Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ERA !!! i inne salony - obsluga klienta

09.08.06, 11:49
    hej mam pytanie. dzis bylam na krotkiej rozmowie w sprawie pracy, ale pani
    ani slowem nie powiedziala o zarobkach, ja nie pytalam ... stad moje pytanie
    do was - nie wiecie ile zarazie osoba do obslugi klienta w salonach ?!?!
    Obserwuj wątek
      • Gość: look Re: ERA !!! i inne salony - obsluga klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:59
        tez jestem ciekaw jak to wyglada. jesli bylas w hucie na pl. centralnym to daja
        1000 netto. nie to raptem powyzej 5 zeta za godz.
        • motylekkk24 Re: ERA !!! i inne salony - obsluga klienta 10.08.06, 20:56
          no tak ... ale pani miala dzwonic do konca tyg. wiec do jutra... ciezko to
          widze, zwlaszcza ze powiedziala, ze juz kilka osob "testuje" ... GRRRRRRRRRR !!!
          • Gość: look Re: ERA !!! i inne salony - obsluga klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:48
            motylekkk24 przyznam,ze jesli sie nie odezwali to prawdopodobienstwo
            zatrudnienia spada z minuty na minute:/ sprobuj zajrzec na str ery, plusa,
            orange- tam zamieszczaja wlne miejsca w salonach. trzymam kciuki!!!
      • Gość: Anka Re: ERA !!! i inne salony - obsluga klienta IP: *.gdynia.mm.pl 10.08.06, 23:12
        hej,moja znajoma pracuje w Plusie i ma 1000zł "na rekę" + prowizje od
        sprzedaży.W dobrych miesiacach (tzn. w okresie promocji np. świątecznych) udaje
        jej się zarobic nawet do 1500zł-1700zł netto.
        • Gość: normalny Re: ERA !!! i inne salony - obsluga klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:07
          Tak szczerze mówiąc to te pieniądze za taką prace to szczyt ku... . Dziwic się
          że z tego PGR-u tyle ludzi wyjeżdza. PiS-e zamiast łapac tylko przestępców
          pomóż życ uczciwym któży jeszcze w tym kraju zostali.
          • motylekkk24 Re: ERA !!! i inne salony - obsluga klienta 12.08.06, 12:09
            no ale ... taka jest polska rzeczywistosc, ze jak czlowiekowi proponuja 1000 zl
            na reke to sie cieszy :) ... pani nie zadzwonila, ale watek wyplat mozemy
            kontynuowac - w koncu dalej NIE MAM PRACY :( ... polska ... hmmm
            rzeczywistosc :|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka