Gość: p Re: Co wiecie o E&Y. Czy warto do nich aplikowac? IP: 64.156.86.* 03.12.02, 20:18 Boze znowu audyt???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: Co wiecie o E&Y. Czy warto do nich aplikowac? IP: 64.156.86.* 04.12.02, 20:42 Boze niech, ktos cos na ten temat napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Co wiecie o E&Y. Czy warto do nich aplikowac? IP: *.35.11.vie.surfer.at 04.12.02, 20:54 boże, co to znaczy "aplikowacć" czy to może to samo co po polsku "starać sie o pracę". ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Co wiecie o E&Y. Czy warto do nich aplikowac? IP: *.acn.waw.pl 04.12.02, 22:08 zapewne to znaczy , ale czy warto to uważam, że nie warto ponieważ według mnie firmy tego typu to banda kretynów, złodziejaszków, oszustów i naciągaczy. W najlepszym razie udziela odpowiedzi, ze dziekuja za odbycie spotkania (którego nie było) i pomylą płeć. Czy ja się czepiam??? Skądże znowu. To przeciez typowy polski profesjonalizm firm rekrutacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady a masz inna prace? 05.12.02, 00:15 ja tak i jestes zadowolony olej (jak kazde konsultingowa). jesli nie masz to co tracisz? BTW chcesz co CGEY (zdaje sie techniczna)? czy audytorow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Co wiecie o E&Y. Czy warto do nich aplikowac? IP: *.jetstream.xtra.co.nz 05.12.02, 05:10 Jasne,ze warto. Wydaje mi sie,ze jakies 300-400 osob na jedno miejsce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: Co wiecie o E&Y. Czy warto do nich aplikowac? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 08:33 Warto. Do audytu i doradztwa finansowego najchetniej przyjmuja absolwentow SGH (maja taka cicha zasade). Naprawde trudno sie tam dostac, ale probuj. Poza tym jak juz sie dostanieszz to bedzie zapierdzielal od rana do wieczora, zebys zarobil na te wszystkie kursy ktore beda ci sponsorawac i calkiem niezla pensyjke. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardegen Re: Co wiecie o E&Y. Czy warto do nich aplikowac? IP: *.um.poznan.pl 05.12.02, 10:10 Ja tam byłem i raczej mnie narzekam. Pracy dużo ale płacą bardzo przyzwoicie. Jak w każdej firmie są tam kompletne dupki jak i ludzie sensowni i kompetentni. Gdzie indziej jest inaczej? Pracowałem jako prawnik więc o audycie tyle wiem, że śpią na walizkach. Zresztą co miasto to też inaczej, np. w Poznaniu strasznie cieńka jest księgowość, podatkowcy dobrzy.Dla porównania, pracowałemteż w prywatnej polskiej kancelarii (mała) i tam było wznacznie więcej roboty ale i wyższy też poziom merytoryczny. Niemniej E&Y jako pracodawca jest w porządku a głównym powodem by tam pójść jest kasa. Ja sobie odpuściłem po 2 latach bo nie sztuką jest "robić i mieć" ale "nic nie robić i mieć" - na razie to ostatnie średnio mi się sprawda w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś