Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

plany sprszedażowe w bph

IP: *.e-wro.net.pl 18.05.06, 13:45
    hej ludzie? słyszałam ,że te plany są niemożliwe do zrealizowania i wzięte z
    kosmosu! czy ktoś może ma wiedze na ten temat, właśnie aplikuje do bph i nie
    wiem co o tym mysleć!dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich
    Obserwuj wątek
      • Gość: kolargol Re: plany sprszedażowe w bph IP: *.os1.kn.pl 18.05.06, 14:51
        niekt Ci tu nie poda poufnych danych dotyczących targetu! Puknij sie w łep...
      • Gość: rozgwiazda Re: plany sprszedażowe w bph IP: *.e-wro.net.pl 18.05.06, 14:57
        nie pytam o poufne plany, tylko opinie o planach sprzedażowyvch, jeżekli nie
        masz nic do powiedzenia nie obrażaj mnie-to tylko o Tobie świadczy-miłego dnia!
      • Gość: były bphowiec zgadza się IP: *.autocom.pl 18.05.06, 19:19
        plany są chore, pressing jest jak wszędzie.
        Ale to że plany są niewykonalne wynika stąd że budżety na wykonanie targetów są
        cięte a poziom sprzedaży zwiększają mimo że rynek się kurczy (chłopaki z rb i
        innych stajni nie śpią hehe).

Bankowość to syf i malaria.
      • Gość: Bank Owiec Re: plany sprszedażowe w bph IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:07
        Witam

Juz spiesze z odpowiedzia !

Plany rzeczywiscie sa wyssane z palca, ale jest to wina analityków którzy biora
        tylko pod uwage chyba liczbe mieszkanców w danym miescie a nie np bezrobocie
        albo inne czynniki. Dlatego plany sprzedazowe dla miasta o liczbie mieszkanców
        np 100 tys i 15 % bezrobociu sa takie same jak podobnego miasta w innym
        regionie tylko ze z 30 % bezrobociem. I głupie szkolenia (teoretyczne) jak
        nalezy "zwabic" klientów, ja bym postawil jednego z drugim z centrali na jeden
        dzien w banku i jestem ciekawy ile by sprzedali produktów. A na praktyczne
        pytania osoby te nie odpowiadaja tylko sie ironicznie usmiechaja. I pamietaj
        jak masz znajomosci to szybciej awansujesz i dostaniesz wieksza pensje.
        I na koniec w banku pracuja osoby ze wszystkimi "zawodami" tylko nie
        ekonomicznymi, np chemicy, AWF-iści, Biolodzy, Ogrodnicy, budowlańcy itp a
        dlaczego to sie domyśl.

Pozdrawiam i życze powodzenia
        • Gość: rozgwiazda Re: plany sprszedażowe w bph IP: *.e-wro.net.pl 19.05.06, 00:52
          dzięki za info,chyba uciekne z tego bph,wszyscy znajomi mi odradzają,a w
          dodatku proponują umowę zlecenie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka