joaska_14 19.07.06, 20:23 Dzień dobry, czy to prawda , że osoby, które pracują szukając pracy mają większe szanse na jej znalezienie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mydlanka Re: czy to prawda?? 19.07.06, 20:35 ja wiem czy to prawda, ja jak pracowalam owszem mialam odzew na wyslane przeze mnie cv ale znowu nie mialam mozliwosci chodzic na rozmowy a z pracy nie mialam mozliwosci sie zwolnic. moim zdaniem to latwiej jest szukac pracy majac juz jakies doswiadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola2006 Re: czy to prawda?? 21.07.06, 13:41 tak to prawda.Po pierwsze utrzymana jest wlasciwe poczucie wlasnej wartosci gdy pracujesz(nie oszukujmy sie ,u osob bezrobotnych zmniejsza sie ono z dnia na dzien),po drugie masz "w ruchu"ciagle znajomosci ktore mozna wykorzystac,po trzecie rekruterzy nieswiadomie uprzedzaja sie do zbyt duzych luk w cv,myslac ze skoro osoba nie pracuje to"cos chyba jest nie tak". Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.zasieczna Re: czy to prawda?? 21.07.06, 17:20 Pracując zdobywa Pani doświadczenie, a to na pewno procentuje pod kątem znalezienia nowej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś