Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jacobs i doris

21.03.06, 15:49
    Cześć. Wy jeszcze tutaj? Zajrzałem tu, aby Was odwiedzić :)Ja sobie nadal pracuję i jestem póki co zadowolony.Chyba trafiłem do niedużej, lecz normalnej firemki.
    "Przyjdę" tu jeszcze kiedyś. Powodzenia
    Obserwuj wątek
      • Gość: jacobs Re: jacobs i doris IP: *.brda.net 21.03.06, 15:59
        Witaj ares1970. Dobrze, że jesteś zadowolony. Tylo bądź czujny, bo wiesz jak
        jest :). Na wszelki wypadek przypomnę:
        Prymitywni polscy pracodawcy! Uwierzcie, że także wasze mądre myślenie ma
        przyszłość. Nie rezygnujcie z niego! To nieprawda, że musicie być gorsi od
        waszych odpowiedników z 23 krajów UE.
        • doris-13 Re: jacobs i doris 21.03.06, 16:17
          a to Ci dopiero się doczekałam posta z moim nickiem w temacie :-) hihiiii Miło
          mi się zrobiło i taka wyróżniona się poczułam...

ehhh długo by gadać, juz prawie miałam tu nie zaglądać.... no ale nadal jednak
          bezrobotna jestem i tak się wałęsam od stronki do stronki. Ares dziękuję Ci, że
          się odezwałeś i życzę Ci, abyś jak najdłużej nie musiał tu zaglądać, no chyba,
          żebyś miał ochotę się powymądrzać i poczepiać jak jacobs :-)

Wszystkiego dobrego!

Co tam porabiasz w pracy? Napisz na mojego e-mail'a w razie ochoty.
        • bugsior Re: jacobs i doris 21.03.06, 16:22
          :DDDD jacobs, a ty znow weszysz wroga narodu... wdech, wydech...

ares1970 gratuluje! mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony. dobrze widziec jak ludziom sie udaje!
          • Gość: jacobs Re: jacobs i doris IP: *.brda.net 21.03.06, 16:34
            bugsior, ja wiem, że jest wielu takich jak ty, którzy siedzą za granicą i
            wymądrzają się, co należy zrobić w Polsce. Zajmij się USA, swoją nową ojczyzną.
            Tak wybrałeś, jest ci tam dobrze, więc po co się wtrącasz w nasze sprawy?
            • bugsior Re: jacobs i doris 21.03.06, 16:36
              jacobs, ale ci nerwy puszczaja juz. ja gratuluje aresowi a ty z czyms takim.

a skad jacobs wiesz co ja tutaj robie, gdzie planuje mieszkac i co robic?
              • Gość: jacobs Re: jacobs i doris IP: *.brda.net 21.03.06, 16:54
                Żadne nerwy. Gdyby pisanie tutaj mnie denerwowało, to na pewno bym tego nie
                robił. To powyżej napisałem a conto.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka