hesperia1 03.04.12, 18:16 wygląda tak i tak i tak Prymule jednak nie wyglądają tak źle jak tydzień temu.Bardzo się dziś ucieszyłam gdy zobaczyłam że takie ukwiecone. A tulipany moje pierwsze,więc radość ogromna:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: Moja radość 03.04.12, 19:40 I bużka się śmieje do zdjęć, a co mówić do żywych kwiatów :) Odpowiedz Link
hesperia1 Re: Moja radość 03.04.12, 19:55 Dziękować,dziękować moje Złote:)Radość tym większa że zawsze kiedy coś sadzę to nie wierzę ze coś z tego będzie:)Wszystko jest niespodzianką:) Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Moja radość 03.04.12, 20:10 Wiesz najlepiej, że dla takich właśnie niespodzianek, ciągnie nas brudzić łapki w ziemi, oj ciągnie ;) :) Odpowiedz Link
yoma Re: Moja radość 04.04.12, 09:45 Śliczne bardzo :) Czy mogę pożyczyć to hasło > Radość tym większa że zawsze kiedy coś sadzę to > nie wierzę ze coś z tego będzie do ewentualnego przyszłego wykorzystania? O jakimś kolażu zdjęciowym myślę albo czymś w tym stylu. Odpowiedz Link
hesperia1 Re: Moja radość 04.04.12, 11:32 >O jakimś kolażu zdjęciowym myślę albo czymś w tym stylu. coś więcej na ten temat może? Odpowiedz Link
leloop Re: Moja radość 03.04.12, 21:01 piękności, jak malowany :) jeszcze chwila a zacznę Wam zazdrościć tych wiosennych kwiatów, bo u mnie się powoli kończą :/ Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Moja radość 03.04.12, 21:25 ale masz ładnie :) gratuluję, aż miło patrzeć! Odpowiedz Link
bakali Re: Moja radość 04.04.12, 09:19 Piękne te prymule! Tulipki też, rzecz jasna, gratulacje! Odpowiedz Link
hesperia1 I po radości 04.04.12, 19:59 bo jakiś ciul niemyty zerwał dwa z trzech tulipanów.Łaskawie zostawił jeden;(I po co ja się pytam? Żeby go tak $#@&^@!)^%$$#@&*^$#@@&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
leloop Re: I po radości 04.04.12, 22:10 > bo jakiś ciul niemyty zerwał dwa z trzech tulipanów. ooo ..., no kurcze nie ma silnych na tych gnoi ? biedna Hes i jej tulipsy :/ Odpowiedz Link
se_nka0 Re: I po radości 05.04.12, 09:31 Miał możliwośc sobie ot tak wejść?? I zerwać? Może mu zaszkodzą. Odpowiedz Link
hesperia1 Re: I po radości 05.04.12, 10:48 Senko ja mam tak niską siatkę ze nawet z moimi krótkimi nogami mogę spokojnie ją przekroczyć.Inna sprawa ze niektórzy wcale nie maja ogrodzonych działek i nic się nie dzieje.Zasieki chyba muszę zrobić. Odpowiedz Link
horpyna4 Re: I po radości 05.04.12, 12:13 Puść na siatkę kolczaste jeżyny. Sprawdzone. Jeżeli masz gdzieś jeżyny bezkolcowe, to trzeba je po prostu wysiać - siewki są kolczaste, ale liście bardziej dekoracyjne od leśnych jeżyn. Odpowiedz Link
horpyna4 Re: I po radości 05.04.12, 15:33 Ja tak zrobiłam w jednym miejscu, jak różne chamstwo skracało sobie drogę pod samymi oknami; nie było ogrodzenia, ale rozpięłam jeżynę na niezbyt wysokiej prostej konstrukcji z grubych drutów. I już nikt tam okrakiem nie przeszedł... Ta jeżyna jest bardzo ładna, jeszcze w zimie ma zielone liście. Trzeba tylko ją ciąć, a zwłaszcza usuwać stare, martwiejące pędy. Odpowiedz Link