Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca jako agent ubezpieczeniowy

IP: *.y.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.07.06, 11:48
    Czy warto ją podjąć i jakie są Wasze doświadczenia? Czy łatwo połączyć z
    innym zajęciem i wkręcić się w to?

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bartuzel Re: Praca jako agent ubezpieczeniowy IP: *.nowystyl.com.pl 17.07.06, 15:29
        Miom zdaniem (po 3 latach w branży) daj se spokuj.
        Chamstwo, totalna akwizycja, błagaie klienta o
        ubezpieczenie...................................................................
        ..................ale jak jestes dobry to super kasa ok. 6-8 tys, na ręke po ok
        2 latah w
        branży. ........................................................................
        ale nie bedziesz miął czasu na nic innego
      • Gość: agent Re: Praca jako agent ubezpieczeniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:57
        Może nie tak desperacko jak poprzednik ale zależy od kręgu znajomych, miejsca
        zamieszkania-bezrobocie. ogólnie to bardzo trudno obecnie wejść na rynek.
      • ekusztal Re: Praca jako agent ubezpieczeniowy 18.07.06, 17:10
        wszystko zależy jak bardzo Ci zależy na pracy i ile jesteś w astanie
        pracować,ja w tej branży pracuje już 4 lata,serdecznie polecam!!!!jeśli jestes
        zaintersowany praCą w takiej firmie to napisz do mnie...jestem w stanie Ci
        pomóc!!!
      • ekusztal Re: Praca jako agent ubezpieczeniowy 18.07.06, 17:14
        wszystko da się połączyć...a żadna praca jeśli jest dobrze wykonywana nie
        hańbi!!!
        • Gość: agent Re: Praca jako agent ubezpieczeniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:36
          to Ty uważasz, że praca agenta jest hańbą ale mozna ją znieść
          • ekusztal Re: Praca jako agent ubezpieczeniowy 20.07.06, 08:54
            nie!!!strasznie się czepiasz!!!gdybym tego nie lubiła nie pracowałabym w tym
            zawodzie,natomiast wielu ludzi jak wiesz nie cierpi nas...."agentów"!!!dlatego
            tak anpisałm!!!ja wykonuję swoją pracę rzetelnie,ale są tacy którzy tego nie
            robią i później klienci mierzą nas miarą takiego nieuczciwego!!!nie wierzę,że
            się z tym nie spotkałeś!!!
      • Gość: Ryszard:-) Re: Praca jako agent ubezpieczeniowy IP: *.mpgk.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:32
        Woody Allen w jednym z filmów pokazał sytuację z życia agenta i klienta wziętą
        jeden z wieżniów zostaje skazany za przewinienie w więzieniu na karcer z
        agentem ubezpieczeniowym!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka