ares1970 21.03.06, 15:49 Cześć. Wy jeszcze tutaj? Zajrzałem tu, aby Was odwiedzić :)Ja sobie nadal pracuję i jestem póki co zadowolony.Chyba trafiłem do niedużej, lecz normalnej firemki. "Przyjdę" tu jeszcze kiedyś. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacobs Re: jacobs i doris IP: *.brda.net 21.03.06, 15:59 Witaj ares1970. Dobrze, że jesteś zadowolony. Tylo bądź czujny, bo wiesz jak jest :). Na wszelki wypadek przypomnę: Prymitywni polscy pracodawcy! Uwierzcie, że także wasze mądre myślenie ma przyszłość. Nie rezygnujcie z niego! To nieprawda, że musicie być gorsi od waszych odpowiedników z 23 krajów UE. Odpowiedz Link Zgłoś
doris-13 Re: jacobs i doris 21.03.06, 16:17 a to Ci dopiero się doczekałam posta z moim nickiem w temacie :-) hihiiii Miło mi się zrobiło i taka wyróżniona się poczułam... ehhh długo by gadać, juz prawie miałam tu nie zaglądać.... no ale nadal jednak bezrobotna jestem i tak się wałęsam od stronki do stronki. Ares dziękuję Ci, że się odezwałeś i życzę Ci, abyś jak najdłużej nie musiał tu zaglądać, no chyba, żebyś miał ochotę się powymądrzać i poczepiać jak jacobs :-) Wszystkiego dobrego! Co tam porabiasz w pracy? Napisz na mojego e-mail'a w razie ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: jacobs i doris 21.03.06, 16:22 :DDDD jacobs, a ty znow weszysz wroga narodu... wdech, wydech... ares1970 gratuluje! mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony. dobrze widziec jak ludziom sie udaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobs Re: jacobs i doris IP: *.brda.net 21.03.06, 16:34 bugsior, ja wiem, że jest wielu takich jak ty, którzy siedzą za granicą i wymądrzają się, co należy zrobić w Polsce. Zajmij się USA, swoją nową ojczyzną. Tak wybrałeś, jest ci tam dobrze, więc po co się wtrącasz w nasze sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: jacobs i doris 21.03.06, 16:36 jacobs, ale ci nerwy puszczaja juz. ja gratuluje aresowi a ty z czyms takim. a skad jacobs wiesz co ja tutaj robie, gdzie planuje mieszkac i co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobs Re: jacobs i doris IP: *.brda.net 21.03.06, 16:54 Żadne nerwy. Gdyby pisanie tutaj mnie denerwowało, to na pewno bym tego nie robił. To powyżej napisałem a conto. Odpowiedz Link Zgłoś