patrycja1591 14.08.06, 18:10 Mam do was wielką prosbę jadę na pieczarki do Holandii,jeszcze nie pracowałam przy takim zbiorze,jeżeli ktoś był to powiedzcie jak jest,czy ciężko i co wziąć ze sobą na drogę.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mergi87 Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki IP: 80.51.218.* 14.08.06, 18:22 napisz prosze z jakiej firmy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja1591 Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki 14.08.06, 22:22 Nie jadę z firmy tylko przez pośredniczkę.Chciałabym się dowiedzieć jak jest,czy jedzenie w Holandii jest drogie.Proszę o odpowiedź,z góry dzięki,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja1591 Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki 15.08.06, 11:25 Odpiszcie proszę to bardzo ważne.dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki IP: *.aij.pl 15.08.06, 18:07 .Ile wpłacałaś pieniędzy podaj adres tej pośredniczki na jaki paszport jedziesz.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek życie w holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:03 Witam. Jeszcze nie byłem w Holandii zarobkowo, czyli na dłuzszy czas, ale że ten temat mnie interesuje wysyłam Ci link do strony gdzie możesz się ogólnie dowiedzieć jakie są warunki życia w Holandii. Pozdrawiam i życzą powodzenia. equipe.owo.pl/portal/articles.php?t=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batimma Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki IP: *.centertel.pl 21.08.06, 15:56 Ta pani chce dostac wszystkie informacje, ale sama raczej nic ci nie powie. Mogła pani zapytać pośredniczki, w końcu jak się płaci to można i czasem wymagać. Cięzko jest, to nie praca za biurkiem. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 23:42 cześć ja pracuje przy zbiorze pieczarek w Irlandii Pn na początku ta praca to była tragedia w tej chwili przyzwyczaiłam się i nie jest tak źle po prostu musisz się przyzwyczaić do gimnastyki przy zbiorze jedna zła strona tego jest to że przcujesz od poniedziałku do niedzieli na okrągło, pozdrawiam Madziara Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja1591 Re: w sprawie pracy w Holandii pieczarki 26.08.06, 13:47 Dzięki wszystkim za odpowiedź,jeszcze chcialabym wiedzieć,ile jest płacone,na godzine,czy na akord.z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś