Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pytanie o firmę leader service

26.07.06, 14:31
    Co sądzicie o tej firmie rekrutacyjnej zarówno od strony klienta jak i
    pracownika? Może ktoś coś wie?
    Obserwuj wątek
      • agaszela Re: pytanie o firmę leader service 16.08.06, 17:56
        Witam!
        Tez bardzo byłam ciekawa, jakie opinie krążą na temat firmy Leader
        Service.Szczegolnie do dzisiejszego dnia byłam taka ciekawa, a to dlatego, że
        dziś własnie byłam u nich na rozmowie ws pracy na stanowisko asystentki ds
        rekrutacji w odziale lubeslkim. No coż....byłam, porozmawiałam, a wrażenie
        pozostało takie "jakieś". Trudno ich nazwać firmą, mieszczą się w 1
        pomieszczeniu, w którym odbywają sie codzienne obowiązki pracowników, spotkania
        z interesantami, a w tym całym zamieszaniu mały stoliczek przy scianie
        przeznaczony na rozmowe szefowej z potencjalnymi kandydatmi na stanowisko
        asystentki ds rekrutacji.Rozmowa odbywała się z Panią szefową z Krakowa. Pytania
        standardowe: jakie ma pani doświadczenie w rekrutacji, co, gdzie jak,jakie ma
        pani cechy, które mogłyby pomóc w pracy na tym stanowisku, a jakie mogłyby
        przeszkodzić, jak pani się widzi za 3 lata, co bedzie pani robić, dlaczego
        wybrała pani takie studia, jakie sa moje oczekiwania finansowe, od kiedy
        mogłabym zacząć. Tak to wyglądało. To był 1szy etap. Do drugiego przejda 3
        osoby, ktore wezma udzial w jakichs zadaniach, pewnie cos jak AC.Pani rekrutorka
        raczej miła i przyjemna, choć mało profesjonalne wrażenie wywarła na mnie. Takie
        były moje doświadczenia z tą firmą. Ciekawa jestem opinii innych. Pozdrawiam i
        do następnego:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka