Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w OBI

26.02.06, 12:20
    Zostałam zaproszona na rozmowę do Obi w charakterze sprzedawcy.Jakich pytań
    mogę sie spodziewać i ile taki sprzedawca zarabia w Obi?Gdyby ktoś mógł mi
    pomóc to z góry dziękuje..

pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: ;''; Re: Praca w OBI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:37
        a gdzie? bo ja do Rybnika,też jestem ciekawa:)
        • nadia14 Re: Praca w OBI 26.02.06, 22:19
          No ja tez do Rybnika,ale chyba moje pytanie pozostanie bez odpowiedzi...
      • Gość: azz Odradzam OBI IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.06, 00:01
        Mój ojciec pracował tam przez 2 lata, potem przeniósł się do Leroy Merlin i jak
        twierdzi warunki są nieporównywalnie lepsze (płacowe także) a największe różnice
        widać w atmosferze pracy.Jego znajomi którzy zostali w OBI mają ponoć dosyć a
        inni wylecieli wcześniej bo szef sobie ich 'upatrzył'.
        • Gość: f Re: Odradzam OBI IP: 193.0.246.* 28.02.06, 09:01
          no ale ile zarabial
          • Gość: azz Re: Odradzam OBI IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.06, 13:51
            W Obi jakieś 1000 na rękę w LM około 1500.
      • Gość: aga Re: Praca w OBI IP: *.crowley.pl 28.02.06, 13:59
        Najpierw poobserwuj sobie panią albo pana rekrutującego. Czy warto się wysilać
        intelektualnie odpowiadając na ich pytania, czy sobie choć częściowo odpuścić.
        Podejrzewam, że masz pewnie wyższe wykształcenie albo w trakcie studiów. Więc
        już jesteś do przodu. Moja znajoma, która tam pracuje, jest po jakimś dziwnym
        liceum, no, w każdym razie nie potrafi napisać zdania bez błędu, mówi też,
        jakby w jakimś folklorystycznym zespole występowała, a pracę znalazła bez
        problemu. Więc masz spore szanse! Nie wpędź ich tylko w kompleksy!!!
      • nadia14 Re: Praca w OBI 28.02.06, 21:04
        Ale czy taki sprzedawca działu np."mieszkać" musi się znac na tym całym
        asortymencie,nawet nie wiem co na dziale mieszkać się znajduje,farby
        jakieś..Czy bedą mnie o to wypytywać na rozmowie?Bo ja nie mam o tym zielonego
        pojęcia.
        • Gość: Kris Re: Praca w OBI IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.03.06, 08:48
          No chyba wypadało by sie pofatyg. do tego sklepu i zapoznac sie chociaż z
          asortymentem, nie sądzisz???
          • nadia14 Re: Praca w OBI 01.03.06, 14:45
            No wiesz z chęcia bym sie pofatygowała tylko że sklep jest dopiero w budowie,co
            najwyżej stropy mogę sobie pooglądać,a najbliższy jest spory kawałek ode mnie.
            • Gość: Agnieszka Re: Praca w OBI IP: *.crowley.pl 01.03.06, 15:43
              Oni Cię sami przeszkolą. Mają taki własny wewnętrzny system szkoleń, jak
              Castorama itp.
        • Gość: obibok Re: Praca w OBI IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 01.03.06, 23:36
          Wiekszosc sprzedawcow w marketach ( tych przemysłowych takze ) ma nikłe pojecie
          o asortymencie ktorym handluje. Na 40 kandydatow 1 jest w stanie odpowiedziec co
          rozni farbe od lakieru ( to z własnych doswiadczen przy rekrutacjach ), na 15
          kandydatow na dzial "elektryczne" 5 wiedzialo co to " wylacznik roznicowopradowy
          " . Spokojnie, gdyby szukano tych "co sie znaja" i tylko takich zatrudniano
          markety nie mogly by funkcjonowac.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka