Gość: Tomek IP: 62.233.185.* 14.10.02, 11:13 Informuję, że albo adres WUP w Katowicach jest nieaktualny, albo jest jakaś inna przyczyna, lecz niestety nie chce sie otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwek Re: Śląskie IP: *.gisz.pl 29.10.02, 11:45 Dlaczego nie ma informacji o Katowickim urzędzie pracy z ulicy Warszawskiej oraz gdzie są oferty pracy zamiszczane przez pracodawców w urzędach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diesel Re: gdzie są oferty IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 15:59 Oferty są, ale nie dla ludzi z ulicy. Mam koleżankę w Urzędzie Pracy w Dąbrowie Górniczej. Oferty przychodzą, ale 80 - 90% trafia do kieszeni ludzi ustosunkowanych, czyt. znajomych Pani dyrektor, Pani heni z księgowości itp. W WUP jest podobnie. dam sobie rękę uciąć ( i tak jest mi nie potzrebna bo nie pracuję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Śląskie IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.02, 22:24 Tak jak moj poprzednik stwierdzil, tutaj nic nie funkcjonuje.Tylko sie wstydzic trzeba za takie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSTS praca dla studentow IP: *.devs.futuro.pl 03.11.02, 16:56 To tak jak z ta oferta pracy wakacyjnej w NiEmczech dla studentow-wszedzie pelno szumu ,w innych miastach zdobyli formularze a pani w katowiCkim wupie twierdzi ze czegso takiego nie ma ,ze to pomylka mediow....zlodzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Śląskie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 11:58 A czt tu jest cokolwiek aktualne? Od tygodnia staram sie przejrzć ofert pracy Katowic i Częstochowy..i zastanawiam sie , czy adresy stron są aktualne..Być może brak ofert pracy..albo pracowników obsługujących adresy. Jak tak, to ja chętnie podejmę pracę przy aktualizacji stron UP. Odpowiedz Link Zgłoś