Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

w sprawie pracy w Holandii pieczarki

14.08.06, 18:10
    Mam do was wielką prosbę jadę na pieczarki do Holandii,jeszcze nie pracowałam
    przy takim zbiorze,jeżeli ktoś był to powiedzcie jak jest,czy ciężko i co
    wziąć ze sobą na drogę.Z góry dziękuję.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mergi87 Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki IP: 80.51.218.* 14.08.06, 18:22
        napisz prosze z jakiej firmy jedziesz?
        • patrycja1591 Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki 14.08.06, 22:22
          Nie jadę z firmy tylko przez pośredniczkę.Chciałabym się dowiedzieć jak
          jest,czy jedzenie w Holandii jest drogie.Proszę o odpowiedź,z góry
          dzięki,pozdrawiam.
      • patrycja1591 Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki 15.08.06, 11:25
        Odpiszcie proszę to bardzo ważne.dziękuje.
        • Gość: Gość Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki IP: *.aij.pl 15.08.06, 18:07
          .Ile wpłacałaś pieniędzy podaj adres tej pośredniczki na jaki paszport
          jedziesz.Dzięki
          • Gość: tomek życie w holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:03
            Witam.
            Jeszcze nie byłem w Holandii zarobkowo, czyli na dłuzszy czas, ale że ten temat
            mnie interesuje wysyłam Ci link do strony gdzie możesz się ogólnie dowiedzieć
            jakie są warunki życia w Holandii.
            Pozdrawiam i życzą powodzenia.
            equipe.owo.pl/portal/articles.php?t=5
          • Gość: batimma Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki IP: *.centertel.pl 21.08.06, 15:56
            Ta pani chce dostac wszystkie informacje, ale sama raczej nic ci nie powie.
            Mogła pani zapytać pośredniczki, w końcu jak się płaci to można i czasem
            wymagać. Cięzko jest, to nie praca za biurkiem. Powodzenia.
      • Gość: madziara Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 23:42
        cześć ja pracuje przy zbiorze pieczarek w Irlandii Pn na początku ta praca to
        była tragedia w tej chwili przyzwyczaiłam się i nie jest tak źle po prostu
        musisz się przyzwyczaić do gimnastyki przy zbiorze jedna zła strona tego jest
        to że przcujesz od poniedziałku do niedzieli na okrągło, pozdrawiam Madziara
        • patrycja1591 Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki 26.08.06, 13:47
          Dzięki wszystkim za odpowiedź,jeszcze chcialabym wiedzieć,ile jest płacone,na
          godzine,czy na akord.z góry dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka