Gość: bratek IP: 80.50.241.* 19.06.06, 12:57 czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy warto zmieniać dotychczasową pracę na posadę w Lisnerze. Chodzi mi o atmosferę, możliwości awansu, szkolenia, itp. Please help!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: była rybka Re: UNIQ LISNER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 07:02 Zalezy gdzie aktualnie pracujesz, jakie jest to stanowisko, i jaka jest atmosfera, ale raczej nie, chyba że masz mocną psychikę i mocne nerwy. Co do atmosfery raczej zapomnij bo panuje tam mobing, kradzieże ( nagminnie w szatniach)i ludzie pracują po 5 lat bez chorobowego bojac sie iśc na zwolnienie tylko wycieraja smarki nosem, a jak ktoś wraca ze zwolnienia np. miał wypadek w pracy, to juz nie ma tej pracy. Dodatkowo były tam wypadki śmiertelne, jest rygor, panują koligacje rodzinne( jak podpadniesz jednemu, to masz na karku 3-4 osoby)i przyjmuja pracowników, którzy u nich parowali na zlecenia, podczas praktyk itp., tak są raczej nikłe szanse, chyba że po znajomości ( mam na myśli biura). Natomiast urlopy sa tylko wtedy, jak im pasuje, tzn. poza sezonem w zimie np. luty, gdy brakuje pracy. Wtedy wysyłaja wszystkich masowo: produkcję i biura. Co do awansu, stanowiska są juz obsadzone, a jak już sie komuś uda to zajmuje miejsce ciotki lub starszej siostry, która odchodzi na emeryturę ( mam na myśli brygadzistów, kierowników itp), a typowo biurowe, tylko po znajomości i w dodatku sa juz pozajmowane. Co do atmosfery: mobing i reszta, ktora napisałam, powinna Ci wiele powiedzieć. Dodatkowo jedna z pracowniż ( przełożonych) miała kilka lat temu sprawę w sądzie za znęcanie się nad pracownikami. Wyrok w zawiasach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: UNIQ LISNER IP: *.icpnet.pl 21.06.06, 22:09 A czy ktoś ma jakieś pozytywne doświadczenia w pracy w UNIQ LISNER na stanowiskach biurowych??? Odpowiedz Link Zgłoś