pep-per 25.05.06, 21:07 Pracował ktoś, ewentualnie czy ktoś coś wie na ten temat? Jakie warunki itd? Podobno trzeba mieć własną działalność gospodarczą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rozgwiazda Re: Raiffeisen bank - doradca klienta IP: *.e-wro.net.pl 25.05.06, 23:59 ja aplikowałam w zeszłym tygodniu-wrocław i pisali w ogłoszeniu ,że oferują "atrakcyjne wynagrodzenie w ramach umowy o pracę" Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Raiffeisen bank - doradca klienta 26.05.06, 09:21 No właśnie w ogłoszeniu nic na ten temat nie napisali, a koleżanka, która już była na rozmowie dowiedziała się, że będzie musiała założyć działalność gospodarczą - oczywiście, jeśli będzie chciała pracować w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozgwiazda Re: Raiffeisen bank - doradca klienta IP: *.e-wro.net.pl 26.05.06, 10:54 ja na rozmowie nie byłam, więc pewnie Twoja koleżanka ma konkretniejsze informacje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Raiffeisen bank - doradca klienta 26.05.06, 12:22 Napisałaś, że w ogłoszeniu była informacja o tym, że oferują umowę o pracę, natomiast w ogłoszeniu, na które odpowiedzieliśmy z koleżanką nie było słowa o warunkach zatrudnienia, stąd moje pytanie i próba wyjaśnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dea Re: Raiffeisen bank - doradca klienta IP: *.aster.pl 26.05.06, 13:59 trzeba mieć założona działalność gospodarczą, mój dobry znajomy pracował tam ok. trzech lat, na poczatku było ok, ale pozniej atmosfera niestety bardzo sie zepsuła i bedąc już kierownikiem osob które są doradcami klienta zrezygnował. Z tego co wiem podstawa jest niewielka, natomiast jak ktoś jest dobry to co co miesiąc ma całkiem niezłe pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś