Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w firmie Pentel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:45
    Witam wszystkich,

Słyszeliście może cos o tej firmie ( centrala w Bydgoszczy) aplikuję na
    stanowisko Specjalisty sd. sprzedaży. Będę wdzięczna za jakieś informacje !
    dzięki
    Kaśka
    Obserwuj wątek
      • Gość: giena Re: Praca w firmie Pentel IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:30
        właśnie byłam tam na rozmowie Pani prezes i jakiś Pan zrobili dziwną mine jak
        powiedziałam że chcę conajmniej 1600 na rękę (to chyba nie dużo)a Ty byłaś już
        czy jeszce nie?? rozmowa trwała z 15 minut
        • Gość: Kaśka Re: Praca w firmie Pentel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:36
          Witam,

Byłam już na rozmowie, mnie najbardziej zdziwiły godziny pracy ...od 8 do
          16:30 ! Trochę dziwnie 8,5 godziny to chyba nie bardzo zgodnie z kodeksem pracy.
          Rozmawiałm z dziweczyną, która tam pracowała 2 lata temu, zarabiała 900
          złotych....I mimo, że mówią o stabilnosći zatrudnienia...to podobno jest spora
          rotacja.
          pozdrawima
          Kaśka
          • Gość: karacz86 Re: Praca w firmie Pentel IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.06, 20:05
            >Trochę dziwnie 8,5 godziny to chyba nie bardzo zgodnie z kodeksem pracy.

I tak bliżej kodeksu niż w wielu firmach
            • Gość: byłam Re: Praca w firmie Pentel IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 03.03.06, 21:41
              mi jeszce powiedzieli że w soboty czasami tez sie pracuje jak trzeba...a ile
              trwała wasza rozmowa i po angielsku rozmawialiscie???
              • Gość: Ola Re: Praca w firmie Pentel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:41
                8,5 bo te pół godziny to przerwa sniadaniowa, której w rzeczywistości pewnie i
                tak nie będzie, ale za nią kasa się nie należy
          • tereza11 Re: Praca w firmie Pentel 03.03.06, 22:46
            Te 0,5 godziny może być przeznaczone na lunch.
            Ja już pracowałam w takiej firmie, gdzie na lunch była cała godzina,
            czy ktoś chciał, czy nie to musiał być w pracy 9 godzin.
      • Gość: Kaśka Re: Praca w firmie Pentel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:32
        Witam,

Rozmowa była prowadzona w języku polskim, ale jesli przejdę do następnego
        etapu...to wtedy będzie też Japończyk, z którym trzeba będzie pogadać po
        angielsku.

pozdrawiam
        Kaśka
        • Gość: giena Re: Praca w firmie Pentel IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:12
          a skąd wiesz o tym japończyku?mówili ci?daj znać jak zadzownią do ciebie, a tak
          poza tym ciekawa jestem jak z japończykami sie po angielsku rozmawia bo jak tak
          jak z włochami to ja dziękuję...pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka