Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pracownik w Centrum Zarządzania Gotówką

16.08.06, 13:22
    Witam.Wacham się czy przyjąć
    pracę:pracownicy.workservice.pl/index.php/oferty_pracy/poznan/pracownik
    _w_centrum_zarzadzania_gotowka Boje sie ze latwo sie pomylic tym bardziej ze
    praca tylko!!z gotówką,piszcie czy ktos pracuje w takim charakterze lub
    pracowal bo umre ze strachu,dzieki.
    Obserwuj wątek
      • olabrak Re: Pracownik w Centrum Zarządzania Gotówką 16.08.06, 13:25
        pracownicy.workservice.pl/index.php/oferty_pracy/poznan/pracownik_w_centr
        um_zarzadzania_gotowka
        link nie wiem czemu sie zle wkleil mam nadzieje ze teraz bedzie ok
        • Gość: michał Re: Pracownik w Centrum Zarządzania Gotówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:00
          ja pracuje z gotowka, z czasem dochodzisz do wprawy i liczysz szybko i
          bezblednie.
          na pewno w takim centrum bedziesz mial liczarki, oraz system liczenia na dwie
          dlonie ( ty sprawdzasz kogos a ten ktos ciebie)
          na pewno bedzie klauzula odp. materialnej.
          a ile Ci zaproponowali?
          jesli chodzi o awans w takim centrum to mozna awansowac na skarbnika:))
          • olabrak Re: Pracownik w Centrum Zarządzania Gotówką 16.08.06, 15:59
            myslalam ze dadza min.2000brutto a tu tylko 1200 ale dobre i to,a ty z jakiego
            miasta?
          • olabrak Re: Pracownik w Centrum Zarządzania Gotówką 16.08.06, 20:31
            up
        • godfather1979 Re: Workservice 16.08.06, 16:30
          Gdzieś na forum GW (nie wiem gdzie dokładnie) widziałem opinie na temat
          Workservice - niezbyt pochlebne. Jeśli masz pracować na godziny, to uważaj -
          podobno oszukują.
          • Gość: michał Re: Workservice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:55
            1200 brutto?
            • Gość: olabrak Re: Workservice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 17:16
              tak 1200 brutto
            • olabrak Re: Workservice 16.08.06, 17:18
              tak 1200 brutto ale umowa nie podpisywana z workiem tylko bezposrednio z
              pracodawca wiec luzik,blagam o wiecej info!!!
              • olabrak Re: Workservice 16.08.06, 17:20
                bo jutro mam rozmowe z przedstawicielem banku a kluczem do zdobycia tej pracy
                sa jak najlepsze pytania a nie wiem nic o charakterze tej pracy...
                • Gość: michał Re: Workservice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:14
                  odpusc sobie 1,2 brutto to za malo.
                  a jaki to bank?
                  • olabrak Re: Workservice 17.08.06, 15:24
                    nie powiedzieli jaki to bank,dzis mialam rozmowe z przedstawicielem firmy i
                    warunki umowy zupelnie sie nie zgadzaja z tym co mi wczoraj mowila bardzo mila
                    pani z work service,przede wszystkim zmiany mialy byc 3(6-14,14-22,22-6)ale
                    dzis sie dowiedzialam ze jedna zmiana jest od 7 do 17 ale z mozliwoscia
                    przedluzenia przez mojego przelozonego do 2 nadgodzin w ostatniej minucie
                    pracy :(,1200brutto na 3 miesiace probne,nie ma liczenia jak to pisales
                    wczesniej ze ktos mnie sprawdza a ja rownoczesnie kogos-przyjmuje zalakowane
                    koperty od konwojentow,pozniej jak policze dana koperte sporzadzam raport ze w
                    kopercie jest tyle i tyle i czy sie zgadza z tym co bylo napisane wczesniej ile
                    powinno byc w kopercie,jak nie to dostaje od przelozonego po kieszeni,co
                    myslisz na takie warunki?
                    • Gość: michał Re: Workservice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:02
                      szczerz to lipa:(
                      nie sadze ze jest tak ze placisz ze swojej kieszeni, jak cos sie nie zgadza.
                      Przeciez, ktos musial przygotowac taka koperte wiec taka os. ponosi odp. a nie
                      Ty!
                      jesli nie ma liczenia na dwie dlonie to znaczy ze ktos kto tym zarzadz robi to
                      kiepsko!!!
                      a liczarki sa?
                      od 7 do 17 to 10h wiec praca tylko w 4 dni w tygodniu?
                      no troche kiepsko z ta mozliwoscia niespodziwanych nadgodzin.
                      jak tu cos zaplanowac!?!

odradzam, poszukaj czegos moze w kasie np. plus gsm lub orange jesli chodzi Ci
                      o prace z gotowka, jeszcze nie tak dawno Mulibank szukal pracownika do odzialu,
                      do obslugi kasowej- troche zajelo im znalezienie odpowiedniej os.

pozdrawiam
        • Gość: michał Re: Pracownik w Centrum Zarządzania Gotówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:07
          1200 brutto to 846 netto:(
          • olabrak Re: Pracownik w Centrum Zarządzania Gotówką 17.08.06, 22:06
            dzieki michal za info i wsparcie jutro dzwonie do facia(bo mi dal telefon i do
            konca nast.tyg.namyslic sie mam)i spytam sie o wszystkie moje
            watpliwosci,bardzo mi pomogles jeszcze raz dzieki,chetnie pogadam na gg moj
            nr:7641666,jakby co to napisz tez swoj:D
      • olabrak Re: Pracownik w Centrum Zarządzania Gotówką 18.08.06, 09:35
        up
      • Gość: michał Re: Pracownik w Centrum Zarządzania Gotówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:08
        nie mam i nie moge miec gg
        jesli masz ochote to pisz djo4@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka