Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.rybnet.pl 31.07.06, 10:10
    Witam własnie wysłalam swoje CV do Polbanku jako doradca klienta w oddziale
    banku. Mam pytanie czy ktoś wie jak przebiega tam rekrutacja , po jakim
    czasie od wysłania cv można oczekiwać oddzewu od Nich , jaka atmosfera i
    jakie zarobki tam są przede wszystkim? Jest juz kilkanaście placówek w kraju
    więć może ktoś cos wie na ten temat ,jeżeli znajomi tam pracuja albo on sam ,
    dzieki za info!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Misia Re: Polbank IP: *.rybnet.pl 31.07.06, 12:48
        nikt nie ma znajomych którzy tam pracują? Interesuja mnie zarobki w tym banku .
        • Gość: znajomy Re: Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:00
          podstawa +premia zależy ilu klientów w danym miesiacu obsłużysz no i nie licz na
          przerwe na smiadania
          • Gość: Misia Re: Polbank IP: *.rybnet.pl 01.08.06, 18:46
            a czy wiesz jaka jest podstawa wynagrodzenia brutto?
      • Gość: Misia Re: Polbank IP: *.rybnet.pl 01.08.06, 14:58
        nikt nic nie wie?
        • Gość: michał Re: Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:12
          polbank ma fajny wystroj wnetrza bardzo swietlisty
          podoba mi sie:)
          • Gość: znajoma Re: Polbank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:39
            Wszystko zależy ile sobie wynegocjujesz, oczywiście od twojego doświadczenia,
            wykształcenia też zależy towje przyszłe wynagrodzenie
            • Gość: misia Re: Polbank IP: *.rybnet.pl 03.08.06, 07:58
              czy moglibyscie podac widełki wjakich granicach.Wróznych bankach są rózne płace
              np. PKO ,a Citi - wiem że tam róznica jest duża na samym początku podjęcia u
              nich pracy
              • justyna1980 Re: Polbank 03.08.06, 08:08
                masz racje Citi zdecydowanie najlepiej placi, jednak oczekiwania jakie ma wobec
                praownikow sa rownie wysokie, mam na mysli wychodzenie poza oddzial, aktywne
                pozyskiwanie klientow. kto sie orientuje jaka atmosfera i zarobki sa w Lukas
                banku...?
                • arfer Re: Polbank 03.08.06, 18:22
                  Skąd jesteście - jaki rejon kraju ?
                  • Gość: aga Re: Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 20:23
                    zarobki zależa od negocjacji i miasta. Od 2 tys brutto do 4 tys jako
                    specjalista ds sprzedazy lub obsługi plus premia ( do 3 tys)
                    • Gość: misia Re: Polbank IP: *.rybnet.pl 12.08.06, 21:10
                      w Polbanku tak jest?jak pracujesz tam powiedz jak tam jewst?
        • Gość: Anonim Re: Polbank IP: 83.168.66.* 25.08.06, 21:28
          Otrzymałem ofertę pracy jako specjalista do spraw małych i średnich
          przedsiębiorstw, płaca 2800 brutto plus premia.
      • Gość: antyefg Re: Polbank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:31
        to dobrze się zastanów. Napewno duży wpływ ma to pod czyje skrzydła trafisz.
        Znam jedynie opinie ze śląska i nie wygląda to różowo. niezłe ciśnienie na cele
        sprzedażowe ale to szczegół. możesz zapomnieć o 8 godzinach pracy. kierownicy
        placowek mają hopla na punkcie sprzedaży. To nie spokojne siedzenie w placówce.
        telefon i szukaj jeleni albo auto (jak narazie wlasne) i zasuwasz do klienta.
        Najlepsi pracownicy to tacy co nie mają wlasniego zdania i nie pytają o zapłatę
        za nadgodziny. chcesz się utrzymać to albo wazelinka albo relanium. Poszukaj
        wypowiedzi na forach. chyba nie bez przyczyny przylgnęlo do nich Biedronka
        wśród banków.
      • Gość: anty efg Re: Polbank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:41
        Czy to nie dziwne dlaczego prowadzą non stop nabór. Widać to i w necie
        i w gazecie praca. Powodem nie jest chyba tak ekspansywny rozwój ale rotacja
        pracowników. Coś o tym decyduje, pomimo tego co jak niektórzy piszą na forach,
        zarobki przyzwoite. Słyszałem o przypadkach na śląsku że co niektórzy
        pracownicy musieli kożystać po pewnym czasie z usług psychiatry.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka