Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:03 czy ktoś z was cokolwiek wie na temat pracy, atmosfery itp rzeczy na temat tego wydawnictwa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: Wydawnictwo Eurosystem IP: *.3.pl 24.11.05, 12:31 Absolutnie nie polecam, wręcz odradzam! Chyba że chcesz czekać na kasę 3 miesiące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wydawnictwo Eurosystem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 23:29 Mogę jakieś bliższe informacje na ten temat prosić? Mam tam pracowac jakos osoba do sprzedazy powierzchni reklamowej bardzo prosze o kazde info Odpowiedz Link Zgłoś
82misia Re: Wydawnictwo Eurosystem 25.11.05, 10:54 Ja tez odradzam, beznadziejna atmosfera, a obiecanki na rozmowie kwalifikacyjnej to tylko obiecanki i daleka do tego droga aby były prawdą. Nikt nie ma swojego biurka, komputera. Poprostu klapa. Jak chcesz wysłać ofertę klientowi to musisz isc do jednego z 3 komputerów które są dostępne dla wszystkich, ale kiedy sie do nich dopchasz to twoje... a jak za dlugo stoisz i czekasz to pani dyrektor ma pretensje ze nie pracujesz i nie dzwonisz!!! porazka a umowa? na 1 mies umowa o dzieło ale o zgrozo podpisauje sie ją po 30 dnich pracy wiec miesiac robisz dla nich i w ich interesie za darmo, wiec nawet nie wiadomo czy te 600zł do reki dostaniesz, bo na wiecej liczyc nie mozna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś