Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przedstawiciel ING NN

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:20
    Witam
    Czy ktoś z was pracuje bądź pracował jako przedstawiciel ubezpieczeniowo-
    finansowy w ING NN? Jak się tam pracuje, czy pomagają nowym pracownikom na
    starcie czy tez nie? Bede wdzieczny za odpowiedzi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcin Re: Przedstawiciel ING NN IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 28.12.05, 14:56
        Cześć
        Też jestem zainteresowany tą ofertą pracy w ING. Wiem że trzeba założyć własną
        działalność gospodarczą, ale teraz wszędzie jest ona wymagana w tego typu pracy.
        Byłem też na rozmowie rekrutacyjnej, osoba ta przeprowadzała rozmowę ze mną
        prawie dwie godziny. Początkowo myślałem że będzie to zwykłe pranie mózgu, ale
        osoba ta raczej mówiła o konkretach o 4-tygodniowym szkoleniu w miejscu
        zatrudnieniu i 1-tygodniowym szkoleniu wyjazdowym pokrywanym przez firmę. Jeśli
        mogę wyraźić własne zdanie, może być to ciekawa praca, ale nie można się też
        nastawiać na łatwiznę i kokosy finansowe w pierwszych miesiącach.
        • krzysztofsf Re: Przedstawiciel ING NN 28.12.05, 15:00
          Gość portalu: Marcin napisał(a):
          Początkowo myślałem że będzie to zwykłe pranie mózgu, ale
          > osoba ta raczej mówiła o konkretach o 4-tygodniowym szkoleniu w miejscu
          > zatrudnieniu i 1-tygodniowym szkoleniu wyjazdowym pokrywanym przez firmę.

A byla mowa o kwotach za szkolenie zwracanych przez akwizytora w przypadku zrezygnowania ze wspolpracy z NN ? Przez jaki okres, w jakich przypadkach i w jakiej wysokosci to obowiazuje?
        • Gość: Powiem tyle.. Re: Przedstawiciel ING NN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:07
          Powiem tyle - nie masz co marzyć o 4 tyg. szkolenia, im wszystkim sie spieszy..
          ja mialam zaledwie 4 dni szkolenia, na ktorym nie wiele sie dowiedziałam. Nie
          mowie,ze tak jest wszedzie,ale im zalezy na czasie, bo czas to pieniadz!!
      • Gość: agent Re: Przedstawiciel ING NN IP: *.ols.vectranet.pl 28.12.05, 15:37
        Nie powiem konkretnie o 1 firmie,bo sprzedaje polisy wielu.(głównie komunikacja
        i majątek)Są agenci którzy nie zarobią nic,są którzy sobie dorobią (bądź
        dorabiają) a znam takich którzy mają z tego sporo kasy i nieźle zyją.Ale
        proponuje podpisanie umów z kilkoma firmami łatwiej wtedy "dotrzeć" do potrzeb
        klienta.Pzdr.
        klienta.Pzdr.
        klienta.Pzdr.
      • Gość: szu Unikaj oszustów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:33
        Z każdym ale nigdy nie podpisujcie umowy z jakąś tam firma Tronics z Wawy. Moj
        znajomy wtopił czas, pieniądze, a dostał figę z makiem. Pisują na forum i
        rekrutują ludzi na odległość. UNIKAĆ i patrzeć w papiery - jesli szefuniu je w
        ogóle raczy pokazać.
        • rekruting praca w ING 28.12.05, 19:20
          Pracuje w firmie która zajmuje się doradztwem finansowym i współpracujemy z
          kilkoma firmami ubezpieczeniowymi ale nie spotkałam sie jeszcze z płaceniem za
          szkolenia. w naszej firmie szkolenia są bezpłatne!!!rozumiem że w ING każą
          płacić za możliwość pracy u nich?!
      • Gość: kaskaderka Re: Przedstawiciel ING NN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:40
        rekruting !!!!
        A co sadzisz o Amplico life?
      • Gość: Luki Re: Przedstawiciel ING NN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:45
        Jeszcze ktos??
        • Gość: Bożena Re: Przedstawiciel ING NN IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 07.01.06, 16:33
          Nikt nie pracuje w ING NN ??????? Napiszcie jescze coś na temat tej pracy.
          • Gość: Luki Re: Przedstawiciel ING NN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:04
            Chyba przedstawiciele ING NN są tak zapracowani, że nawet nie mają czasu wejść
            na forum :)
      • Gość: pit Re: Przedstawiciel ING NN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka