Gość: Bonaventura IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 26.10.05, 10:46 Hej :-)czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jakie są obowiązki managera operacyjnego? Jakie powinien mieć kompetencje i umiejętności? z góry thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bonaventura Re: manager operacyjny? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 26.10.05, 17:08 up :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhh Re: manager operacyjny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 17:32 Mój mąż jest kimś takim,jest odpowiedzalny za operacyjne działanie jednostki,tzn.wszystko ma działać,sprzedawca ma się nie martwić że jest zepsuty telefon,administracja nie grzeje,brakuje art.biurowych,kontaktuje się z różnymi urzędami jeżeli trzeba coś przebudować,pilnuje sprzątaczek :))) informatuyków,robi grafiki pracy,grafiki urlopów,pilnuje rozliczanie nadgodzin i takie tam duperele.nie wiem czy o to chodzi mąż uwielbia swoją pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonaventura Re: manager operacyjny? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 26.10.05, 18:07 ehh dzięki bardzo! Nie wiedziałam z czym ten operracyjny się je:-) dzieki wielkie:-) Odpowiedz Link Zgłoś