Gość: bridie IP: *.koba.pl / *.koba.pl 08.03.06, 15:48 po 3 miesiącach bycia bez pracy :( trochę się obawiam, jak to będzie...firma wydaje się być stabilna, a współpracownicy w porządku; a pomimo tego mam jakieś takie drżenie w sercu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: w piątek idę do nowej pracy... 08.03.06, 16:18 powodzenia w nowej pracy i gratulacje ze tak szybko znalazlas prace a kazde nowe miejsce jest troche stresujace:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridie Re: w piątek idę do nowej pracy... IP: *.koba.pl / *.koba.pl 08.03.06, 16:27 dzięki bardzo za słowa otuchy :)) a po 3 miesiącach - to szybko??? kurcze, mnie się wydawało, że to cała wieczność i że tylko ja pracy nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: w piątek idę do nowej pracy... IP: *.c9.msk.pl 08.03.06, 16:30 natchnąłeś mnie jeszcze większą nadzieją, bo z reguły ją posiadam, choć czasem ciut mniejszą jakby... u mnie się zaczął trzeci miesiąc poszukiwań, a czuję jakby to trwało całą wieczność. Powodzenia i żeby stresk szybko minął, bo na pewno niepotrzebny jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś