Gość: Maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:50 Witam. Zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną (podatek akcyzowy). Czy służby celne mają specjalną procedurę rekrutacyjną. Jak to się odbywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Praca w Urzędzie Celnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 08:15 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celownik Re: Praca w Urzędzie Celnym IP: *.uksgda.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 18.01.06, 10:31 z tego co wiem to powinna być to zwyczajowa rozmowa kwalifikacyjna (zależy to od konkretnego urzędu). Możesz się spodziewać pytań w stylu: co Pan zrobi gdy będzie trzeba przeszukać dokładnie mężczyznę?, czy pociągają pana akcje specjalne (typu zasadzki, obserwacja, śledzenie - to też się może zdarzyć), czy jest pan gotowy na zmianę miejsca zamieszkania związaną z przeniesieniem służbowym? nie pownni na niej wymagać od Ciebie wszechstronnej znajomości naliczania wymiaru akcyzy.(Choć, jak zaznaczyłem na początku, forma rozmowy zależy od szefa) Tego nauczą Cię w czasie służby przygotowawczej, którą będziesz odbywał jak Cię przyjmą (czego życzę) Odpowiedz Link Zgłoś