Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Shell Krakow

IP: *.range86-139.btcentralplus.com 25.04.06, 23:21
    Czy ktos sie staral na stanowiska ksiegowe do nowego centrum Sheli'a w
    Krakowie? Prosze o info. Z gory dziekuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: ooo Re: Shell Krakow IP: *.range81-159.btcentralplus.com 26.04.06, 11:10
        up
        • Gość: aaaa Re: Shell Krakow IP: *.range81-159.btcentralplus.com 03.05.06, 14:34
          up up
          • Gość: agnes Re: Shell Krakow IP: *.range86-138.btcentralplus.com 07.05.06, 01:23
            Czy naprwade nikt sie nie staral??????????
            • Gość: sst Re: Shell Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:36
              Jeszcze tego shitu nie wybudowali, a ty już się pytasz o stanowiska. Zresztą
              komu się by chciało jezdzić tyle kilometrów poza Krakow na jakieś pastwiska.
              • Gość: ropucha Re: Shell Krakow IP: *.broker.com.pl 28.07.06, 19:08
                czy shell sie miesci w business parku w zabierzowie?
                • Gość: kreki Re: Shell Krakow IP: *.ghnet.pl 10.10.06, 18:26
                  Ja sie staram ale rozmowe mam dopiero w poniedzialek bedzie trwala az 5 godzin
                  czy ktos jeszcze sie stara?
                  • Gość: jol jol Re: Shell Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 19:20
                    wiem ze w shellu panuje niezly bajzel
                    generalnie wiem ze jakis mega umiejetnosci miec nie trzeba
                    • Gość: ivosia Re: Shell Krakow IP: *.ae.krakow.pl 11.10.06, 12:28
                      Witam wszystkich,
                      na jakie stanowiska aplikujecie? Dlugo czekaliscie na odpowiedz? Jak sprawa
                      wynagrodzen w shellu wie ktos cos? Czemu rozmowa ma trwac 5 godzin? Moze to sa
                      testy+rozmowa?
                      • Gość: notojaktenshell Re: Shell Krakow IP: 212.2.99.* 12.10.06, 21:03
                        up! moze ktoś coś wie?
                        • kaczuch77 Re: Shell Krakow 15.10.06, 13:43
                          up again
                          • gabrielamala Re: Shell Krakow 16.10.06, 10:55
                            Na twoim miejscu poszukałbym sobie cos innego. Z tego, co wiem pojęcia nie maja
                            w spawach kierowniczych a pracowników traktują jak koni w bryczce, nie liczą
                            się z twoja opinia i na pewno nie rozwiniesz skrzydeł. Co do procesu
                            rekrutacyjnego to masz spotkanie z dwoma paniami każdą z osobna po 1,5 godzinki
                            i może trzecia z agenci przez która jesteś rekrutowana.
                            • Gość: fiona Re: Shell Krakow IP: *.chello.pl 22.01.07, 19:00
                              poniewaz parę miesiecy to centrum juz istnieje, śmiem zapytać jak się tam
                              pracuje?
                              atmosfera, warunki, itp?
                            • Gość: Freddy Re: Shell Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 02:12
                              widzialem chyba ze 3 lub 4 ich ogloszenia w calabora.com
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka