re: Praca w ptc era na hotline 17.05.06, 17:29 szkolenie trwa 8 tygodni, jest płatne. Awans na konsultanta po roku. Pracowac chyba warto ;) Tyle wiem po dzisiejszej rozmowie kwalifikacyjnej. Czekam na telefon od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a w orange.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:02 na poczatek 1150 brutto pozniej 1500 brutto ogolnie lipa po tym jak marka orange zastapila idee oszczedzaja na wszystkim, na konsultantach w szczegulnosci:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodek&bralczyk Re: a w orange.. IP: *.icpnet.pl 17.05.06, 19:38 > > oszczedzaja na wszystkim, na konsultantach w szczegulnosci:( >>> na slownikach ort. tez:P Odpowiedz Link Zgłoś