glide22 17.05.06, 13:37 witam, wiem ze watek providenta byl juz podnoszony, ale nie znalazlem w archiwum nic co mnie interesuje. Mianowicie, poszukuje opinii ludzi ktorzy pracowali/pracuja jako DM. Bede wdzieczny za wszystkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hentask Re: provident IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.05.06, 14:12 5 lat temu mój eks pracował na tym stanowisku , wykręcał wówczas 6000-7000netto, chwalił bardzo te prace, chociaz pracował 12 h dziennie, wczesniej był AM dostawał około 4000-5000netto, potem dostał awans i zarobk skoczyły. Z tego co pamietam duże pieniądze wynikały z kilometrówki, nie wiem jak jest teraz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: provident IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 17.05.06, 14:41 > 5 lat temu mój eks pracował na tym stanowisku , wykręcał wówczas 6000- 7000netto > , > chwalił bardzo te prace, chociaz pracował 12 h dziennie, wczesniej był AM > dostawał około 4000-5000netto, potem dostał awans i zarobk skoczyły. Z tego co > pamietam duże pieniądze wynikały z kilometrówki, nie wiem jak jest teraz. Pozdr > awiam to malo wykrecal, z tego interesu mozna i 10 tys mies, wystrcza odpowiednie walki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hentask Re: provident IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.05.06, 14:45 nadminiam ze to było małe miasto. około 100 tyś mieszkańców i było to 5 lat temu , wię chyba nie było tak źle prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: provident IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 17.05.06, 14:48 > nadminiam ze to było małe miasto. około 100 tyś mieszkańców i było to 5 lat tem > u > , wię chyba nie było tak źle prawda? jak awansowal z AM na DM to rewelacja, takie zarobki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były DM Re: provident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:53 Zaszła jakaś pomyłka. DM to niższe stanowisko od AM. Więc zarobki są mniejsze. Od kilu lat nie ma już kasy za używanie włąsnego pojazdu (kilometrówki), bo są samochody słyżbowe. Pracowałem tam ponad 6 lat temu. Praca jak na tamte czasy dobrze płatna, ale... nie jest tak wesoło zważając na czas pracy (12 godzin dziennie) oraz ryzyko związne z noszeniem sporej gotówki przy sobie. DM to osoba która zajmuje się głównie rektrutacją, szkoleniem i "opieką" nad grupą Agentów. Wprowadza ich w pracą, kontroluje, motywuje itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hentask Re: provident IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.05.06, 14:58 przepraszam , rzeczywiście pomyliłam chyba stanowiska. Sorry za błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były DM Re: provident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:04 Dodam, że trzeba być "zimnym sukinsynem" i nie mieć wyrzutów sumienia, że jest się lichwiarzem. Jeśli nie jesteś "twardy", to nie wytrzymasz psychicznie. Klienci to głównie biedota nie mogąca pozwolić sobie na inny kredyt. Tutaj zaciągają kolejny kredyt, aby spłacić poprzedni i tak wpadają w kołowrotek kredytowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hentask Re: provident IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.05.06, 15:10 cyt: Dodam, że trzeba być "zimnym sukinsynem" i nie mieć wyrzutów sumienia, że jest > się lichwiarzem. o to cos jakby charaktrystyka mojego eks.:-)) ale tak serio, praca ta nie jest dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika kierownik d/s rozwoju IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 17.05.06, 15:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=12448884&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
glide22 Re: provident 17.05.06, 15:47 dzieki za odpowiedz. mozesz napisac czego spodziewac sie na rozmowie? standard, czy maja jakies "nietypowe" sposoby? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: provident IP: *.globit.net.pl / 81.219.210.* 17.05.06, 17:36 Dlaczego Oriflame? To przyjemne! - Spotkasz nowych ludzi i nawiążesz nowe przyjaźnie - Otrzymasz zaproszenia na wiele ciekawych spotkań - Masz szansę podróżować po całym świecie To łatwe! - Prezentuj Katalogi i zbieraj zamówienia - Zapraszaj znajomych na prezentacje - Korzystaj ze szkoleń, uczestnicz w spotkaniach To się opłaca! - Kupujesz naturalne, szwedzkie kosmetyki taniej - Zyskujesz dzięki ich sprzedaży 30% - Rozwijasz się i czerpiesz satysfakcję z budowania własnej struktury sprzedaży do 21% premii www.my.oriflame.pl/ekonsultant Odpowiedz Link Zgłoś