justin301 13.05.06, 18:00 Jest to spółka leasingowa PKO BP w Łodzi - szukają prawnika. Wysłałam aplikację ale się teraz zastanawaim czy w ogole warto czekać. Może już dawno jest pracownik a ogłoszenienie bo być musi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: BFL IP: *.e-wro.net.pl 13.05.06, 18:02 niestety to częste!ogłoszenie to pic na wodę!powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 Re: BFL 13.05.06, 18:21 A masz moze z PKO albo tym BFL jakies doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: BFL IP: *.e-wro.net.pl 13.05.06, 18:30 o tych firmach konkretnych niestety nic nie wiem, oprócz tego ,że znajoma pracuje w pko i chce uciekać ,bo jest tam okropnie! ale czasami ogłoszenie musi pójśc a rekrutacja odbywa się między znajomymi! sama brałam udział w rekrutacji , o której powiedział mi promotor a ogłoszenie o stanowisku poszło dwa tygodnie później!( nie pracuje tam) wiele osób o tym mówi!powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 Re: BFL 13.05.06, 18:44 To faktycznie rewelacja. Nie dość, ze kupa dziadostwa w tym banku to jeszcze i to. Moja siostra pracowała w recepcji centrali kiedyś ale w firmie zewnetrznej. Mówiła czasem co nieco o uprzejmości i kulturze tych z najwyzszej półki z tego banku:( Odpowiedz Link Zgłoś