Gość: Kaśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:45 Witam wszystkich, Słyszeliście może cos o tej firmie ( centrala w Bydgoszczy) aplikuję na stanowisko Specjalisty sd. sprzedaży. Będę wdzięczna za jakieś informacje ! dzięki Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giena Re: Praca w firmie Pentel IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:30 właśnie byłam tam na rozmowie Pani prezes i jakiś Pan zrobili dziwną mine jak powiedziałam że chcę conajmniej 1600 na rękę (to chyba nie dużo)a Ty byłaś już czy jeszce nie?? rozmowa trwała z 15 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Praca w firmie Pentel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:36 Witam, Byłam już na rozmowie, mnie najbardziej zdziwiły godziny pracy ...od 8 do 16:30 ! Trochę dziwnie 8,5 godziny to chyba nie bardzo zgodnie z kodeksem pracy. Rozmawiałm z dziweczyną, która tam pracowała 2 lata temu, zarabiała 900 złotych....I mimo, że mówią o stabilnosći zatrudnienia...to podobno jest spora rotacja. pozdrawima Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karacz86 Re: Praca w firmie Pentel IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.06, 20:05 >Trochę dziwnie 8,5 godziny to chyba nie bardzo zgodnie z kodeksem pracy. I tak bliżej kodeksu niż w wielu firmach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłam Re: Praca w firmie Pentel IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 03.03.06, 21:41 mi jeszce powiedzieli że w soboty czasami tez sie pracuje jak trzeba...a ile trwała wasza rozmowa i po angielsku rozmawialiscie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Praca w firmie Pentel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:41 8,5 bo te pół godziny to przerwa sniadaniowa, której w rzeczywistości pewnie i tak nie będzie, ale za nią kasa się nie należy Odpowiedz Link Zgłoś
tereza11 Re: Praca w firmie Pentel 03.03.06, 22:46 Te 0,5 godziny może być przeznaczone na lunch. Ja już pracowałam w takiej firmie, gdzie na lunch była cała godzina, czy ktoś chciał, czy nie to musiał być w pracy 9 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Praca w firmie Pentel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:32 Witam, Rozmowa była prowadzona w języku polskim, ale jesli przejdę do następnego etapu...to wtedy będzie też Japończyk, z którym trzeba będzie pogadać po angielsku. pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giena Re: Praca w firmie Pentel IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:12 a skąd wiesz o tym japończyku?mówili ci?daj znać jak zadzownią do ciebie, a tak poza tym ciekawa jestem jak z japończykami sie po angielsku rozmawia bo jak tak jak z włochami to ja dziękuję...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś